Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde modigliani » 09 Iun 2013, 22:28

BeesDream scrie: :o modigliani nu s-a apucat de stuparit? asta nu stiam... sta pe forum pentru mistocareala

Asta ca sa vezi cat sunt de "smecher" ! :lol: :lol: :lol:
Mai gasesti p-aici vreunu' ca mine ? ;)
modigliani

Mesajde BeesDream » 09 Iun 2013, 22:41

modigliani scrie:
BeesDream scrie: :o modigliani nu s-a apucat de stuparit? asta nu stiam... sta pe forum pentru mistocareala

Asta ca sa vezi cat sunt de "smecher" !
Mai gasesti p-aici vreunu' ca mine ? ;)

nu mai e nimeni ca tine :lol: esti "smecher" rau dar imi pare rau ca nu te-ai apucat si tu de stuparit :(
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde modigliani » 10 Iun 2013, 21:27

BeesDream scrie:nu mai e nimeni ca tine :lol:

A durat nitel pana sa-ti cada si tie fisa .... Da' nu-i nimic . Niciodata nu-i tarziu .

BeesDream scrie: imi pare rau ca nu te-ai apucat si tu de stuparit :(

Iti promit ca la vremea la care m-apuc te iau de mentor ! Imi iau si io budigai d-aia cu mansete fluo .... si sa vezi ce iese ! Da' vezi ca io-mi iau cu verde fluo ! Sa n-avem discutii , cum ca nu te-as fi prevenit .....
modigliani

Mesajde modigliani » 13 Iun 2013, 11:52

Bizdrime , esti bine , mah ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 13 Iun 2013, 12:13

modigliani scrie:Bizdrime , esti bine , mah ?

Da bineinteles Mowgli :lol: imi beau cafeaua si ma documentez Imagine
BeesDream

Mesajde modigliani » 13 Iun 2013, 12:43

BeesDream scrie: imi beau cafeaua si ma documentez Imagine

Poti tu sa le faci pe amandoua odata , mah ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 13 Iun 2013, 14:07

modigliani scrie:
BeesDream scrie: imi beau cafeaua si ma documentez Imagine

Poti tu sa le faci pe amandoua odata , mah ?

Taci ca la 16:30 plec sa cumpar 3 matci imperecheate :D la 18 ma intalnesc cu vanzatorul...
BeesDream

Mesajde modigliani » 13 Iun 2013, 18:49

Gata mah , tac ! Tac , ce dracu sa fac ? Te-astept emotionat cu vesti bune ! Sunt de-a dreptu' efervescent cu gandu' la tranzactia ta de la 18 30 .....
Puii mei , bine ca esti bine :D ..... Ca aveam niscaiva emotii . Ca cand te-am vazut in budigaii aia ..... am cam tremurat de grija ta . Ca te iubesc , mah , d-aia !
modigliani

Mesajde BeesDream » 13 Iun 2013, 20:29

modigliani scrie:Gata mah , tac ! Tac , ce dracu sa fac ? Te-astept emotionat cu vesti bune ! Sunt de-a dreptu' efervescent cu gandu' la tranzactia ta de la 18 30 .....
Puii mei , bine ca esti bine :D ..... Ca aveam niscaiva emotii . Ca cand te-am vazut in budigaii aia ..... am cam tremurat de grija ta . Ca te iubesc , mah , d-aia !

ma lasa-ma dracu, nu mai spune ca ma iubesti :lol: Am venit cu reginele acasa si maine dimineata am treaba cu vecinul sa facem roiurile...
BeesDream

Mesajde modigliani » 13 Iun 2013, 20:35

BrigadaDiverse scrie:ma lasa-ma dracu, nu mai spune ca ma iubesti .

Pai tu crezi ca ma pot abtine , mah ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 15 Iun 2013, 21:52

Snapshot_2013-06-15_211357.jpg

M-am dezvoltat si eu cu doua roiuri pe langa prima familie care a inceput sa se dezvolte in forta cu matca de salvare :lol: Are matca in jur de o saptamana de cand s-a imperecheat si a inceput sa oua si deja am cateva rame full cu larve :D

Acum insa am emotii la cele doua roiuri formate ieri pe zi pentru ca am cumparat matci marcate si imperecheate iar azi pe seara am controlat sa vad daca le-a primit roiurile fara sa le omoare iar una era eliberata ca in cusca mai erau doar vreo 3 albine moarte ( probabil din doicile ei) iar la celalalt roi inca nu era eliberata, mai era de mancat putin din serbet... sper sa fie primite cu bine... :?
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 15 Iun 2013, 22:02

Data aviatoare cand faci roiul, il faci si il lasi 1-2 ore fara sa pui matca. Cand le vezi -deobicei cam dupa o ora jumate- ca incep sa umble pe fata stupului cautandu-si matca, o introduci. Fie si in bigudiu daca vrei sa fii linistit ca nu ti-o mananca albinele.
BD, vezi sa nu mai umblii in budigai la albine, ca intru si io si Pictoru in depresii din cauza ta. ;) Acuma le lasi in pace o saptamana si ce o fi, o fi. Dupa ce incepe matca sa ponteze, poti sa te mai joci cu ele. Sa le dai ceva papica, ca n-au lucratoare inca.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 15 Iun 2013, 22:08

Mircea_63 scrie:Data aviatoare cand faci roiul, il faci si il lasi 1-2 ore fara sa pui matca. Cand le vezi -deobicei cam dupa o ora jumate- ca incep sa umble pe fata stupului cautandu-si matca, o introduci. Fie si in bigudiu daca vrei sa fii linistit ca nu ti-o mananca albinele.
BD, vezi sa nu mai umblii in budigai la albine, ca intru si io si Pictoru in depresii din cauza ta. ;) Acuma le lasi in pace o saptamana si ce o fi, o fi. Dupa ce incepe matca sa ponteze, poti sa te mai joci cu ele. Sa le dai ceva papica, ca n-au lucratoare inca.

Mircica ms frumos pentru sfaturi dar nu am bagat matcile imediat ca roiurile practic mi le-a facut mentorul meu :lol: roiurile au fost facute pe la 10:00 dimineata iar matcile au fost introduse pe la ora 18:00 :D
Acum doar am emotii ca sper sa le vad primite cu bine :lol:

De ce intrati voi in depresii? Altii umbla doar in bermude, nici macar cu masca si nu mai intrati in depresii :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 18 Iun 2013, 20:18

BeesDream scrie:De ce intrati voi in depresii? Altii umbla doar in bermude

Bai , s-o lamurim : aia nu-s bermude , sunt budigai ! Punct ! N-ai decat sa le spui tu si joben , palton , umbrela , sau in alt fel . Sunt budigai !

Odata lamuriti , si-n alta ordine de idei , ...... esti bine ? Te-ntreb a doua oara .....
Eu am nevoie sa te stiu bine . Ne-ntepat , ne lovit de tren , ne curentat la calculator , alea-alea .... Io am nevoie de tine , mah !

Te rog io mult , cand mai aduci poze d-astea cu budigaii-n stupina ..... p-orma , vino , trai-ti-ar , la doua ore-n forum si scrie .... Macar :

"- Pictore , Mircica , sunt bine , mah , stati linistiti ! Uite , n-am patit nimic . Ba chiar am putut sa dau drumu' la calculator . Se vede ? " . Daca vrei po' sa ne pui si banane d-alea de-ale tale . Nu-ti zice nimenea nimic . Da' numa vino si linisteste-ne ....

Bizdrime , te rog io mult ! Pe bune !
modigliani

Mesajde BeesDream » 20 Iun 2013, 17:39

modigliani scrie: Pictore , Mircica , sunt bine , mah , stati linistiti ! Uite , n-am patit nimic . Ba chiar am putut sa dau drumu' la calculator . Se vede ? " [/i][/b] . Daca vrei po' sa ne pui si banane d-alea de-ale tale . Nu-ti zice nimenea nimic . Da' numa vino si linisteste-ne ....

Bizdrime , te rog io mult ! Pe bune !

Uite ca te-am tinut pe jar 2 zile ca doar 2 zile am fost mort dar pana la urma l-am rugat pe Gizas sa ma aduca inapoi pentru a te linisti pe tine :lol: :lol: :lol:
Am facut bine? mi-a crescut si mustata Imagine Imagine Imagine

Ce sa mai spun Mowgli ca nu prea mai am ce, deocamdata nu am de spus decat ca reginele cumparate pentru roiuri sunt imperecheate ca au inceput sa oua de cateva zile... hai SaNaTaTe si sa fii iubit! :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 20 Iun 2013, 20:54

BeesDream scrie:Am facut bine? mi-a crescut si mustata Imagine Imagine Imagine

Bai , flocii ti-au dat ??? Ca daca apari si cu banane cu floci ..... sa mor io de nu ma autobanez un an !!!!!
Te iubesc , mah ! :D Esti .... "cul" !
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?