mitica68 scrie:Ori sunt "tampit" ori sunt "tampit". adica ICDA, "lasa " protofilul la 70 grade, (facatura reteta lor, etc, etc.), dar retata cea mai buna este la 40 grede. Iarta-ma proapis13, nu-ti contest meritele, din punctul meu de vedere esti un apicultor de savarsit (pentru tine), dar ICDA, sunt niste "incepatori", iar "noi" suntem profesioanistii ? Iar daca ei nu pun doar plante si alcool, ce mai pun in reteta Intreb si eu ca un prost (incepator) ce sunt.
Te rog sa recitesti cu atentie marita ce am citit si nu sa faci armata cu mine
E treaba ta ce ai inteles din ce am scris eu mai sus,intreaba pe altul si acelasi raspuns vei primi
Asa patesc tot timpul cind ofer info de calitate nihilistilor in ale apiculturii...merci ca nu ma injurasi....
DA,pentru mine sunt un apicultor desavirsit si o sa incerc sa fiu DOAR pentru mine....
Vad ca de la un timp sunt injurat si cind va trimit la citit si cind ofer info de calitate
a verificat un singur coleg forumist cele spuse de mine despre cum se produce protofilul si mi-a dat dreptate
P.S.Mai scriu inca odata pentru cei ce nu au citit - protofilul NU se face doar din plante si nu are 70 grade celsius
sa ma contrazica cineva.......
mitica68 daca si cind ai timp cauta info si nu mai lua totul dupa ureche,e info de calitate pe forum,numai ca....trebuie citit...mult....
intra pe site-ul lor si o sa gasesti info mai condensat si chiar substantele folosite la producerea protofilului cu concentratiile si gramajele aferente