doctorasulcelviteaz scrie: nu am reusit sa fac tratament cu varachet , daca prind ceva zile cu peste 12 grade este tarziu sa fac tratament ?
proapis13 scrie:doctorasulcelviteaz scrie: nu am reusit sa fac tratament cu varachet , daca prind ceva zile cu peste 12 grade este tarziu sa fac tratament ?
La albine e ca si la OM ; orice afectiune amanata sau netratata la timp aduce dupa sine o serie de complicatii![]()
Banuiesc doar ca ar trebui sa stii asta ; doar esti doctor,nu![]()
Poti face un tratament pentru linistea ta sufleteasca si cu varachet si cu mavrirol
Dupa aceea pune mana pe o carte si citeste si vezi se se intampla cu albina de iernare netratata la timp
joohny scrie:Va salut.De 3 zile in-coace am temp. la umbra intre 14-16 grade ,in prima zi au iesit ceva la zbor de curatire insa ieri si astazi citeva albine ici-colo.Oare de ce?Eu banuiesc ca totusi nu au nevoie sau vremea calda va fi si in zilele urmatoare sau vor sa ma strezeze.Dindre variantele scrise sau nescrise care varianta ar fi cea valabila?Multumesc.Sanatate.
joohny scrie:Dindre variantele scrise sau nescrise care varianta ar fi cea valabila?Multumesc.Sanatate.
proapis13 scrie:[ Apa pentru puiet si le mananca cocoasa...de la paduchi....
nae scrie:Noi nu facem TRATAMENT contra varroa ci-i OTRAVIM![]()
Daca ii otravim cu cap scapa albinele si 5-10 ''paduchiosi'' , daca-i LICHIDAM pica si ''jumatate'' din albine (exagerez sau nu ).
Iarta-i frate !
peterneamt scrie: Un tratament acum face cât 5... la primăvară.
nae scrie:Da jos capacele si face soarele restul .
Le-ai infofolit ca pe babe = nasol
La Dragasani la 11.00 > 12* si sunt intr-o vale , acum e de tricou .
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori