Condurache Bogdan Constantin scrie:Am mai auzit asa ceva si cauza a fost varooa
calin bondaru scrie:vorbiti de tot felu de probleme si va invartiti in jurul cozii!
domnule tatex va explic eu cum sta treaba si garantat asa a fost!
in astfel de cazuri se duc familiile cu regine tinere, de calitate care continua ponta pana la intrarea in iarna!
apicultorul x-ulescu vine cu varachet, prinde ce e pe albina, dar puietul din rame e compromis TOTAL!
din aceasta cauza se recomanda diversificarea tratamentelor!
stim cu totii ca albina afectata si bolnava isi paraseste familia pentru a nu fi o povara!
si daca gasiti cumva puiet care nu a eclozionat vand capacelele gaurite, verdictul e clar VAROOA!
salve!
talex scrie:sigur nu e varoa, stiu ce inseamna stup infestat cu varroa si cuma arata, poate brauloza, dar deja e prea tarziu
Albinel scrie:ba e foarte grav..si ar trebui sa va puna la munca ..!! sigur datorita studiului prea 'aprofundat" ati uitat de bietele vietati..sau asteptati sa vina Marza si Nicolaide sa faca ceea ce trebuia sa faceti voi..no' ca ai reusit sa ma scoti din ale mele..![]()
imi este foarte clar ca situatia relatata de tine ,e departe de adevar ..eu unul nu ma mai joc ...maine am treburi importante..merg sa vad daca nu mi-or fi fugit albinele din stupi![]()
![]()
m-am distrat destul..noapte faina sa ai !!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 76 vizitatori