Albinel nu inteleg care dintre noi a incurcat forumul.Mie imi place sa cred ca tu si cu binevointa ta am sa dezvolt subiectul.
In primul rand daca citesti mai din urma ai sa-ti dai seama ca postarea cu micii si berea era adresata clar lui doru AN2.
In al doilea rand la iernarea albinelor am spus destul de clar, conform spuselor batranului apicyultor pe care-l cunosc si pe care-l respect la temperaturi mai mici de 14 grade nu umblu la stupi decat pentru stimulare sau diferite probleme care nu suporta amanare.
In al treilea rand cred ca-ti dai seama ca este o problema ca mai am in doi stupi o mana de albine si ca vreau nu vreau o sa ma uit si la cauze si dupa matca.
In al patrulea rand credeam ca pe acest forum pot sa-mi exprim si eu parerea ( poate te deranjeaza ca eu umblu in stupi la peste 14 grade si tu o faci de voie la 9-10 grade).Acum daca eu bat campii colegii nostri au sansa sa treaca repede peste postarea mea si sa se opreasca la altele mai interesante de exemplu ale tale

Dupa parerea mea daca nu s- ar opri
la mine n-ar fi o tragedie dar daca s-ar opri la tine chiar ar fi si am sa-ti spun si de ce.
Nu o sa inteleaga nimic si asta nu pentru ca sunt prosti ci pentru ca nu spui absolut nimic.

A ba mint il trimiti la carti ca un adevarat profesor ce esti.
Dar daca tot te plictisim noi nu cauti tu o carte ceva sa citesti? Poate una cu basme ca pe cele cu albinele le visezi probabil.
Daca am sta toti numai sa citim carti nu am mai intra pe aici.
Nu am pretentia ca sunt apicultor mare si de aceea incerc sa citesc toate postarile chiar si pe cele ale incepatorilor culmea nu ma plictisesc si nici nu i-am trimis pe la biblioteca

c hiar si pe cele ale tale in speranta ca pot sa aflu lucruri noi.
De ce nu-l intreb pe batran? L-am intrebat dar in comparatie cu tine vreau sa aud cat mai multe opinii si nu cred ca este o crima.