Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 05 Noi 2014, 16:19

Ioan Guist scrie:Si asta tre'sa faca o baie la antene !!
https://www.facebook.com/video.php?v=720426238044630

Acum 51 de ani intr-un moment de cumpana pentru lumea democrata, un om a mobilizat-o cu o declaratie de credinta: Ich bin ein Berliner.
Declarati-va identitatea si crezul: [color=#0080FF] Auch ich bin ein Hermannstadter!= Si eu sunt sibian! [/color]
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2014, 16:28

SummerCat scrie:
ioanpuiu scrie:Un ţigan la Ministerul Afacerilor Externe.

Vreau sa-ti dau o veste f.proasta: ca o sa te urasca :D !
...............
Faci o greseala cand il faci tigan.Tiganul macar e barbat si "munceste frumos" :D .

SummerCat dragă, îţi dau şi eu o veste chinuindu-mă să nu sune f. prost.
Te înşeli, faci o confuzie.
Prezenţa însemnelor bărbăţiei nu-l face pe om bărbat.
Dacă-i cauţi în pantaloni, toţi le au. Şi nevolnicul, şi dezertorul, şi vînzătorul de neam ...
Pînă şi cîinele, oricît ar fi de javră, le are la vedere dar asta nu face din el un bărbat.
Am mai întîlnit filozofia asta, cum că-n viaţă rămîi "cu ce bagi în gură şi cu ce tragi pe **lă".
Sărăcuţă ... animalică ... nu-i suficient.
Că "munceşte frumos" ? , munceşte la ţiganca lui ... ce? ... te scarpină pe tine ? :lol:

Nu am ceva cu etnia asta dacă rămîne deocamdată la talentele care au consacrat-o, respectiv, viorist de ocazie, ţambalagiu, manelist ...
Corlăţean ăsta, nu s-a facut remarcat profesional cu nimic , nu a depăsit nici o clipa condiţia unui purtator de cuvînt.
Ştii tu vreun act de diplomaţie cu care s-a remarcat :?:
Uimeşte-ne :!:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde leopreda » 05 Noi 2014, 16:31

Nu port sa nu va dau dreptate, domnul Ionita. Are si el in spate oameni patati. Dar cine supravegheaza votul in sala de vot.? Ai nevoie de oameni familiari cu procesul.
Tot ce pot sa doresc eu e ca dl Iohannis sa fie un reformator al clasei politice. Deja prin exemplu personal, o face.
leopreda

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 16:34

leopreda scrie:Nu port sa nu va dau dreptate, domnul Ionita. Are si el in spate oameni patati. Dar cine supravegheaza votul in sala de vot.? Ai nevoie de oameni familiari cu procesul.
Tot ce pot sa doresc eu e ca dl Iohannis sa fie un reformator al clasei politice. Deja prin exemplu personal, o face.

care exemplu personal? acela de a te inhaita cu leprele ca sa te capatuiesti?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde patrascu » 05 Noi 2014, 16:39

leopreda scrie:Nu port sa nu va dau dreptate, domnul Ionita. Are si el in spate oameni patati. Dar cine supravegheaza votul in sala de vot.? Ai nevoie de oameni familiari cu procesul.

Ce se intampla daca pui un mar bun intr-o ladita cu mere stricate?
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde leopreda » 05 Noi 2014, 16:41

Vreti puritate din prima. Nu se poate. Schimbarea se face din interior.
leopreda

Mesajde patrascu » 05 Noi 2014, 16:53

Care schimbare? Ponta scolit de tatuca Nastase si de bunicuta Iliescu nu de mult se logodise cu Iohanis. Asa se face schimbarea? De fapt da, schimbarea de gasca de partid nu de principii.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 17:05

leopreda scrie:Vreti puritate din prima. Nu se poate. Schimbarea se face din interior.

Eu vreau "puritate" si PUNCT .... nici din prima ... nici din a suta .... dar sunt constient de faptul ca vreau cam mult .... de la un popor desbinat si aplecat spre pomanageala
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 18:05

cred ca e destul de "reprezentativa" aceasta poza

iar in locul lui Base poate fi la fel de "reprezentativ" multi alti "politicieni"
Fişiere ataşate
1904042_655618564537204_7941623968846768517_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde leopreda » 05 Noi 2014, 18:10

Poza asta reprezinta o forma de manipulare, cine a facuto asta a urmarit sa asocieze pe Iohanis cu taitorul de pensii.
Dl Iohanis este un om politic, pentru mine. Nu cauta aliante. Iar votul, daca observati, il cere direct poporului. Asa se comporta un sef de stat.
Ultima oară modificat de leopreda pe 05 Noi 2014, 18:16, modificat de 3 ori în total.
leopreda

Mesajde cantemir » 05 Noi 2014, 18:12

Desigur!
Acu, as vrea si una cu prostul nostru..!
cantemir

Mesajde nae » 05 Noi 2014, 18:21

Am mai multi prieteni ardeleni/munteni decat olteni , imi place muzica populara ardeleneasca .
Votezi cu Ponta ca asa simti matale = OK
Votezi cu Iohannis ca asa crezi tu/eu =OK
Ca pe al tau il voteaza doar doctii , ca al tau e miez, ca al tau e visul = o mare dezamagire :o
TEHNIC presedintele nu are parghii legale sa faca ''nimic'' , daca esi prostu' satului si foarte tamp DA ,presedintele FACE TOT .
In '14-19 avem doua variante :
1-un maimutoi izolat.
2-un JUCATOR (ambele tabere au PENALI) :oops:
Am votat cu Iohannis (si n-am facultate :lol: )(ce-mi plac manelistii, lume!) sa-l tin in sah pe Ponta ; presedintele incercand sa-l debarce = mentine un echilibru , e maxim ce pot face eu=LEGAL, e greu pt facultati, nu ? .
Sa votez un candidat , ignorand ce are in spate si cine PLATESTE factura si ignorand STATUL de DREPT (fara sa-si incalce atributiile e un MAIMUTOI , e ZERO ) , sperand ca asta SINGUR( lat atu decat ca e ETNIC are :? ) va IMPUNE ... = m-ati spart, atat va duce capul ?
Emigrez = China , vin !
nae

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 18:26

leopreda scrie:Poza asta reprezinta o forma de manipulare, cine a facuto asta a urmarit sa asocieze pe Iohanis cu taitorul de pensii.
Dl Iohanis este un om politic, pentru mine. Nu cauta aliante. Iar votul, daca observati, il cere direct poporului. Asa se comporta un sef de stat.

pai .... nu cauta aliante pentru ca .... e reprezentantul unei aliante destul de substantiale .... dar care are o oarecare jena in a se afisa la vedere .....
Klaus Iohannis candideaza din partea Aliantei Crestin Liberala, care este constituita din PNL + PDL .... adica din aceeai care in ultimii ani au participat in mod direct si activ la guvernare .... dar care acum .... stau cu capu'n pamant si trag de sforile marioneti de Klaus

Revenind acum .... se pare ca aceasta este explicatia ptr care Iohannis nu cauta (nu are nevoie de) aliante

http://www.timesnewroman.ro/politic/ioh ... ponta-deja
Cristian IONITA

Mesajde TDI » 05 Noi 2014, 18:38

TDI

Mesajde nae » 05 Noi 2014, 18:42

Pot sa merg eu la confruntarea cu Ponta chiar moderati de Descoperit , chiar la A3 = cu tot liceul meu si marile lipsuri /carente in cultura si ce mai vreti voi(oponentul nu stie ca sunt varza ) fac pariu ca-l incurc pe Ponta si nu sunt NEAMT .
Sau base a castigat cu elocinta dobandita in facultatile comuniste ?, a hahait , a ragait si botanistul doct a cazut in extaz = recunosc ,in primul mandat, botanis am fost si eu . :oops:
Cate fete cad la pat cu un buchet de flori ?, injura ,ragaie , fii zeflemitor = fii porc , succesul e garantat . ;)
nae

Mesajde paul » 05 Noi 2014, 18:46

feederman scrie: O victorie a lui Ponta (foarte previzibila), ar echivala cu triumful bordeiului de chirpici de la falticeni, in fata casei sfatului din Brasov.

Feedere, Feedere, chiar pareai un tip ... spalatel ! Cu asemenea comparatii "bordeiul de chirpici de la Falticeni" ( se scrie cu majuscula) si "burlanele de la Vaslui" demonstrezi doar faptul ca esti un parvenit cu pretentii de miez ('telectual).
Pentru minima ta cunostinta:
_"La Falticeni am baut APA VIE A SUFLETULUI ROMANESC, pe care n-am uitat-o nici pana azi. In ea se va rasfrange pana la moarte, toata taina sufletului meu" (Mihail Sadoveanu)
_ George Calinescu numea Falticeniul, Florenta Romaniei ! "Asemeni Florentei lui Dante, fiecare strada din Falticeni ar trebui sa aiba o placuta cu citate din Creanga"( citat din memorie)
Fara suparare ... inafara de maiestuoasele case sasesti, si a faptului ca Andrei Bathory si-a "luat-o"de la de la olteanul Mihai, ce branza ati "produs"voi ... sibienii ???
Tot pentru reintregirea culturii tale:
Fălticeni este unul dintre orașele importante ale României, în ceea ce privește cultura si știința națională. Un mare număr de personalități marcante, scriitori, oameni de știință și artiști, s-au format și au creat în Fălticeni. George Călinescu situa Fălticeniul între cele mai bogate tezaure spirituale ale poporului român, după București și Iași. Fălticeni este al treilea oraș din țară ca număr de scriitori autohtoni, după aceleași importante centre culturale București și Iași. Raportat, însă, la numărul de locuitori, Fălticeni se situează pe primul loc în România. Fălticeni a dat României zeci de oameni ai literelor de talie națională și recunoaștere mondială. Orașul a format 16 academicieni, 12 generali, 60 de doctori în cultură și știință.

Personalități:
Târgul Fălticeni se afirmă în cultura națională începând de la mijlocul secolului al XVIII-lea. Din bogatul lexicon al personalităților fălticenene fac parte:

scriitorii: Enache Gane, Costache Gane, Nicu Gane, Maria Cantacuzino, Nicolae Istrati, Ion Creangă, Nicolae Beldiceanu, Mihail Sadoveanu, Ion Dragoslav, Anton Holban, Horia Lovinescu, Vasile Lovinescu, Nicolae Labiș, Vasile Savel, Nicolae Jianu, Mihail Șerban, Artur Gorovei, Adriana Mascuț-scriitoare, Doru Viorel Ursu-avocat, scriitor, Ileana Sofia-învățătoare, scriitoare, Terec-Vlad Loredana-economistă, scriitoare, Timotei Aioanei-arhimandrit, scriitor, Mioara Gafencu-profesoară, scriitoare, Sorin Gafencu-profesor, scriitor, Gabriela Curțui-scriitoare, Gheorghe Miserciu-scriitor, Alexa Pașcu-scriitor, Eduard Macovei-poet, Daniel Șandru-profesor universitar în științe politice, administrație, scriitor și Grigore Ilisei-scriitor, critic de artă;
istoricii, criticii literari și filologii: Eugen Lovinescu, Alexandru Lambrior, Teodor V. Stefanelli, Virgil Tempeanu, Gheorghe Cardaș, Mihai Gafița, A.G. Stino, [color=#FF0000]Constantin Ciopraga, Cornel Dimitriu, Ștefan S. Gorove[/color]i, Nicolae Sturzu-profesor de limba și literatura română, scriitor, Magdalena Vultur-profesoară de limba și literatura franceză, scriitoare;
oamenii de teatru și muzicienii: Matei Millo, Jules Cazaban, Grigore Vasiliu-Birlic, Paul Călinescu, George Adamachi Alexandru Alger, Teodor Ilincăi-tenor, scriitor;
artiștii plastici: Ion Irimescu, Ștefan Șoldănescu, Dimitrie Hîrlescu, Aurel Băeșu, Reuven Rubin, Maria Mihăescu, Mihai Cămăruț, Vasile Vasiliu-Falti, Teodor Tatos, Anton Costîn-pictor, Alexandros Karciucas-pictor;
folcloriștii: Artur Gorovei, Alexandru Lambrior și Mihai Lupescu;
medici: Ion Tănăsescu, Sofia Ionescu-Ogrezeanu-neuro-chirurg( prima femeie neurochirurg din lume), Demetri Falticeni-ginecolog-obstetrician, Camelia Botez-doctor, scriitoare, președintă la Societatea Franceză a Prietenilor lui Ion Irimescu;
oamenii de știință: Dimitrie Leonida-inginer, Nicolae Grigoraș, Vasile Ciurea-profesor, Constantin Popa-profesor de fizica, Mihai C. Bacescu-zoolog, oceanolog, muzeolog, Eliot Sorel-psihiatru, Sofia Ionescu-Ogrezeanu-neuro-chirurg, Florin Constantin Ghiurea, Marcel Porof-profesor și cercetător geografie, geologie, științele naturii, Petru Crăciun-profesor și cercetător astronomie, astrofizică;
teologi si filozofi: [[Prof. Dimitrie Boroianu - profesor de teologie (nehirotonit). N. 31 aug. 1864, în Fălticeni, decedat la 9 sept. 1951, în București, specializare în Teologie și Filosofie la Leipzig (1895- 1897), unde a obținut Doctoratul în Filosofie (1897). A publicat Iucrări de Drept bisericesc, legate mai ales de problemele curente ale vieții bisericești, manuale pentru seminariile teologice ș.a.]][1]
câștigătorii la concursuri internationale și olimpiade : Constantin Popa, medalie de bronz la Olimpiada internatională de geografie Taiwan 2010, medalie de argint la Olimpiada internatională de geografie Cehia-Brno-Jedovice 2011, medalie de aur la Olimpiada internatională de geografie Germania-Koln 2012, Iustina Crăciun, medalie de bronz la Olimpiada de astronomie și astrofizică Ucraina-Crimeea 2010, medalie de bronz la Olimpiada de astronomie și astrofizică Polonia 2011, medalie de bronz la Olimpiada de astronomie si astrofizică Brazilia-Rio de Janeiro 2012, dublă medaliată cu aur la Olimpiada de astronomie și astrofizică Grecia-Volos 2013, Bogdan Baciu, cel mai tânăr reprezentant al României la ONU, în, 2012, la vârsta de 18 ani
sportivii: Ionuț Atodiresei-box, Maria Olaru-gimnastică, Vasile Nistor, Adrian Avrămia-fotbal, Constantin Chiriac, Geanina Beleagă-canotaj, campioană mondială juniori 2012, Marta Omania-canotaj, Ioana Vrînceanu-canotaj, Mihaela Pohoață-gimnastică artistică si aerobică, de două ori Campioană Europeană la proba de ansamblu, dublă Campioană Mondială cu echipa si ansamblu si de două ori locul III la individual, Delia Apostol, Gabriela Vultur și Iasmina Grigore-titlul national 2014, loc I la stilul Song Dao, Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru Copii 2014 și Arianna Radu și Daria Constantin-loc III la stilul Song Dao, 2014, Silviu Ailincăi-atletism, campion national de juniori 2014, la 800 de metri;
antrenorii : Vasile Avrămia, Ana Avrămia, Ioan Despa, canotaj.
Si ca sa inchei ... ce junii mei a produs Brasovul inafara de tractoare si rulmenti ???
Deh ... CHIRPICUL !!! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE