Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde State » 15 Oct 2013, 23:30

Bizdrime inchide topicul de la vanzari. Acum.
Luni ai banii de la mine. As veni maine dar nu pot ca nu mai sunt in Bucuresti. Sambata am nunta si abia luni ma intorc .Miercuri seara trebuie sa fiu deja in alta tara , asa ca n-am timp sa iau stupii , ii tii tot tu. e clar ? Hai du-te si inchide anuntul.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde duma » 15 Oct 2013, 23:48

Beesdream!!!!!! Acum ca ți sa îndeplinit dorința de a vinde stupi in care ai pus atâta pasiune materiala si emoțională poți spune : "Doamne multamuti " :lol:
P.S. Nu o lua in nume de rău " Doamne multamuti "
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde modigliani » 15 Oct 2013, 23:58

Mircea_63 scrie: Stii vorba indianului? Howgh!

HOWGH !!! :D
modigliani

Mesajde apimat » 16 Oct 2013, 00:47

State scrie:Bizdrime inchide topicul de la vanzari. Acum.
Luni ai banii de la mine. As veni maine dar nu pot ca nu mai sunt in Bucuresti. Sambata am nunta si abia luni ma intorc .Miercuri seara trebuie sa fiu deja in alta tara , asa ca n-am timp sa iau stupii , ii tii tot tu. e clar ? Hai du-te si inchide anuntul.

Ai fost iute ca altfel ti-o lua dragos inainte. :lol:

P.S. BeesDream sper sa treci cu bine peste toate.
Petre Țuțea: "Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii."
apimat

Mesajde State » 16 Oct 2013, 00:50

apimat scrie:Ai fost iute ca altfel ti-o lua dragos inainte. :lol:

P.S. BeesDream sper sa treci cu bine peste toate.

dragos mi-o ia in toate partile , nu numai inainte dar asta-i alta poveste. :oops:
State

Mesajde BeesDream » 16 Oct 2013, 06:58

Va rog sa nu mai faceti asa. Daca vreti sa ma ajutati veniti si ridicati si stupii ca in primavara imi cumpar eu altii. Pentru mine ramane o pasiune si nu o sa renunt la ea. Vreau doar sa ma intelegeti ca ii vand acum si in primavara imi cumpar altii. Multumesc tuturor.
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde modigliani » 16 Oct 2013, 07:06

Luni ai banii de la mine. As veni maine dar nu pot ca nu mai sunt in Bucuresti.Miercuri seara trebuie sa fiu deja in alta tara , asa ca n-am timp sa iau stupii , ii tii tot tu. e clar ? Hai du-te si inchide anuntul.

Este stiut ca sunt bun prieten cu Indianul . Si-l cunosc bine . Nu glumeste , asta chiar cumpara stupii . Voia de mult sa-si ia stupi .
Ca sa fie bine pt toata lumea , el ii achita - si dupa cum ati inteles , nu-i poate ridica imediat . Am sa-i iau eu si-am sa-i gazduiesc undeva pana vine din strainatate . Cu siguranta el nu ar avea nimic impotriva , si sper ca nici Bizdrimu .
Dar nici eu nu-i pot ridica mai devreme de saptamana viitoare . Am masina bulita . O fac si vin dupa ei . Pastram legatura telefonic .

Mai mult , stupii astia trei au crescut sub ochii nostri , aici in Stuparitul . Personal mi-ar parea tare rau sa plece din "familie" .
Bizdrime , cumparator mai potrivit si mai motivat ca Indianu n-ai fi putut sa gasesti . Gandeste-te bine .
modigliani

Mesajde BeesDream » 16 Oct 2013, 07:14

modigliani scrie:
Luni ai banii de la mine. As veni maine dar nu pot ca nu mai sunt in Bucuresti.Miercuri seara trebuie sa fiu deja in alta tara , asa ca n-am timp sa iau stupii , ii tii tot tu. e clar ? Hai du-te si inchide anuntul.

Bizdrime , cumparator mai potrivit si mai motivat ca Indianu n-ai fi putut sa gasesti . Gandeste-te bine .

Mowgly cum naiba esti online si la ora asta? :)) Deja m-au contactat cateva persoane si nu stiu ce sa fac.. Daca faceti asa cum spui tu si luni am banii scot anuntul si tin stupii pentru tine sa vii sa-i ridici saptamana viitoare. Multumesc frumos. Acum m-am trezit si nu am timp sa stau online ca plec la niste cursuri pentru a ma angaja.. Hai sanatate! :)
BeesDream

Mesajde modigliani » 16 Oct 2013, 07:24

BeesDream scrie: Mowgly cum naiba esti online si la ora asta? :)) Deja m-au contactat cateva persoane si nu stiu ce sa fac

Io nu dorm niciodata , mah ! Sunt online mereu , stau cu ochii pe tine ! :lol:

Din ce-am inteles Indianu ii cumpara categoric . Mai asteapta , te rog , pana iti confirma inca odata . Luati legatura telefonic , stabiliti detalii , apoi anuntati-ma si pe mine asupra a ce-ati decis .
modigliani

Mesajde State » 16 Oct 2013, 11:09

Daca am zis, am zis. Luni vin si ii iau atunci. Pictore n-am ce-ti face , ii tii pana ma intorc. :lol:
State

Mesajde State » 16 Oct 2013, 11:48

BeesDream scrie: Deja m-au contactat cateva persoane si nu stiu ce sa fac.. Daca faceti asa cum spui tu si luni am banii scot anuntul si tin stupii pentru tine sa vii sa-i ridici saptamana viitoare. Multumesc frumos.

Eu am incercat sa te ajut. Sincer n-aveam nevoie de stupi in momentul asta. Daca ma astepti pana luni cand vin sa-i iau , e ok. Daca nu , ii poti vinde cui vrei.
State

Mesajde BeesDream » 21 Oct 2013, 21:19

Multumesc mult STATE! A varsat mama cateva lacrimi dupa ce mi-ai rapit fetili dar nu e problema, i-a placut de tine ca practic m-ai ajutat. Pasiunea ramane pasiune si o sa vedeti toti apicultorii ca nu renunt la ea. In primavara in functie de posibilitati imi cumpar cat mai multe.. Sanatate tuturor!
BeesDream

Mesajde State » 21 Oct 2013, 22:10

Si eu iti multumesc pentru gagici ! Am ajuns la Ploiesti si drumul continua ! :D Vorbim cand ma intorc din vacanta. Sanatate! ;)
State

Mesajde paul » 22 Oct 2013, 20:03

STATE ...RESPECTUL MEU !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 24 Oct 2013, 17:29

modigliani scrie:Este stiut ca sunt bun prieten cu Indianul . Si-l cunosc bine . Nu glumeste , asta chiar cumpara stupii .

Dupa ce eu am scris asta ...... ce sens au mai avut alte si alte discutii si emotii gratuite ? :shock: :shock: :shock:

Indiene , .... respect !
modigliani

Mesajde State » 29 Oct 2013, 15:27

Bizdrime uite'ti fetilii :

Imagine

Sa stii ca sunt pe maini bune dupa cum vezi. ;) Dupa cum ti-am promis , in primavara ai un roi de la mine.
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?