priest scrie:Seara buna!
E primul an in care scot si eu miere. Ieri am stors tot cat-ul de la un stup (am luat 15 kg de miere). Am pus ramele la loc in cat. Intrebarea mea este: mai scot ceva miere pana la sfarsitul verii...adica mai este vreun cules? Familia este puternica cat de cat. Multumesc anticipat.
ignatov andrei scrie:priest scrie:Seara buna!
E primul an in care scot si eu miere. Ieri am stors tot cat-ul de la un stup (am luat 15 kg de miere). Am pus ramele la loc in cat. Intrebarea mea este: mai scot ceva miere pana la sfarsitul verii...adica mai este vreun cules? Familia este puternica cat de cat. Multumesc anticipat.
Iti cunoaste cineva zona?!?
ionionut scrie:@duma, multumesc. Mi-am pregatit o costumatie artizanala de interventie si aparatul foto. Imi doresc sa se fi cazat in corpul de sus, ca sunt lipite corpurile si mi-ar trebui dalta, levier si ciocan ca sa le desprind.
priest scrie:Seara buna!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori