janese scrie:strange familia pe cat mai putine rame...chiar daca e ciorchine de albina pe rama!..apoi stropeste cu picaturi fine de apiinvert fiecare rama,peste albine sa se linga intre ele...inteleg ca ai hranitor in podisor. gaura de trecere a albinelor spre apiinvert sa fie deasupra acestor rame...apiinvertul da-l cald la 30grc. faci asta seara in jur de ora 18. fa proba la unu singur si zi-ne daca l-a luat au ba!...de ce ai ales tratament cu oxi in pudra de zahar?...era mult mai eficient in sirop! acum daca nu mai ai puiet, oxi nu te mai ajuta,caci loca este o boala a puietului.
faci in ianurie de SF ION cate o turta cu oxi,miere cristalizata si zahar pudra in care pui untdelemn de bucatarie si le-o pui in cap...fiecare familie iernata pe cinci rame ca lumea ocupate de albine sa primeasca intr-un kil de turta cate 0,5 gr oxi 99%...vorbim atunci,...implica-te!
Dragos2006 scrie:cat undelemn si de ce pui in turta . De ce la Sf. Ion , nu se poate si pe la 15 februarie ? Stiam ca fumidilul se da in turta la 15 noiembrie , de ce oxi pe 7 ian ?
cornelioandanciu scrie:Daca totusi este loca americana, iti recomand eu un tratament sigur .FOCUL!
zoia scrie:am avut atac
kamy scrie:corneliu ioan danciu las-o mai usor cu focu ca acusi iei amenda de la pompieri,se poate trata si schimba ramele exista o gramada de posibilitati nu fiti fratilor piromani!turta uleioasa si eu am folosit-o prin 97 si e beton,am cumparat vro trei pretini toata stupina de la un mos si am primit bonus loca!
Ruben scrie: UE nu mai permite tratamentul cu antibiotic.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 60 vizitatori