bostina constantin scrie:Multumesc 7 Rame![]()
Am vazut ce ai in gradina si mi-a placut, felicitari![]()
Hrana avem si la rezerva, dar ne trebuie si rame cladite si bagam sirop, sa punem ceriferele la treaba ca am bagat foite. Sa vedem cum facem sa crestem matci , ca nuprea le avem pastea, dar ne luam si noi dupa altii, prindem curaj si facem pana iese bine![]()
Numai bine
ignatov andrei scrie:Foarte adevarat, alt stupar, dar trebuia sa spui "familiile care la ora asta...", ca sunt multe tare pe teritoriul Moldovei!
Eu am lansat invitatia la dialog, crezand ca "leii" de asta iarna vor veni cu metode concrete de crestere a trantorilor in vederea selectiilor despre care tot pomeneau prin iarna...
ignatov andrei scrie:Eu am lansat invitatia la dialog, crezand ca "leii" de asta iarna vor veni cu metode concrete de crestere a trantorilor in vederea selectiilor despre care tot pomeneau prin iarna...
Bambucha scrie:Si cum startati cresterea de trantori la -5 grade ca sa furati startul cum s-ar zice? cum sa bag FA-le mele de trantor in ghem?ca acum la 10-15 zile dupa frigul ala mai toate familiile medii au trantori in ele! Cu exceptia insulei sau inseminarii artificiale orice siretlic am folosi in controlul pe trantori conduce doar la selectie masala, care fie vorba poate fi realizata si mai tarziu! Ne cam amagim singuri mizand pe inceput si final de sezon; cu factorul imprevizibil vremea nu putem face nici un calcul. Singura constanta adevarata ar fi delimitarea geografica daca vrem rezultate pe controlul trantorului, chiar si inseminarile artificiale au rateurile lor in proportie foarte mare.
Si cum startati cresterea de trantori la -5 grade ca sa furati startul cum s-ar zice? cum sa bag FA-le mele de trantor in ghem?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori