daffid mihailov scrie:Tu ai citi prospectu? Care schema cu trei tratamente in luna Octombrie? Cand iei pastile citesti prospectul?
proapis13 scrie:Si acolo unde este puiet,la data asta,cum se procedeaza,nu tratand in etape ???...
Eu am inteles .... ca trebuie sa iau pastile...... in etape..... ca sa ma tratez de... citirea prospectului cu puiet!
Lasand gluma la o parte, cum se face cald fac al doilea tratament, la noi acum ninge feeric, dar poate nu vine iarna chiar de pe 12 octombrie. Tinand cont ca la primul tratament a iesit varoa pe scandura de zbor, afara (am stupii cu fundul plin, sunt facuti "in familie" ca sa zic asa, m-a costat doar scandura), o parte din paduchi erau morti, dar altii miscau, cred ca am o infestare destul de mare, iar daca si colegul de mai sus spunea:
,ovidiu8403 scrie: si culmea multi erau vii pe tabla, deci fundul antivaroa nu e chiar poveste cum multi afirma, daca e plin iarasi se urca pe albine . Mai am fam cu puiet, daca permite timpul mai fac unul in 7-10 zile .
cred ca ar trebui sa fac si al treilea tratament, sa fiu sigur ca e ok.
Multumesc mult pentru sfaturi!!! Respect!