paul scrie:gica.mosu scrie:Pentru toti inclusiv pt razasul meu Paul....urda.... grasimi- zero,contine PROTEINEEEE
Mosuleee ... cioban n-am fost in viata mea !
In schimb, stiu cum se face urda ... Din fierberea zerului rezultat dupa prepararea casului !
Si apropos de continut ... urda de oaie contine cam 15% grasimi si cam tot pe atatea proteine ! Urda de capra sau de vaca are aceste valori cuprinse intre 10%-13% ! Deci, treaba cu grasimi zero ... pica !
LE ... eu zic ca-i mult mai de efect prepararea siropului de stimulare in primavara cu zer proaspat ! Deja am vorbit cu o doamna de la care cumpar toate produsele lactate sa-mi aduca zer in momentul in care ma apuc de facut sirop pentru stimulare !
Paule sa ai mare grija cu zerul,sa nu fie atins de sare
maxim 25g/1000ml si nu mai mult de 200ml...
produsul nu se lasa de pe o zi pe alta si se administreaza imediat dupa omogenizare