marysat scrie:stupi sunt destul de populati pentru luna in care ne aflam
daca ii unific risc sa pierd si matca de la stupul cu care il unific?
andrei_d scrie:Transportul albinelor se face numai cu vehicule omologate apicol sau se poate face cu orice tip de vehicul? In legea apiculturii nu am gasit nimic specificat decat faptul ca cele omolate apicol sunt exceptate de la impozit. Imi puteti indica legea care reglemeteaza transportul albinelor? Multumesc!
redoo scrie:Salut. Azi am ajuns la albine,dar prognoza nu a fost cum se anunta.maxim 10 grade, nori si ceva vant.nu am deschis stupii desi zburau 5-6 albine la fiecare,dar am vazut pe doi stupi ,pe peretele frontal si pe zcandurica de zbor 7-b pede de diaree....sa ma ingrijore? Restul cutiilor sunt curate
redoo scrie:redoo scrie:Salut. Azi am ajuns la albine,dar prognoza nu a fost cum se anunta.maxim 10 grade, nori si ceva vant.nu am deschis stupii desi zburau 5-6 albine la fiecare,dar am vazut pe doi stupi ,pe peretele frontal si pe zcandurica de zbor 7-b pede de diaree....sa ma ingrijore? Restul cutiilor sunt curate
Aseara am scris de pe telefon, acum am si o poza cu petele de caca.
zahh scrie:Buna ziua,
Am avut parte de o iarna usoara, am un stup pe 5 rame, problema este ca e plin de albina pana si pe diafragma, am dat o tura de Apimel care l-a terminat, intrebarea: Sa le bag rama, unde ? Sa contina si miere?
zahh scrie:Buna ziua,
Am avut parte de o iarna usoara, am un stup pe 5 rame, problema este ca e plin de albina pana si pe diafragma, am dat o tura de Apimel care l-a terminat, intrebarea: Sa le bag rama, unde ? Sa contina si miere?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori