Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI

Discutii despre folosirea tratamentelor naturiste in combaterea diferitelor boli , la oameni si albine
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Reteta cu miere pentru tratarea ulcerului gastric/duodenal

Mesajde State » 29 Noi 2013, 12:08

Reteta pentru tratarea ulcerului gastric si duodenal

Se va face urmatoarea compozitie: 1/4 kg miere de albine, 1/4 l tuica curata de tara fara combinatii de drojdie de bere sau marmelada, 1/4 l ulei de masline, 1/4 l zeama de lamaie (obtinut dintr-un kilogram de lamai tinute 5 minute in apa clocotita ca sa-si lase zeama, apoi se storc bine si iese din ele 1/4 l zeama). Toata aceasta compozitie se pune intr-o sticla de culoare inchisa, care se agita bine, pana devine omogena. Se bea de trei ori pe zi, inainte de masa, cate un paharel mic (de tuica), care ar contine cam trei degetare. (Nu uitati ca inainte de a se consuma sa-l agitati bine.) Nu se impune nici un fel de regim alimentar si se poate folosi si la colita sau gastrita.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State
 
Mesaje: 2028
Membru din: 12 Dec 2012, 00:27
Localitate: Sociopat

Re: Reteta cu miere pentru tratarea ulcerului gastric/duoden

Mesajde State » 29 Noi 2013, 12:09

Alta reteta :

Compozitie: 60 ml apa (doua linguri de supa), o lingura de malai cernut foarte fin, o lingura de miere de albine nefalsificata. Se pune apa la fiert intr-un ibric, se pune faina de malai si se freaca la foc mic circa un minut. Se ia de pe foc, se adauga mierea de albine si se amesteca pana ce se obtine o pasta perfect omogena. Se consuma calduta, dimineata, pe stomacul gol. Efectul tratamentului se simte dupa consumarea a circa 400 g miere de albine. In timpul tratamentului, nu se consuma bauturi alcoolice.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State
 
Mesaje: 2028
Membru din: 12 Dec 2012, 00:27
Localitate: Sociopat

Re: Reteta cu miere pentru tratarea ulcerului gastric/duoden

Mesajde IGNITE » 26 Feb 2014, 20:20

ce înţelegi STATE prin colită?

colita, din câte ştiu eu se referă la colon. spre ex. poate fi chron sau ulcerativa hemoragică (sau infecţioasă specifică). eu cred că la astea două dacă le dai tincturi pe bază de alcool sau ţuici...rezultatul poate fi decesul. depinde de noroc.

nici pentru ulcere nu ştiu dacă e chiar bun alcoolul. adică eu cred că nu e bun, dar poate cunoşti mai bine. o fi bună ţuica aşa în genere, dar la cei cu astfel de afecţiuni nu cred că e tocmai potrivită.

eu cred că tot ce irită, stimuleză mediul acid din stomac, de ex., e cam aiurea pentru ulcere. nu ştiu ulcerul duodenal, ce anume îl provoacă...

teoretic, nici mierea nu-i ok pentru ulcere sau colită, pentru că fermentează mult mai uşor şi altfel decât zahărul nenorocit de-l consumăm unii dintre noi, iar la o gastrită, ulcer sau boală de colon care presupune ulceraţii şi alte bazaconii, complicaţii precum megacolon toxic, nu-i voie cu fermentaţie şi aciditate şi nici cu chestii usturoase, ca să zic aşa.

dar fiecare cum crede de cuviinţă. eu am vrut să spun că prin colită mulţi înţeleg altceva decât înseamnă şi găseşti referirea la colită şi pe cutiile cu ceaiuri, iar nu întotdeauna e folosit corect cuvântul. consumând ceva pentru "colită" în sens popular, poţi ajunge să ai probleme cu "colita" în sens medical.
IGNITE
 
Mesaje: 222
Membru din: 30 Apr 2013, 20:29
Localitate: Teleorman

Re: Reteta cu miere pentru tratarea ulcerului gastric/duoden

Mesajde IGNITE » 26 Feb 2014, 20:24

STATE e tare de tot avatarul tău.

şi fraza de se vede acolo în poză este belea...

cartea şi filmul sunt tari de tot. :)
IGNITE
 
Mesaje: 222
Membru din: 30 Apr 2013, 20:29
Localitate: Teleorman


Înapoi la TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori