Closcutz scrie:Am verificat ce s-a intamplat in urma tratamentului cu varachet si tactik aplicat cu furetto...roiul afectat s-a dus, dar paduchii pica in continuare la greu
Closcutz scrie:Am verificat ce s-a intamplat in urma tratamentului cu varachet si tactik aplicat cu furetto...roiul afectat s-a dus, dar paduchii pica in continuare la greu
gica.mosu scrie:Adi Galofteanu,scrie...Rez -f bun,eficienta maxima.....alti colegi la fel,dar nu screti niciunul dupa cate trat si cu ce=in ce perioada dati=daca mai aveti puiet![]()
![]()
Aud in zona mea f multi apic care nu au tratat,acum se trezesc cu stupii goi
Closcutz scrie:...roiul afectat s-a dus, dar paduchii pica in continuare la greu
Mircea_63 scrie:Closcutz scrie:...roiul afectat s-a dus, dar paduchii pica in continuare la greu
De unde pica paduchii daca roiul s-a dus?
gica.mosu scrie:Adi Galofteanu,scrie...Rez -f bun,eficienta maxima.....alti colegi la fel,dar nu screti niciunul dupa cate trat si cu ce=in ce perioada dati=daca mai aveti puiet![]()
![]()
Aud in zona mea f multi apic care nu au tratat,acum se trezesc cu stupii goi
gica.mosu scrie: Adi G....Paduchi multi ca in ac an au mai fost si in alti ani=si stupi morti la fel....
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori