jenica67 scrie:Fara suparare pentru toti, dar unele texte scrise apar aiurea de tot, de nu se intelege nimic. Si eu mai bat pe langa litere si le mai inversez, dar inainte de a da drumul textului, il mai recitesc o data si il corectez. Cred ca asta, ar trebui sa faca fiecare.
De acord... dar pentru o astfel de greseala, lipsa unei litere etc, asa cum am gresit si eu, nu trebuie jignit omul si facut in toate felurile. Prin asta nu cred ca arati cat de cult si educat esti, din contra...
Dar hai sa incheiem subiectul, vad ca adminul abea ce a "maturat" pe aici... Ne cerem scuze pentru off topic-uri

Ca tot purtam o discutie, va intreb si pe dvs, dle Jenica: ati intalnit botci (sau, ma rog, potirase, pseudo-botci) trase pe celule cu pastura, la fam bezmeticite (sau in prag de bezmeticire)? Dl proapis zice ca nu se poate, iar eu nu ii contest experienta, doar ca eu am vazut ceva asemanator la mine (si oua de bezemetica in celule cu pastura) si nu stiu exact despre ce e vorba. Si pentru a nu spune prostii mai departe, va intreb si pe voi, cei cu mai multi ani de stuparit. Toata stima