Va salut din nou

Sa nu credeti ca eu tin cu profu' online. Deloc!
Ba chiar, in discutia telefonica, l-am intrebat de cateva ori de ce nu a facut acte si cum a fost posibil sa mearga pe ochi frumosi!?!?
Chiar nu stia cum sta treaba in Romania?, mai ales ca avea valoare foarte mare?
Si mie mi s-a parut putin dubios sa nu faci macar un act de mana, o foaie scrisa si semnata de ambele parti implicate - ca are valoare in instanta! Mi-a spus ca a mers pe incredere, si acum ii pare rau.
L-am intrebat si daca avea acte pe marfa lui - sa poata dovedi ca e a lui.
Repet, nu sunt apicultor, nu tin cu nici unul din cei doi, dar trebuie sa se faca dreptate, oricare ar fi decizia "oarbei" (justitia).
Daca vreuna din partile implicate ne da un numar de dosar de la Judecatorie - mersul procesului se poate vedea online si gratuit.
Oricum, sa ai niste stupi in curte, care sa nu fie ai tai, si sa vina politia sa te intrebe de ei... trebuie sa fii foarte bun sarlatan sa nu se prinda ca minti.

Sper sa iasa la lumina toata povestea, sa lamureasca pe toti cei interesati.
Si daca nenea hoţu' a luat plasa de la profu' online, nu mai bine lucra cu armele adversarului: filme pe youtube, articole in ziar, etc. - in loc sa fure?Cred ca ziare precum CanCan, Click sau Libertatea abia asteapta un subiect din asta!

----------------------
Strict pe subiectul topicului: <<Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line">>, de ce nu faceti o scrisoare catre emisiunea "Viata satului" de la TVR, de exemplu?
De ce nu scrieti catre un ziar sa expuneti problema? (unul serios, nu cele enumerate de mine mai sus)
Solutii de mediatizare ar fi, lumea interesata ar fi mai informata.
Mai jos va dau un link catre un scandal la mine la bloc: dupa faza asta administratia s-a cumintit... si nu am facut decat sa dau doua-trei telefoane (unul la Politie).
Bannerul il mai am, e 3x1m si a costat 50 de lei. Daca se repeta incidentul, il afisez iar.
http://www.cancan.ro/actualitate/intern ... 26253.html