Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Dragos2006 » 15 Iun 2015, 11:33

Politica reprezinta arta de a-ti tine gura cand trebuie si de a nu spune niciodata ceea ce gandesti si simti cu adevarat. Acest Rus a demonstrat ca nu are ce cauta in politica mare deoarece vorbeste gura fara el . Sunt sigur ca nici macar nu si-a dat seama pe moment ce a spus . Dupa el la ora actuala in Romania bantuie pe strazi si sosele 3 MILIOANE de prostituate , sunt convins ca nici el nu crede acest lucru . O vorba din batrani spune ca gura bate curul...
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iun 2015, 15:39

Dragos .... bag de seama ca iti scapa unele nuante .... cuvantul dlui Rus a fost "curva" si nu "prostituanta" ... interpretarea poate fi similara dar nu chiar 100%

Ne place sau nu .... dl Rus si abordarile de acest tip sunt produsul propriei noastre societati .... noi am fost cei care am ales si promovat astfel de oameni cu astfel de mentalitati.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 15 Iun 2015, 18:34

Atat timp cat politicienii nu ne respecta pe noi , pulimea , sau mai nou curve si golani nici noi nu trebuie sa-i respectem . De aici avalansa de injuraturi la adresa clasei politice . Problema grava este ca aceasta clasa politica se pișă de sus pe noi . Conform Dex , curva este sinonim cu prostituata.
Situatia este grava atat timp cat eu( si altii ca mine) in anul 2015 ma gandesc ca feciorii mei au sanse de realizare doar in afara Romaniei .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde unincepator » 15 Iun 2015, 19:32

Cristian IONITA scrie:
unincepator scrie:
MIHAI BALS scrie:
unincepator scrie:nesimtitul de rus nu a jignit! a insultat o tara un popor pe care ei al fugaresc din tara,nu trebuie acceptata nici un fel de scuza nici alui ponta nici a lui rus,acestia au insultat nu au gresit din graba si deci trebuie sa plateasca,An legile tarii parca se pedepsesc insultele,drept urmare sa lise aplice amenzi pe masura si sa li se interzica dreptul de a mai fi an functii publice,chiar anulat dreptul dea mai fi parlamentar.Cate locuri de munca a facut rus la,ministerul de trnsporturi,ca sa ajute sa nu mai lpece lumea?.

HUO!
du-te ba la scoala,analfabetule!
(asta seara sunt pe turbo,cine vrea...ne jucam!)

Omule, vreau sa stiu cui ii este adresat acel HUO!?Atat doar

pai celui care nu scrie corect in limba romana .... adica "analfabet", din partea mea un HUOOOOOOO multiplicat

fii mai explicit,omule, fii direct la adresa, nu te ascunde, daca esti literat spune lucrurilor pe nume.Si apoi despre golania lui rus dacva lumea ii spune ce merita nu arunca in spatele alegatorilor,ca ei s-au angajat ca ne apara tara de tot ce e rau.
unincepator

Mesajde unincepator » 15 Iun 2015, 19:34

unincepator scrie:
Cristian IONITA scrie:
unincepator scrie:
MIHAI BALS scrie:
unincepator scrie:nesimtitul de rus nu a jignit! a insultat o tara un popor pe care ei al fugaresc din tara,nu trebuie acceptata nici un fel de scuza nici alui ponta nici a lui rus,acestia au insultat nu au gresit din graba si deci trebuie sa plateasca,An legile tarii parca se pedepsesc insultele,drept urmare sa lise aplice amenzi pe masura si sa li se interzica dreptul de a mai fi an functii publice,chiar anulat dreptul dea mai fi parlamentar.Cate locuri de munca a facut rus la,ministerul de trnsporturi,ca sa ajute sa nu mai lpece lumea?.

HUO!

pai celui care nu scrie corect in limba romana .... adica "analfabet", din partea mea un HUOOOOOOO multiplicat

fii mai explicit,omule, fii direct la adresa, nu te ascunde, daca esti literat spune lucrurilor pe nume.Si apoi despre golania lui rus dacva lumea ii spune ce merita nu arunca in spatele alegatorilor,ca ei s-au angajat ca ne apara tara de tot ce e rau.
Tot nu m-ai lamurit cine e cel ce nu scrie corect an limba romana.
unincepator

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iun 2015, 20:19

unincepator scrie:
Cristian IONITA scrie:
unincepator scrie:
MIHAI BALS scrie:

HUO!

oki ... o sa fiu direct doar ptr ca ai insistat

Esti o LEPADATURA UMANA ptr faptul ca te superi ca cineva iti atrage atentia ca nu scrii corect, si mai ales esti si mai de c*cat ptr faptul ca nu ai avut o reactie "ateanuatoare' atunci cand acel om a fost pedepsit din exces de zel, sper ca am fost suficient de explicit.

Dragos2006 scrie:Atat timp cat politicienii nu ne respecta pe noi , pulimea , sau mai nou curve si golani nici noi nu trebuie sa-i respectem . De aici avalansa de injuraturi la adresa clasei politice . Problema grava este ca aceasta clasa politica se pișă de sus pe noi . Conform Dex , curva este sinonim cu prostituata.
Situatia este grava atat timp cat eu( si altii ca mine) in anul 2015 ma gandesc ca feciorii mei au sanse de realizare doar in afara Romaniei .

Dragos ... politicienii sunt alesi de NOI dintre NOI ... nu ne-au fost impusi cu forta.
Faptul ca si acum nu suntem capabili sa ne alege "de bunavoie si nesiliti de nimeni" reprezentanti corespunzatori este numai vina si responsabilitatea noastra. Sunt sigur ca nu tie trebuie sa-ti aduc aminte de vorba cu pestele care se impute de la cap dar se curata de la coada .... vrem sa reformam "politicienii" ... pai o facem degeaba daca nu ne umblam un pic si la mentalitate.

Rus a fost lipsit de inspiratie (si grobian si mitocan) cand a folosit acele expresii ... dar partea cu adevarat tragica este ca are dreptate ... emigrarea in masa are efecte clare si majore atat in ceea ce priveste "familia" cat si mai ales in ceea ce priveste educatia copiilor.
Spui ca feciorii tai au "sanse" doar in afara Romaniei ... imi pare sdincer rau sa aud asta .,.. noi am avut multe "divergente" dar de asta chiar regret sa aud.3

PS: daca feciorii tai iti mostenesc caracterul ... poate nu e deloc rau ptr noi restul sa se "realizeze" pe alte meleaguri :D ... glumesc ... tu ai bubele tale dar stiu ca in ceea c4e priveste educatia copiilor nu ai facut nici un rabat
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 15 Iun 2015, 20:31, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde unincepator » 15 Iun 2015, 20:30

nu m-am suparat dar cred ca ti e frica sa recunosti ca esti total fara respect fata de oameni,pentru ne priceperea ce oaisi iti place sa traesti an ambiguitae.Si probabil nu-ti pasa de jertfa celor din 1989.
unincepator

Mesajde unincepator » 15 Iun 2015, 20:33

unincepator scrie:nu m-am suparat dar cred ca ti e frica sa recunosti ca esti total fara respect fata de oameni,pentru ne priceperea ce oaisi iti place sa traesti an ambiguitae.Si probabil nu-ti pasa de jertfa celor din 1989.

nu mi-ai raspuns deloc despre datoria :alesilor"de aface locuri de munca.
unincepator

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iun 2015, 20:35

unincepator scrie:nu m-am suparat dar cred ca ti e frica sa recunosti ca esti total fara respect fata de oameni,pentru ne priceperea ce oaisi iti place sa traesti an ambiguitae.Si probabil nu-ti pasa de jertfa celor din 1989.

ce are de-a face "jerfa celor din 1989" cu faptul ca tu iti bati joc de limba romana? adica ca sa fiu mai explicit esti analfabet (nu musai si-n sensul DEX-ului"

unincepator scrie:

chiar sunt curios de unde ai tu aceasta impresie ... ca ar fi "datoria" politicienilor de a face locuri de munca.
sincer astfel de pretentii denota lipsa de creativitate (adica estio prost, lenes sau amandoua)
Cristian IONITA

Mesajde unincepator » 15 Iun 2015, 20:43

Cristian IONITA scrie:

ce are de-a face "jerfa celor din 1989" cu faptul ca tu iti bati joc de limba romana? adica ca sa fiu mai explicit esti analfabet (nu musai si-n sensul DEX-ului"

unincepator scrie:

chiar sunt curios de unde ai tu aceasta impresie ... ca ar fi "datoria" politicienilor de a face locuri de munca.
sincer astfel de pretentii denota lipsa de creativitate (adica estio prost, lenes sau amandoua)

Imi ajunge,suficient csa imi dau seama de cata romana ai in cap si cat ati este de drag neamul romanesc si cat respect ai pentru natia ta,esti un vanzator de neam.
unincepator

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iun 2015, 20:56

daca tu te consideri ca faci parte din "neam" sa stii ca te dau degeaba .... ba mai mult ... as si plati doar sa scap "neamul' de *******
Cristian IONITA

Mesajde maximotgv » 15 Iun 2015, 22:23

Alo, moderatorii, cat il mai lasati pe ionita sa-si arate caracterul?
maximotgv

Mesajde MIHAI BALS » 15 Iun 2015, 22:56

TDI scrie:Aiurea Paule...
Sa se schmbe, dar sa stim si noi, sa nu se schimbe dar sa rămână la fel, poate pe ici pe colo, prin punctele esențiale...
Democratia a fost, este si va fi prost sau extraordinar de prost inteleasa in lipsa unei educatii permanente, fara suficiența caracteristica, cetateanului roman, cetateanului roman cu păreri fervente in politica, eventual si turmentat.
Disclaimer: Persoanele din prezenta discutie sunt in mod automat excluse, nefiind obligate sa aivă o reactie - mai noua sau mai veche.

chimistule,vezi ca ai carente!
(multiple).
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Iun 2015, 22:58

Mircea_63 scrie:Pentru folosirea termenului de analfabet la adresa altui coleg de forum, colegul Mihai Bals face o pauza pana maine seara.

pai...pauza la nevasta,pauza la mihai,poate esti infectat nene.

fa-ti un bine si opreste-MA!
Ultima oară modificat de MIHAI BALS pe 15 Iun 2015, 23:03, modificat 1 dată în total.
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Iun 2015, 23:00

maximotgv scrie:Alo, moderatorii, cat il mai lasati pe ionita sa-si arate caracterul?

cine esti tu?
(ca pe C.I.-ul il stim)
MIHAI BALS

Mesajde mircea » 16 Iun 2015, 02:18

maximotgv scrie:Alo, moderatorii, cat il mai lasati pe ionita sa-si arate caracterul?

Serios ?
Si care ar fi problema daca tot veni vorba de caracterul lui Ionita ?
Sincer ....mi-as dori sa am in preajma, atat in viata de zi cu zi, cat si pe forum, cat mai multi oameni cu un asemenea caracter.
Ca si alta data, spun si acum....un pic de toleranta si intelepciune in plus, nu poate sa strice nimanui.

Sanatate si polemici constructive !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE