Ce nuclee considerati cele mai potrivite (dimensiune rama, numar de rame), din experienta pentru cresterea si imperecherea matcilor? Ce nuclee folositi astfel incat pe langa imperechere sa nu se depopulezea si sa se poata trece si iarna in ele.

jimm scrie:Salut
Ce nuclee considerati cele mai potrivite (dimensiune rama, numar de rame), din experienta pentru cresterea si imperecherea matcilor? Ce nuclee folositi astfel incat pe langa imperechere sa nu se depopulezea si sa se poata trece si iarna in ele.
jimm scrie:Salut
janese scrie:jimule..vino sa pozezi meserie de nuclee de iernare.
gica scrie:janese scrie:jimule..vino sa pozezi meserie de nuclee de iernare.
Mai sovieticule,
Mai Miciurinule,
Uite ce scrie la titlul topicului.
Auzi aici....nuclee de iernare, maaaa inventatorul lui stavrid sarat.![]()
![]()
![]()
Jimm,stai dom-le potolit.
jimm scrie:Saptamana viitoare ma prezint mintenas la poarta matale cu aparatu' foto, ne sincronizam la telefon![]()
Maine dupa amiaza ce faci?
serb scrie:eu personal, folosesc niste lazi ,,comunitare" ce contin fiecare 13-14 compartimente, cu perete comun intre nuclee, din P.F.L., care contin fiecare 3 rame Dadant 1/1. Procentul de reusita la imperechere este undeva la 80%, dar cu insistente poate creste (data fiind apropierea urdinisurilor). eu am ajuns rar sa iernez in astfel de lazi, dar cand am facut-o a fost cu succes, cautand intotdeauna sa las nuclee cu perete comun pentru economia de ,,combustibil".AM sa revin cu poze.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori