vroiam a scrie "belesti tot puietul" din greseala a iesit balesti care culmea inseamna "a fura", taman ce trebuia.
Semne
alt stupar scrie:Albinel scrie:sunt curios ce calificative vom primi de la giovanni ..
cine zici ca a pus intrebarea ???
Ah, fac mea culpa pentru confuzie... acum e prea tarziu, ce e scris ramane scris
alt stupar scrie:Albinel scrie:sunt curios ce calificative vom primi de la giovanni ..
cine zici ca a pus intrebarea ???
Ah, fac mea culpa pentru confuzie... acum e prea tarziu, ce e scris ramane scris
Mircea_63 scrie:CORNEL V. scrie:Mircea,avea nea Gica o vorba "mai usor cu pianul pe scari"
Cornele, tu ai ceva de zis? Zii cu subiect si predicat! Daca ai de zis![]()
Ca de inteles m-am lamurit cu tine!
Albinel scrie:kamy scrie:Mi s-a intamplat ca matca cu ambele aripi taiate sa nu o schimbe asa ca un lucru e sigur,totul e nesigur!
Avantajul era ca luai roiul de sub lada pana iese si o matca tanara si atunci adio avantaj!
asa este dl ion ..si nu a sustinut nimeni contrariul pe aici..dar este totusi o metoda de schimbare care in unele situatii da randament ..nu pot spune in ce procent..aici intervin si alti factori cum ar fi varsta ,perioada din an ,capacitatea ei de a ponta ..etc..
vroiam sa vad raspunsul lui giovanni..
italianu scrie:eu am facut-o cind eram in Romania,si mi-a schimbat-o(prin schimbare linistita)
acum ,daca nu-mi place matca,o dau bine cu capul de lada,si-i dau o botca/matca/roi.
Mircea_63 scrie:giovanni scrie: Va puteti considra provacati la acest subiect, nu va suparati ca fac aceasta provocare dar imi tot apar afirmatii de genul , lasa i bre nea giovanni ca te injura si critica ca nu stii nimic, asa ca va rog nu va suparati , incercati si dezvoltati , cred ca este si mai interesant asa, cred eu.
jenica67 scrie:"Raspunde clar, cu explicatii, cauze, efect, logic si inginereste"
CORNEL V., ai scos din context, afirmatia. Era vorba despre raspunsuri, nu despre persoana, si erau evidentiate calitatile raspunsului, printre care una din calitati era inginereasca, ca o deformatie profesionala.
Mircea_63 scrie:Badea. claudian scrie:Paiii!....daca preferi asa rspunsuri ,adica " mura' ngura ".!...bre nea Mircea si nu vrei sa dezlegi" mistere "apoi eu cred ca ai sa ramai multa vreme un apicultor de duminica !!!....
E problema mea! Daca tu confunzi ingineria cu mura in gura...e problema ta!
giovanni scrie:Mircea_63 scrie:Badea. claudian scrie:Paiii!....daca preferi asa rspunsuri ,adica " mura' ngura ".!...bre nea Mircea si nu vrei sa dezlegi" mistere "apoi eu cred ca ai sa ramai multa vreme un apicultor de duminica !!!....
E problema mea! Daca tu confunzi ingineria cu mura in gura...e problema ta!
probiema ta? din problema ta am stat pe tusa o saptamana pe topicul asta , provocati si dupa aia banati , stergeti ce nu va convine... CARE SUNT INTERESELE , CE AR FII SA LE ANALIZEZE JUSTITIA , SA AJUNGA ACESTE REPLICI PE FORUMURI DIN VEST SI IN PRESA , TU AI IMPRESIA CA ESTI CHIAR IN JUNGLA ? ESTE UN FOR DE DEZBATERE PUBLICA SI EU AM LANSAT O INTREBARE PENTRU A DEZBATE SUBIECTUL CIVILIZAT!
AM mai amintit de INVIDIE SI ORGOLII, ESTE CIUDA LA CINEVA CA POSED MAI MULTE CUNOSTIINTE DECAT acel cineva?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori