Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Vremea - sau ''nu faceti pariu cu Dumnezeu ca pierdeti"

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Mar 2014, 23:42

lucky5strike scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:http://bit.ly/1hQ1y94
se cam impute treaba in Oltenia ? :(

LA, cand s-o umfla Prutul... pe tine te ia cu hala cu tot! Parca la voi era polul alunecarilor si inundatiilor... :D

poate sa se umfle cat o vrea , hala e pe deal , diferenta de nivel , peste 30 metri ;)
LUCIAN AVRAM

Mesajde lucky5strike » 06 Mar 2014, 23:46

Daca te ia Prutul la plimbare, ajungi in ape internationale... ;) :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde popik50 » 07 Mar 2014, 00:30

Radem, glumim dar la ora asta eu stau cu morcovul bagat bine, dar nu din cauza ca nu am vazut gram de polen pana acum sau ca albinele nu mai au provizii, problema e ca s-au umflat exagerat de mult cele 2 canale pe unde curge apa prin zona si eu am locuinta chiar intre ele. E mare pericol de inundatii. Afara ploua mocaneste de cateva zile si apa creste de la o ora la alta. Am mai patit asa acum vrei 7 ani dar atunci au fost ploi mult mai serioase ca acum. An inteles ca undeva mai sus a cedat un mic baraj si asta ar fi cauza cresterii bruste a nivelului.Eu sunt pozitionat putin mai sus(1-2 metri) fata de celelalte case de pe strada mea, dar tot stau cu frica mare. Ceilalti vecini cred ca fac noaptea alba de teama. Deja am pregatit remorca in caz ca lucrurile vor scapa de sub control... :(
popik50

Mesajde alexx » 07 Mar 2014, 00:43

Oltenia cred ca e cea mai afectata de ploi dar ce putem face e buna numai ca problema e ca mai intarzie stupii cu dezvoltatea cam mult anu trecut acum aveam doua rame de puiet
alexx

Mesajde popik50 » 07 Mar 2014, 00:47

Urata vreme
popik50

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Mar 2014, 00:48

intreb si eu , de ce astepti ca lucrurile sa scape de sub control ? de ce n-ai plecat din seara asta , mai devreme ? :shock:
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Mar 2014, 00:57

lucky5strike scrie:Daca te ia Prutul la plimbare, ajungi in ape internationale... ;) :lol:

eu la plimbare , nu ma duc decat cu trenul :lol: :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde livas » 07 Mar 2014, 01:02

LUCIAN AVRAM scrie:
poate sa se umfle cat o vrea , hala e pe deal , diferenta de nivel , peste 30 metri ;)

Care 30 de metri ca de la tine de acolo de sus se vede toata Moldova, poate ai gresit cu un zerou sau... doua !!!!!! :lol:
Da uite vezi, dupa ce ne bate vantu in c..r un an de zile pe noi astia cu stupinele pe deal, putem sa ne bucuram de ceva;
NU ne temem de apa!!!!!!!!!! :D
livas

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Mar 2014, 01:03

nu ne temem de apa , dar si cand bate crivatul ........... :(
LUCIAN AVRAM

Mesajde livas » 07 Mar 2014, 01:07

Ce sa mai , eu si acuma am o gaura prin mine de asta iarna, inca nu m-am vindecat..!!!!! :lol:
livas

Mesajde popik50 » 07 Mar 2014, 01:12

LUCIAN AVRAM scrie:intreb si eu , de ce astepti ca lucrurile sa scape de sub control ? de ce n-ai plecat din seara asta , mai devreme ? :shock:

Pai astept sa ii ude pe cei care sunt mai jos si apoi o intind catre deal :D...sper sa nu fie in noaptea asta ;)
popik50

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Mar 2014, 01:13

sper sa scapati cu totii de inundatii :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde buzz » 07 Mar 2014, 09:26

Salutare.In Constanta cand ploua cand e ceata albinuta nu a mai iesit de 5 zile. Hai cu soare si multe floricele .... :D
Amatorul iubeste albina,profesionistul o si intelege!
buzz

Mesajde Adi Hodis » 07 Mar 2014, 10:25

Adi Hodis scrie:In Bihor se poate face plaja printre albine. Soare si iar soare, zbor ca de cules. Polenul vine binisor, stimulatu incepe incetisor ... ce sa mai zici nene ?. E bun asa, ca-n rai ... cît o fi. Cica si saptamîna viitoare. :)

Ce ziceam eu ? ... caaa, soare si iar soare ?. :roll:
Ei bine, azi ploua bine !. Asa ca, mare dreptate spune titlul topicului. :)
Dar las ca-i buna ... sa vina poleeeenul !. 8-)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 07 Mar 2014, 10:26

Oare pe voi va poate multumi ... ceva ? Sau ... Cineva ? :o Se pare ca si Dumnezeu si-o declinat competenta in ceea ce va priveste !!! :oops: Cand ploua ... de ce ploua ? Cand nu ploua ... e seceta ! Si nu-i polen si nici nectar ... Cand ninge, vai saracele albine ca-s acoperite de zapada si se sufoca ! Cand iarna nu-i iarna, vai ca o luat-o natura ... prea devreme ! SUNTETI MULTUMITI VREODATA ??? :o
La mine in zona inca mai sunt portiuni acoperite cu zapada ! Si ploua si-i ... frig ! Maximum 3*-4* C ziua si 0*-1*C, noaptea ! SI ... SUNT FOARTE MULTUMIT !!! Anul trecut pe vremea asta aveam 20 cm de zapada, -5*,-8*C noaptea, de multe ori temperaturi negative si ziua, zbor de curatire nexam din noiembrie ... Pe 26 martie a fost un viscol de nu vedeai nimic la o jumatate de metru si cei 13 km. de la serviciu spre casa i-am facut in mai mult de o ora, cu masina , evident !!! :shock:
Asa ca ... da Doamne ploaie ! E abia 7 martie ! Sau ... 22 februarie dupa calendarul Iulian ! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde popik50 » 07 Mar 2014, 14:06

Am scpat cu bine noaptea asta. Deja ploaia s-a oprit, mai sunt doar norii. Apa de pe canale a scazut cu 1 metru, deci per general e bine acum. Astept soarele, sincer in ultimele 2 luni nu au fost 6-7 zile cu soare.Ceata, nori si iar ceata , apoi nori si ploaie si tot asa...
popik50

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE