proapis13 scrie:duma scrie:.... ce puteti sa imi spuneti despre hranire si restrangerea cuibului s-au unde sa caut sa inteleg mai bine ?
Cauta si intelege filmuletele de la adresa de mai jos
viewtopic.php?f=15&t=698&start=992#p149159salve

1. De 6 luni mi sa mai montat un monitor la serviciu ca unul nu era deajuns , acum am mai tras si tableta langa mine sa mai citesc cate ceva printre picaturi in timpul serviciului despre apicultura .
2. In filmuletele de la indrumarea ta au albine intr-un stup cat eu in 4

, nu chiar asa
3. De pasti anul acesta am inceput fara nici o pregatire ( lazi , magazi , masca , afumatoare sau dalta ) si nici fonduri alocate acestei lature , RECUNOSC ca am luat bani imprumut si nu m-am rugat de nimeni sa nu ma abat de la cheltuielile si investiitiile propuse ( am mai trisat un pic )
4. Acum imi doresc sa trec iarna cu bine si la rapita sa pot sa imi sterg sudorile de emoti cu bine si din timp am sa ma pregatesc sa nu mai bat la porti care nu se deschid

. De aceea ma adresez "voua" ca , cred ca ma scoateti la liman si pe mine cum ati scos multi alti incepatori cu diferite indrumari .
5 . Nu in ultimul rand multumesc pentru indrumare si maine daca timpul imi permite am sa postez pe pagina mea ce am agonisit cu placere pana acum . Doresc in primul sfarsit de saptamana din octombrie sa merg la Beograd la targul apicol si cel mai mult pentru rame . Ce am luat cu 1,5 ron rama de la sarbi facute petru dimensiunile stupilor nostri nu am vazut la nimeni pana acum vorbesc de material , finisaj SI precizie ( fara aracet si capse se inchid perfect din start ) si fiind primul targ la care vreau sa particip probabil ca voi gasi multe lucruri de care voi avea nevoie s-au sa le schimb cu cele ale mele .
P.S. Si daca vezi ceva pe raft ca imi lipseste poti sa .......ma indrumi catre un magazin de specialitate chiar si online !
Tot respectul !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.