delorin I scrie:tiby visan scrie:am zis ca o sa pun citeva poze cu fisiile de fagure pt. botci,am facut pozele cu tel.si nu au prea iesit asa bune poate ,am asezat fisiile de fagure pe lantetele de la rama port botci pe care nu am mai atasato la aceasta(la rama P.B.)Acum sa vedem ce ziceti Dv.si mai ales nea janese s-ar putea sa nu-i placa de fapt nici ieu nu cred ca a iesit asa cum trebuia,astept comentariile dumneavoastra.
Pacat ca sunt neclare imaginile....mi-a trebuit ceva sa inteleg despre ce e vorba....Stau si ma intreb daca vor fi luate mai usor in crestere decat cele de plastic! Dar...paote o sa incerc si eu cum voi avea fagure de stricat. Rama asta e obligatoriu sa fie bagata in stupul orfanizat? Oricum cred ca se pot face pe o rama normala mai multe randuri ca si in cazul acelei rame de portbotci cu 3 sau 4 randuri!
janese scrie:acu am vazut...si era gata gata sa zic..astea-s poze ma????dar m-am gandit...omu a facut si el poze cu ce are...si nu e o rusine...asta e!....o sa fac eu niste baghete le pozez si tu zici daca ale tale seamana cu ale mele!rabdare!
ps...mai era unu mai sus care a zis: ,,o sa fac si eu,cand oi avea un fagure de stricat"!!!!...m-am dat dracu!!!!eu consider ca stuparu care pune problema asha...este unghie-n gat...si asa va face si cu popularea nucleelor,starterelor,etc. adecaaaa....va face din saracie!!!si de aici...esecul!!!!!!
tiby visan scrie:ce ziceti fratilor anul asta sa fac mai multe roiuri pe 5 rame cu regine din botci de salvare iar la anul sa le tai cite un picior la toate cele de salvare sa-s traga botci de schimbare linistita si astfel avind matci mult mai bune,acum multi o sa zica,ca o sa pierd un an de pomana orcum si cu cele de salvare un an fac ceva ceva.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori