BeesDream scrie:modigliani nu s-a apucat de stuparit? asta nu stiam... sta pe forum pentru mistocareala
Asta ca sa vezi cat sunt de "smecher" !
Mai gasesti p-aici vreunu' ca mine ?
BeesDream scrie:modigliani nu s-a apucat de stuparit? asta nu stiam... sta pe forum pentru mistocareala
modigliani scrie:BeesDream scrie:modigliani nu s-a apucat de stuparit? asta nu stiam... sta pe forum pentru mistocareala
Asta ca sa vezi cat sunt de "smecher" !
Mai gasesti p-aici vreunu' ca mine ?
BeesDream scrie:nu mai e nimeni ca tine
BeesDream scrie: imi pare rau ca nu te-ai apucat si tu de stuparit
modigliani scrie:Bizdrime , esti bine , mah ?

BeesDream scrie: imi beau cafeaua si ma documentez
modigliani scrie:BeesDream scrie: imi beau cafeaua si ma documentez
Poti tu sa le faci pe amandoua odata , mah ?
modigliani scrie:Gata mah , tac ! Tac , ce dracu sa fac ? Te-astept emotionat cu vesti bune ! Sunt de-a dreptu' efervescent cu gandu' la tranzactia ta de la 18 30 .....
Puii mei , bine ca esti bine..... Ca aveam niscaiva emotii . Ca cand te-am vazut in budigaii aia ..... am cam tremurat de grija ta . Ca te iubesc , mah , d-aia !
BrigadaDiverse scrie:ma lasa-ma dracu, nu mai spune ca ma iubesti .
Mircea_63 scrie:Data aviatoare cand faci roiul, il faci si il lasi 1-2 ore fara sa pui matca. Cand le vezi -deobicei cam dupa o ora jumate- ca incep sa umble pe fata stupului cautandu-si matca, o introduci. Fie si in bigudiu daca vrei sa fii linistit ca nu ti-o mananca albinele.
BD, vezi sa nu mai umblii in budigai la albine, ca intru si io si Pictoru in depresii din cauza ta.Acuma le lasi in pace o saptamana si ce o fi, o fi. Dupa ce incepe matca sa ponteze, poti sa te mai joci cu ele. Sa le dai ceva papica, ca n-au lucratoare inca.
BeesDream scrie:De ce intrati voi in depresii? Altii umbla doar in bermude
modigliani scrie: Pictore , Mircica , sunt bine , mah , stati linistiti ! Uite , n-am patit nimic . Ba chiar am putut sa dau drumu' la calculator . Se vede ? " [/i][/b] . Daca vrei po' sa ne pui si banane d-alea de-ale tale . Nu-ti zice nimenea nimic . Da' numa vino si linisteste-ne ....
Bizdrime , te rog io mult ! Pe bune !

BeesDream scrie:Am facut bine? mi-a crescut si mustata![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori