Fa poza la lumina zilei si pune o coala alba sub punga.
Curaj, inceputul e mai greu. Eu am avut niste emotii la prima invertire si am caramelizat putin siropul dar pe urma totul a iesit bine.
proapis13 scrie:La mine se vad albinele printre rame,atat e de transparenta
viewtopic.php?f=9&t=643#p11295
o placa cum o fac eu are in jur de 750 de grame,nu e mica
alexx scrie:proapis la turta din poza ai ingaurit/zgariat punga??
proapis13 scrie:alexx scrie:proapis la turta din poza ai ingaurit/zgariat punga??
NU,doar am desfacut punga la un capat si au inceput sa care de acolo
alexx scrie:eu am zgariat si am vazut ca nu a curs deloc se prelinge un pic dar albinele ia imediat ce sa plelins mai mult de 1 cm nu inainteaza pe rame
proapis13 scrie:alexx scrie:eu am zgariat si am vazut ca nu a curs deloc se prelinge un pic dar albinele ia imediat ce sa plelins mai mult de 1 cm nu inainteaza pe rame
Ai gresit undeva daca se prelinge pe rame;cum pui placa kandi asa trebuie sa ramana
jenica67 scrie:Citind azi niste reviste mai vechi, nu m-am putut abtine, sa nu va pun un articol din Romania Apicola - 1941 nr 07-09, in cea ce priveste indicatiile vremi, de preparare a siropului de zahar, se vede cu putine exceprii ca nu erau deosebiri foarte mari, fata de reteta de azi :
kiloz scrie:Raporturi intre apa/zahar se alege pentru perioadei respective ,sau in functie de rezultatul dorit.Numai de completare,sau stimulare-completare.
kiloz scrie:Raporturi intre apa/zahar se alege pentru perioadei respective ,sau in functie de rezultatul dorit.Numai de completare,sau stimulare-completare.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori