Ce a iesit dupa un al treilea tratament cu varachet!! Fiindca se impune il voi face si pe al patrulea.
Nu neglijati acesti criminali! Sunt foarte multi care din varii motive nu trateaza niciodata...efectele sunt dezastruoase.
Bambucha scrie:Asa infestare masiva de varroa n-am mai avut de mult timp.![]()
Ce a iesit dupa un al treilea tratament cu varachet!! ...
Bambucha scrie:@ Cristi
in functie de putere, tip de rame, matca... intre 3 si 7 rame. Ciclul albinei de la ou pana la eclozare este de 21 de zile, de aceea se impun cele 3 tratamente la 7 zile consecutiv, pentru a eradica in cat mai mare masura varroa. In celula capacita amitrazul nu-si poate face efectul..
alt stupar scrie: ....eu unul pana nu fac un tratament de control cu o alta substanta antivarooa "de firma" nu am liniste.
alt stupar scrie:suna ciudat dar pe mine ma ingrijoreaza ca NU GASESC PADUCHI CAZUTI PE FOAIA DE CONTROL !
adica... de dupa salcam nu am mai fumigat deloc, acum ar fi logic (dim pacate) sa fie o cadere oarecum semnificativa in urma unei fumigatii si... nu-i!
Nu stiu ce sa zic, treaba nu miroase prea bine, nu pot sa afirm ca V-F nu ar fi bun insa eu unul pana nu fac un tratament de control cu o alta substanta antivarooa "de firma" nu am liniste. Plus Mavrirolul ACUM ! Explicatia cum ca nu prea ar fi paduchi liberi pe albine nu o cred.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori