Mosule' poate vii vreodat' la salcam 1 la noi, sa vezi cum sta treaba. Din cauza vantului se scutura nectarul...direct in stupi!!
Am pus-o iar (da, pe ea, musamaua) pentru a-i feri de vant. Am pus-o iar, ca sa protejeze inclusiv lada, ca paote imi ploua in stupi, din cauza unui tamplar destept, care mi-a facut faltzul invers. Am pus-o pt ca, in ciuda faptului ca vad polen la urdinis...suntem inca in 10 februarie, si au fost ani in care pozam zapada pe ei la 25 martie. Doar nu crezi ca am pus-o pt ca vreau doar sa fac miscare, dupa atata repaos.
Am pus-o, sper,sa nu-i prajesc in soarele asta, dumneata nu vezi ce-i afara, sa nu stea barbi pe la urdinis sa mi le manance pitigoii.
Acuma e posibil ca unii sa fi avut si experiente nedorite cu musamaua, dar eu sper sa nu am cu asta, pentru Dumnezeu, doar este de firma, de la Luis Vuiton..
Ce n-ar da multe cucoane, sa o poarte "la geanta"...daca vreuna o vede pe stupi, ma lasa fara ea.
Glumesc Mosule' iti dai seama. Pana la urma trebuie sa vin cu niste poze sambata-duminica, sa luminam situatia. Eu sper ca e de bine. Iti dai seama ca nu vreau sa ajung la vorba dumneata, cum ca n-ar fi chiar atat d buna.
Din ce am vazut, mi-a placut, comparativ cu alte sezoane. Da , stiu, o sa zici ca a fost si alta iarna, e drept.
Pe cinstit? Nu imi doresc 3 rame de puiet, acum, cum cred ca exista pe la altii, decat cu jumatate de inima, dumneata esti trecut prin multe si intelegi ce vreau sa spun.
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!