Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ovidiu_78

Mesajde Baix » 30 Apr 2013, 21:33

:D
Primul stup e plin cu rame, fara albine. Se vede ca are urdinisul inchis. Imi cer scuze ca am indus in eroare. Eu l- am pus acolo, fara intentie.
Baix

Mesajde ovidiu_78 » 30 Apr 2013, 22:42

Azi 2,1kg la cantar,vad ca pe zi ce trece urca ;)
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde cristi_vidican » 01 Mai 2013, 07:19

Baix scrie::D
Primul stup e plin cu rame, fara albine. Se vede ca are urdinisul inchis. Imi cer scuze ca am indus in eroare. Eu l- am pus acolo, fara intentie.

:lol: Iar eu stau prost la spiritul de observație.
Trebuia să-l deschizi, că de la vând poate se umplea cu albină :lol:
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde ovidiu_78 » 01 Mai 2013, 07:27

Cand sunt asa aproape pusi,tocmai ca cei laterali se depopuleaza un pic,nu se umple :lol: :lol:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mai 2013, 01:24

Citind pe undeva am gasit aceasta

Unii oameni seamana cu albina, iar altii cu musca
Mi-au spus unii ca se smintesc pentru ca vad multe lucruri strambe in Biserica. Iar eu le-am spus: “Daca vei intreba o musca: «Sunt flori in locul acesta?», ea iti va spune: «Nu stiu. Ci stiu numai ca acolo jos, in groapa, sunt cutii de conserve, gunoaie, necuratii», si iti va insira toate murdariile pe care a stat. Dar daca vei intreba o albina: «Ai vazut vreo necuratie in locul acesta?», ea iti va spune: «Necuratie? Nu, nu am vazut nicaieri. Aici locul este plin de flori bine mirositoare», si iti va enumera o gramada de flori de gradina si salbatice. Vezi, musca stie numai unde exista gunoaie, in timp ce albina stie ca acolo este un crin, mai departe o zambila”. (Parintele Paisie Aghioritul)
ovidiu_78

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Mai 2013, 01:45

sa ne straduim cat mai mult sa semanam cu albina si nu cu musca !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Adi Hodis » 02 Mai 2013, 10:24

Salutari din departari Ovidiu,
Ia zi, e bine acasa, a ?.
Lasa ca numa maine nu-i poimaine si merg si eu.
Zi care-i panul cu inmultire stupi ?.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mai 2013, 22:35

Salut adi,e foarte bine acasa,ca acasa la familia ta nu e nici unde in lumea asta,stii si tu asta :D
Odata trece si vara asta si vii si tu back home ;)

Si acuma ce sa zic...de planuri...sunt planuri de inmultire...dar undeva pana la 10-15 anul asta,ca mai mult nu cred ca imi permite bugetul :lol:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine,si mai vedem pe parcurs,poate se mai schimba si estimarea asta,nimic nu e batut in cui :lol:

Te salut si astept sa te intorci acasa
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 11 Mai 2013, 15:20

Uitati-va la asta,te rascoleste vazand cata tarie are omul

ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 12 Mai 2013, 22:57

Astazi dimineata in drum spre biserica am vazut un salcam...roz,nu am mai vazut asa ceva niciodata,si desi treceam de n ori pe acolo,doar acuma l-am observat,era rece de dimineata,poate de aceea nici nu am vazut nici o albina pe el...desi mirosea frumos
Daca va face seminte,voi lua de la acest pom si voi intercala cu cei albi pe la mine pe la tara :D
Fişiere ataşate
image.jpg
image.jpg
ovidiu_78

Mesajde IonutMioveni » 13 Mai 2013, 13:34

Ovidiu...tin sa te anunt de pe acum ca acest tip de salcam nu se obtine din seminte.
Daca pui seminte de salcam roz va iesi salcam alb.
Acest salcam se obtine fie din puietii iesiti din imprejurul lui, fie sa altoiesti un salcam alb.
Doar cel galben si cel alb se poate obtine din seminte. :D
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde ovidiu_78 » 14 Mai 2013, 22:32

Ms pt informatie ionut

Anul trecut am plantat si eu un pic de facelia,am si postat atunci ceva poze,nu era prea vizitata de albine...a mai ramas un pic pe acolo din samanta ce a casut din flori,si a crescut mare tare...si asa de vizitata era acuma ca pe salcam ce e plin prin imprejur,nici nu il bagau in seama
Am si filmat si se si aude cate albine sunt pe ele ;)
ovidiu_78

Mesajde Mircea_63 » 30 Iul 2013, 07:55

Ovidiu..La Multi Ani!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 30 Iul 2013, 07:59

Sa traiesti Ovidiu ! LA MULTI ANI , fericire , impliniri si multa sanatate ! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde ovidiu_78 » 30 Iul 2013, 08:26

multumesc pt urari,si voua va doresc asemenea dragilor :D
ovidiu_78

Mesajde delorin I » 30 Iul 2013, 08:48

Te salut si iti doresc multi ani fericiti alaturi de cei dragi!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?