Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Intrebare

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Oct 2014, 21:28

Decat ca daca merge rau cu culesul destui baieti care au albini vor vrea la urma sa pasca vacile satului ca castiga mai mult.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Closcutz » 19 Oct 2014, 21:29

Eu cred ca ,,Nicolaie" posteaza ,,la oha" in limbaj runic :lol:
Closcutz

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Oct 2014, 21:37

joohny
Mesaj privatE-mail joohny
scuzeDată expediere: 2 minute în urmă
Expeditor: joohny
Destinatar: Nicolaie Astaifoaiei

Salut.ieu=eu,dumetale=dumitale,ieste =este.Rog nu te supara.

Asa ieste corect ?
Bine .Multumesc domnule Johny ca mai scris privat asa cum spun ieu am decat 10 clase dar daca dumneata sti atumci esti om cu carte si ai fost la facultate de studenti .
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Oct 2014, 21:39

Closcutz scrie:Eu cred ca ,,Nicolaie" posteaza ,,la oha" in limbaj runic :lol:

Cei aia ?
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Oct 2014, 21:51

Vreti sa stiti sau santeti curios ? :?
Ultima oară modificat de Nicolaie Astaifoaiei pe 19 Oct 2014, 21:56, modificat 1 dată în total.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Oct 2014, 21:53

Closcutz scrie:Eu cred ca ,,Nicolaie" posteaza ,,la oha" in limbaj runic :lol:

Dumeata te razi asai ?
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Oct 2014, 22:02

cornelioandanciu scrie:Deci stupii i-ati inchis joia...Da, este o chestie interesanta! Cu ce i-ati inchis? Si de ce? De ce joia?Daca vreti sa ne dati mai multe lamuriri, mi se pare o problema foarte importanta! Ca eu am vrut sa-i inchid marti seara saptamana viitoare, dar acum m-ati pus in mare dificultate! Poate ne lamuriti mai bine? :lol:

Iam inchis joi ca vineri am dat de misconi si iam inchis cu burete ca asa trebuie sa nu poata iesi misconiu afara cand bag fumul si sa moara inauntu, Asa scrie pe medicament ca trebuie .
Marti nu ie bine ca sant ceasuri rele si nu iese nimic . Inchideti miercuri daca nu ploaie .
Cu ce dati ?
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde LUCIAN AVRAM » 19 Oct 2014, 22:16

Nicolaie Astaifoaiei scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:pai de unde sa stie daca pana acum a pascut vacile satului , acum vrea sa fie stupar :x

Nu ie adevarat ieu nam fost la vaci !

scuza-ma , te-am confundat , te erai ala cu oile ? :P
LUCIAN AVRAM

Mesajde ovidiu8403 » 20 Oct 2014, 12:56

Polemica asta nu duce nicaieri . Eu tot citesc si nu vad logica ... De ce sa inchizi stupii??? De frig ? Sa nu intre bau bau la albine? Ca nu sunt animale , Reduci urdinisu pe puterea familiei , pui gratii indifferent ca ai sau nu soclu antivaroua si gata ii dai pace . Eu nu inchid si nici nu voi inchide vreodata urdinisurile ... Nu mai luati la misto pe bietu om ca nu stie , ca nu s-a ostenit sa citeasca si cine stie cine l-a nebunit la cap ... Cati stupari atatia pescari ! Si eu am luat sfaturi peste sfaturi care mai de care ... Cartea e baza in proportie de 80-90% .restu sfaturi si opinii ...
Cu cat inveti mai mult cu atat iti dai seama ca sti mai putin...
ovidiu8403

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 20 Oct 2014, 14:52

igo1 scrie:
amice tu ori nu ai fost deloc la școală ori nu ești roman. Nu știi deloc limba Romana.

Nu ie adevarat ce spui.
Am fost la scoala 10 ani destul si iaca mam lasat ca doamna de romana tot ma lasa pe toamna.
Daca nu umblam la scoala cum stiam sa scriu aicia ?
Si daca vreau ieu poate ma scriu si la facultate de studenti ca deacum primeste fara Bac. dar inainte sa fac bani cu albinele.
Si numele meu ieste romanesc dar numele dumeatale nu este. Din ce tara iesti ?

De ce nu spui ?
Nu sti ?
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 20 Oct 2014, 15:03

ovidiu8403 scrie:De ce sa inchizi stupii??? De frig ? Sa nu intre bau bau la albine? Ca nu sunt animale

Nu de frig ca de frig se pune carpe sa tina cald decat inchid stupi sa nu intre hartu ca prapad face in dansii.
ovidiu8403 scrie: Nu mai luati la misto pe bietu om ca nu stie , ca nu s-a ostenit sa citeasca si cine stie cine l-a nebunit la cap ...

Tu sti ?
Afla ca am citi tot de albine si nu ieste sa nu stiu cum sa fac .
Deacuma faci misto si te razi dar uite te injur si vezi cati se afla mai incepatori ca mine si toti crezi ca au nebunit la cap ?
Ultima oară modificat de Nicolaie Astaifoaiei pe 20 Oct 2014, 15:08, modificat 1 dată în total.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 20 Oct 2014, 15:07

Ai curaj sa facem prinsoare ca ma pricep mai mult ca dumeata ?
Dumeata pui intrebare ieu scriu raspuns si a doara ieu intreb si sa vezii ca nu sti !
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Mircea_63 » 20 Oct 2014, 21:22

Domnule, daca doresti, ai posibilitatea sa iti incerci puterile aici viewtopic.php?f=11&t=3290&hilit=concurs
poti intreba sau daca ai vreo intrebare la care stii raspunsul si vrei sa pui pe cineva la incercare, esti chiar binevenit.
Succes!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde igo1 » 21 Oct 2014, 00:33

igo1 scrie:
amice tu ori nu ai fost deloc la școală ori nu ești roman. Nu știi deloc limba Romana.

Nu ie adevarat ce spui.
Am fost la scoala 10 ani destul si iaca mam lasat ca doamna de romana tot ma lasa pe toamna.
Daca nu umblam la scoala cum stiam sa scriu aicia ?
Si daca vreau ieu poate ma scriu si la facultate de studenti ca deacum primeste fara Bac. dar inainte sa fac bani cu albinele.
Si numele meu ieste romanesc dar numele dumeatale nu este. Din ce tara iesti ?

De ce nu spui ?
Nu sti ?

Mulțumesc pt atenționare. Chiar ai mare dreptate draga NICOLAE ai nume romanesc. Și eu am dar nu îl folosesc. Asta e o mare porcărie. O sa îmi schimb numele. La început am crezut ca ești ungur. Dar ești deștept bafta.
igo1

Mesajde ovidiu8403 » 21 Oct 2014, 08:18

Nu de frig ca de frig se pune carpe sa tina cald decat inchid stupi sa nu intre hartu ca prapad face in dansii.
Afla ca am citi tot de albine si nu ieste sa nu stiu cum sa fac .
Deacuma faci misto si te razi dar uite te injur si vezi cati se afla mai incepatori ca mine si toti crezi ca au nebunit la cap ?

Amice ... nu stiu ce sa spun ! Ori esti frustrat... ori esti dus cu pluta ;) ! Lasand la o parte accentu care il imiprimi in scris tipic moldovenesc precum numele ( nu stiu cum ai ajuns in Timi sa nu te luminezi umpicut) folosesti regionalisme care poate nu toata lumea le pricepe . Acum sa revenim la problema dumi'tale. Tu zici ca de nu inchizi intra "hartu" care banuiesc ca e soarecele . Pai daca montezi gratie la urdinis cum scrie in toate cartile de apicultura pe care nu le-ai citit , pai nu intra hartu ! Sau poate ca hartu asta e "crivatul" sau curentii de aer sau ce vrei dumneata , pai tot in cartile pe care nu le-ai cititi scrie ca se monteaza panouri impotriva acestor curenti , garduri , uita-te pe net si vezi gospodarii de la campii cum au facut astfel de obstacole in calea "hartului" ! La ce sa inchizi , Nici macar nu ai precizat ce tip de fund ai la stupi ... De ai cu fund plin si inchizi , le pui la murat si "nu mai faci bani dupa ele " , si de ai fund AV cum am eu tot nu vad rostu sa le inchizi . Orice ar insemna hartu asta ... albinele din lada le protejezi altfel , cum spun cartile , de-I soarec cu gratie , iar de-I curent de aer cu panouri montate in fata lor .

Bafta d-le Nicolaie :P
ovidiu8403

Mesajde ovidiu8403 » 21 Oct 2014, 08:19

PS: eu ma consider mai incepator ca multi, ca altfel nu ti-as citi mesajele .
ovidiu8403

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR