Prima pagină APICULTURA GENERALA BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE

Discutii despre tratamentele efectuate familiilor de albine,medicamente,mod de administrare,etc. , discutii despre bolile si daunatorii albinelor
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Nu știu ce boala este puiet rasfirat și depopulare

Mesajde yuonyuon » 14 Iun 2024, 18:50

Balian scrie:Cum presupunem cā un fel de albinā diferitā de maidanezele nostre este mai sensibilā la boli tot aşa ar putea fi chiar mai rezistente. Sā nu credem cā în urmā cu 40 de ani nu se înbolnāveau albinele. Nimic mai fals. Am ținut albine 35 de ani în stupi orizontali soi ce a venit la rând, şi am avut PV aproape permanent. Am schimbat sistemul pe MER şi maidanezele pe carnica şi nu am mai vāzut de 17 ani PV. Nu mai înțeleg ce am fācut bine. :lol:
deci sistemul era ...aveti dreptate... :D

daca mai aud odata MER sigur am sa iau toprul si din caturi 1/1 direct 1/2 vor iesii .... :lol: :lol:
yuonyuon

Re: Nu știu ce boala este puiet rasfirat și depopulare

Mesajde yuonyuon » 17 Iun 2024, 20:44

https://www.youtube.com/watch?v=OdQn4nbhWTU

bingo !.... cand am vazut cuibu spart cu FA la un roi pe 4 rame ....m am linistit...
yuonyuon

Anterior

Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE