Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Am fost si eu ca ei!

Mesajde TDI » 27 Noi 2014, 15:09

Traumele create societatii civile, a constiintei de-abia născute a democratiei au fost incomensurabile. Mineriadele in sine, rezultatul de care s-a folosit clasa politica neo-KGB-ista, ne-au adus si ele unde suntem azi.
TDI
 
Mesaje: 1609
Membru din: 07 Aug 2013, 17:31
Localitate: Bacau-Roman

Re: Am fost si eu ca ei!

Mesajde ioanpuiu » 27 Noi 2014, 16:21

Mircea_63 scrie:Corneliu, cu regret constat ca ai inteles cam pe dos.

N-a greşit decît piciorul. :)
În timp ce dreptul e responsabil pentru ce spui tu, pe Corneliu îl doare stîngul. ;)
Iar stîngul e al consţiinţei sinelui. E greu să-ţi recunoşti ţie însuţi că ai trait atîţia ani bîjbîind prin beznă, că ai lăsat cu uşurinţă pe cineva să-ţi tragă un sac pe cap şi să te conducă într-o "realitate" paralelă cu realitatea, că atît ai putut, că ăsta eşti.

Cred că ai fost prea optimist, Mircea :D
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu
 
Mesaje: 2240
Membru din: 23 Feb 2011, 13:15

Re: Am fost si eu ca ei!

Mesajde nae » 27 Noi 2014, 17:31

Topicul e greu .
1- daca ne raportam la esenta umana(babuina/bovina=animalica) ''mineriada '' a fost o ''stare'' care a dezlantuit animalul .
2- daca ne raportam la norme etice/civice mineriada /revolutia/alte mitinguri aranjate = o VOMA .

1= capii producerii ''starii '' (iliescu si co ) judecati pt CRIMA ...
2= capii... (iliescu si co) judecati pt CRIMA ...
...'' animalul'' lasat in grija propriei constiinte (nu poti executa toti militarii germani in contul fascismului :oops: )

Mergeti la circ/cinema/clasa de curs/aglomerare urbana/reduceri la tigai /pupatul moastelor ... ;)
Acum daca esti miez ,cult ,rasat e greu sa intelegi pe cel care bese__ cand d-ta flatulezi ;)
nae
 
Mesaje: 3375
Membru din: 11 Noi 2011, 19:29

Re: Am fost si eu ca ei!

Mesajde modigliani » 27 Noi 2014, 20:59

Nae , ..... iti scapa esenta !!! Dincolo de lista ta - de altfel extrem de pertinenta - ...... JIGODIILE alea fara minte snopeau in bataie sub ochii mei ..... O FEMEIE GRAVIDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Numeste-mi un ANIMAL , un singur regn ANIMAL , in care un mascul al vreunei specii raneste o femela gravida !!!!! Din tot ce traieste pe Terra , daca-mi dai un singur exemplu care sa contravina convingerilor mele , ..... imi cer iertare si parasesc subiectul ! Si ma dau cu capu' de pereti pana pe intai Ianuarie la orele 15 si 12 minute !

Insa pana s-o faci tu - sau altcineva , SUSTIN FERM SI NECONDITIONAT ca ANIMALOIZII aia abjecti si fara de suflete in ei scosi din mine si adusi de Iliescu in Bucuresti sunt sub orice nivel mamiferic din aceasta intreaga lume ! ( sa nu mi argumenteze nimeni infantiloid ca erau manipulati ! Aici vorbim despre discernamant ..... UMAN !!! Mai da-o-n PLM de manipulare , ca tre' sa fii total acefal sa te faca unu' sa lovesti o femeie insarcinata ..... iar tu sa accepti asta neconditionat ! Dracu' , nici gepizii , nici hunii , nici rusii in razboi nu violau femei gravide !!! INSIST LA NESFARSIT ......... TINE DE UMAN acest aspect !!! Si care crezi altfel te-ai scos cu un Pictor dusman pe viata , fara probabilitatea acceptarii vreodata la masa verde ! )

Concret , pana la orice alt argument vertical ( cu care ma voi lupta pana-n panzele albe - daca pe vreunu-l mananca-n c*r sa indrazneasca sa mi-l aduca ) , nu contest val;orile economice si sacrificiile facute-n mine de catre mineri , ...... dar sunt niste ANIMALE fara de simturi !

Evident , generic spun asta . Vad printre prietenii mei de-aici multi de-au coborat in mine ...... Insa n-are nimic una cu alta .............

................................................

Eu spun mineriadelor RAZBOI CIVIL in lipsa de alt termen potrivit acestora ! Dar au fost de-o mizerie morala mult sub cuaternar !!!!! Nu inteleg care PLM l-a votat ulterior pe Iliescu si regimul de-i poarta mostenirea .... cu ce dracului gandeste ? Iar azi , in 2014 , in UE , sa mai fii atat de handicapat sa votezi PONTA ?????? Este peste cat pot eu intelege .........
modigliani
 

Re: Am fost si eu ca ei!

Mesajde nae » 28 Noi 2014, 21:45

modigliani scrie:Nae , ..... iti scapa esenta !!!

Imi scapa multe .
In timp ce noi muncim sa platim taxe ''zeitatile''politice LUCREAZA pt NOI , ne impart ,ne eticheteaza si noi achesam .
Am tras in revolutie , la greu ; a tras armata ?, DA
Cine e vinovat ? ;) ,doar nae ?, cine a platit? (iubim paradele militare =am uitat )
Iliescu + Base (secretar la transporturi ) primesc ONORURI dupa mineriade si 50% ii pupa-n c..r ,concomitent sau pe rand si ce ma ''doare'' e ca urmasii lor (Ponta cel tanar) sunt mult mai NOCIVI = se forteaza sa ne pacaleasca pe limba noastra nu sa ne INTELEAGA sau mai mult sa ne SERVEASCA .
Eu cred in reconciliere , e greu sa ''lasi de la tine'' dar necesar .
Cu respect, Colericul srl .
nae
 
Mesaje: 3375
Membru din: 11 Noi 2011, 19:29

Re: Am fost si eu ca ei!

Mesajde nae » 29 Noi 2014, 16:19

Astazi am avut doi ''neni''(+directorul de ferma = socru-meu=rosu de iliescu/albastru de Voronet ) la desfundat in gradina ... , m-au mancat :lol: ; dupa ce m-au exasperat cu Iliescu ca le-a dat pensie m-am scapat cu :'' sa-mi bag p... in gura lui si sa-i dau sare '' ca asta a nenorocit tara = m-au frecat pana la masa , am scapat cu tuica si m-am retras ''voiniceste'', unul a cochetat cu ''subteranul'' - desfundam si radean ca prostu' la gandul ca'' le tin parte'' . :lol:
Nu pot sa urasc omul cavernelor cand DOCTUL mictioneaza pe mine din BMW . ;)
DOCTUL fiind BUGETAR de-o viata dar.. MILIONAR = sunt o putoare :(
nae
 
Mesaje: 3375
Membru din: 11 Noi 2011, 19:29

Re: Am fost si eu ca ei!

Mesajde Cristian IONITA » 15 Dec 2014, 12:46

am citit cam din avion posturile din acest topic .... nu am inteles mare lucru si de aceea cred ca m-ar ajuta parerile celor direct implicati

Nu prea inteleg ce este asa de "nobil" si de "grandios" in a lucra la mina? .... adica munca bruta, intr-un mediu total nociv si in conditi abrutizante ..... pe vremuri in mina lucaru ocnasii si scalvi .... care nu aveau cum sa decida in nici un fel daca "le place"

Apoi (in vremurile apropiate) ....se lucra pe bani foarte multi .... copil fiind am locuit peste 1 an intr-un oras minier (Matasari, jud Gorj), cei care lucrau in mina aveau salarii cu mult peste restul lumii (ajungeau si la 10.000 lei/luna in ani '80 in conditiile in care un doctor/profesor daca sareau de 3.000 lei/luna), dar calitatea "umana" a celor care lucrau in mina lasa foarte mult de dorit .... carciumile din orasel se umpleau imediat dupa iesirea minerilor din schimb .... iar de la carciuma majoritatea erau dusi acasa de sotii "pe brate" .... si asta zi de zi ..... nu stiu daca chiar toti erau in aceasta situatie .... dar TOTI vecini mei erau .... zi de zi .... ajungeau acasa adusi de sotii si pulbere de beti.

Despre mineriade .... au fost si sunt o pata (mai degraba o tara) pentru societatea romaneasca .... rar exista situatii in lumea "libera" in care atat de multi oameni care au infaptuit astfel de fapte sa scape nepedepsiti ... dar ... nu-i timpul trecut .... eu am inca speranta .... si sper sa-i vad adusi in fata judecatorilor pe TOTI cei care au participat, chiar daca au trecut cateva zeci de ani (de identificat nu ar fi mare lucru .... exista filmari .... si totodata juridic se pot acorda reduceri de pedeapsa pentru cei care colaboreaza la identificarea altora implicati)

LE: ptr cei direct implicati .... va rog sa-mi spuneti cam cat la suta din acest film (ma refer stric la ceea ce tine de lucru in mina) este (de fapt mai corect ar fi - a fost) adevarat

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q= ... RFIk1TLv-A
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Anterior

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori


cron