TDI scrie:Teoria spune 43 grade celsius. Din practica va recomand o omogenizare mecanică sau mecanică si termică până la 43 grade.
Dacul scrie:salutari!De cind se poate incepe stimularea cu sirop?
kiloz scrie:Urmariti ca zaharul sa nu fie de trestie.Este mai dulce,dar ar fii indicat sa se foloseasca zahar din sfecla.Din cele doua rele folositi pe cea care e-mai putin rau!
Ca o informatie suplimentara,care este bine de stiut.
-Este si zahar DIAMANT si este produsul fabricii de zahar din Oradea.Calitativ mai superior de produsele similare din comerti,dar si pretul se raporteaza la fel.
Este singura fabrica din Romania care dispune de un laborator propriu de microbiologie.
Fabrica de la Oradea produce sub marca DIAMANT, marca inregistrata atat in Germania cat si in Romania.
Dacă ai depăşit, nu 43 dar 48 grade celsius - mai bine le dai zahăr.Dacul scrie:TDI scrie:Teoria spune 43 grade celsius. Din practica va recomand o omogenizare mecanică sau mecanică si termică până la 43 grade.
Cit de importanta este temperatura siropului?
CATALIN scrie:Dacul scrie:salutari!De cind se poate incepe stimularea cu sirop?
daca vrei calitate incepe si stimuleaza din momentul in care ai vazut ca aduc proteina din natura(polenul)
TDI scrie:Dacă ai depăşit, nu 43 dar 48 grade celsius - mai bine le dai zahăr.Dacul scrie:TDI scrie:Teoria spune 43 grade celsius. Din practica va recomand o omogenizare mecanică sau mecanică si termică până la 43 grade.
Cit de importanta este temperatura siropului?
kiloz scrie:Urmariti ca zaharul sa nu fie de trestie.Este mai dulce,dar ar fii indicat sa se foloseasca zahar din sfecla.Din cele doua rele folositi pe cea care e-mai putin rau!
Ca o informatie suplimentara,care este bine de stiut.
-Este si zahar DIAMANT si este produsul fabricii de zahar din Oradea.Calitativ mai superior de produsele similare din comerti,dar si pretul se raporteaza la fel.
Este singura fabrica din Romania care dispune de un laborator propriu de microbiologie.
Fabrica de la Oradea produce sub marca DIAMANT, marca inregistrata atat in Germania cat si in Romania.
marian ivan scrie:Deci, un raspuns mai clar daca se poate / DACA NOAPTEA AVEM TEMPERATURI SUB 4-5 GRADE e bine sa le dam tot turte nu?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori