giovanni scrie:https://www.youtube.com/watch?v=uzGW2nvDTcQ Uşor de NV ITALY poate înţelegi si înveţi ceva de aici,eu ştiu sa fac din astea si cum se face acolo si cum se face aici,astea fiind o părticică din ce fac eu,si îţi mai spun ca undeva pe la începutul .............. eşti pe langa subiect,dar este problemă ta si îţi mai spun odată rămâi la problema ta si numai a ta lasă i pe alţii sa se amarasca cu ciurucuri cum vezi in clipul acesta,informaţii sunt destule dar nu vin singure,nu le place aroganta!
Trimis de pe X10 Sony Ericsson
pai hai s-o luam babeste,ce n-ai inteles din ce am scris ?
Dupa cum vad ai fost in Italia,probabil si ai vazut cum se lucreaza aici,ca demonstratie ,salopeta pe care o porti,dar ori ai fost la cineva care nu stia ori nu ti-a aratat tot ce stia,asta nu-i problema mea.
Iti dau un pont rama cu botci dupa 24 de ore se poate scutura usor de albina de pe ele,fara a suferi cu nimic.
Eu cresc botcile in 9 rame de puiet,stii aici, la noi, in Italia,la un moment dat avem exces de rame cu puiet,din cauza dezvoltarii explozive,a cunoasterii stuparitului, a selectiei regine performante s.a.m.d .
In concluzie, avem mult material biologic la dispozitie .
Informatia ,gresita de alt fel,cum ca albinele nu au nevoie de prea multa stimulare m-a lasat de a dreptul crucit,dar cum spunea colegul Andrei,ori botcile nu-s ptr tine,deci ptr vinzare,ori esti pe .....lînga ca si crescator.
Abundanta n-o stricat nimanui,cu atit mai putin in cresterea viitoarelor regine
Cam atit,da daca-mi mai aduc aminte ceva,o sa revin!
P.s. Informatia cea mai buna ti-ai insusit-o ,aici in Italia:ca albinele au ac ,si împung,ca de-ar avea coarne........

P.s.s. Trimis de pe Nokia N8 in miez de noapte