Pare că nu-i păzit pe-aici ... dacă tot ne-a lăsat Lupul de capu' nostru, cred că putem face orice. cred
Ascultam azi în maşină (la radio) Enjoy The Ride şi mă gîndeam: cum "arată" vocea asta ? cine e Morcheeba ? Puteam să jur că-i din Africa şi neagră ca tuciu' ( puteam să pierd cu brio un pariu.) Ajuns acasă, caut şi dau de un fir. Morcheeba - "Enjoy The Ride" featuring Judie Tzuke Alta acum Tzuke ! cum poate să arate cineva pe care-l chemă Tzuke ?
Am găsit cu greu Enjoy The Ride hmm ... cum trece timpul peste oameni, trebuie să fi fost cîndva tînără. A fost! şi încă cum Am mai pus pe undeva mai în urmă, cine ştie unde, piesa asta. De data asta va fi o dedicaţie pentru Oglindă-Oglinjoară.
Enjoy The Ride (life is short)
"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything. That makes you smile."
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu scrie:Pare că nu-i păzit pe-aici ... dacă tot ne-a lăsat Lupul de capu' nostru, cred că putem face orice. cred
- Bai, voi nu ati auzit ca isi schimba soarele polii de influenta, si tuseste cu hierbinteala spre planetuta noastra de numa numa ? Si ca a tare (si ca a moale), semnalele radio sunt afectate ? Nu ca nu as fi avut eu dorinta sa postez pe VRS. Da de unde unda radio, daca s-a ascuns de frica soarelui mamei lui ?...
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog