Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cretan Catalin Marian

Mesajde CATALIN » 30 Oct 2015, 22:20

lucky5strike scrie:Cataline, sa le ai alaturi pana la adanci batraneti. 8-)

Multam frumos
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde CATALIN » 30 Oct 2015, 22:22

joohny scrie:Cataline,cu prere de rau insa fetele sint mai frumoase decit tine.Tu esti un tip sexy.Sanatate la toti si la cei din preajma voastra.

Deci sexi+frumos=divin :lol: ....mmerci din suflet jon
CATALIN

Mesajde petru71 » 30 Oct 2015, 22:47

Cătălin,
cu toate alea-alea (gramaticale) ale tale, aici e despre altceva...
Felul în care-ai vorbit despre femeia ta, despre copila ta...vine din suflet...
Să fiți sănătoși și fericiți !
La mulți ani Andreea !
Pitar
petru71

Mesajde CATALIN » 30 Oct 2015, 22:59

Avram scrie:Cataline ... LA MULTI ANI ingerasului ! Sa aveti parte numai de bucurii !

Multumesc...sa fi sanatos
CATALIN

Mesajde CATALIN » 30 Oct 2015, 23:01

petru71 scrie:Cătălin,
cu toate alea-alea (gramaticale) ale tale, aici e despre altceva...
Felul în care-ai vorbit despre femeia ta, despre copila ta...vine din suflet...
Să fiți sănătoși și fericiți !
La mulți ani Andreea !
Pitar

Multumesc Pitar....las drac si gramaticala...ca ,ma apuc serios de ea.....de la anu :lol:
CATALIN

Mesajde Dila Daniel » 30 Oct 2015, 23:01

mai ai loc de o urare? :)
Sa fiti sanatosi,si Rania sa aiba parte de tot ce-i mai frumos in viata!
La Multi Ani!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde nicus » 30 Oct 2015, 23:19

Frumoasa (la cea mica ma refer) sa creasca mare si sanatoasa. Daca nu aveai ochelarii, imi dadeam seama si cu cine seamana . :D
Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei sau .. mai multi!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde CATALIN » 30 Oct 2015, 23:58

va multumesc dragi prieteni...mi-ati facut seara mai frumoasa..siii parca mi-ati dat si un elan asa pentru inca o jumatca ...doar ce pleca balsu de la mine,,dar n-avu conditie fizicasa jucam..
ps. multam Nicus...
ps2. Dila...sa traiesti taticule si sa-ti traiasca si tie fetita ca maine...cantam la multi ani ;)
CATALIN

Mesajde mellis » 31 Oct 2015, 01:00

Asta este adevarata comoara in viata - sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta langa ea (mai putin creste si merge la casa ei ;)), timpul zboara ..
Multe impliniri, zambete si sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde MIHAI BALS » 31 Oct 2015, 13:34

CATALIN scrie:va multumesc dragi prieteni...mi-ati facut seara mai frumoasa..siii parca mi-ati dat si un elan asa pentru inca o jumatca ...doar ce pleca balsu de la mine,,dar n-avu conditie fizicasa jucam..
ps. multam Nicus...
ps2. Dila...sa traiesti taticule si sa-ti traiasca si tie fetita ca maine...cantam la multi ani ;)

(tati,balsu se menajeaza pt MIAO!)
La multi si sanatosi ani fetitei tale!
MIHAI BALS

Mesajde CATALIN » 13 Noi 2015, 20:01

Mai sa fie....sunt cel mai fericit om din lume...am aflat ca o sa devin si unchiulet...tre sa ma tratez ..chiar daca fratelo e prin irlanda..acum o facem separat pe 6ianoarie la comun..deci jumate maine jumate la pastrama ;)
Fişiere ataşate
SANY0051.JPG
noatin original
CATALIN

Mesajde CATALIN » 23 Noi 2015, 18:33

Vedeti....lucrurile simple se cocolosesc imediat....doi necunoscuti intr-o comunitate si inseamna mult...pai cum drac sa fie lumea??politicieni??cum aia sa nu fie perversi si sa-si traga focu pe turta lor??
Nu sunt mafalda...insa multa lume a, ajuns sa ma cunoasca sa ma respecte..primesc pachete,invitatii...domnul Catalin..sii imi este drag incerc sa fiu cat mai original..ieri la Caracal invitat impreuna cu tatiDD....invitat de directori de asociatii...ingineri..oameni grei care se purtau cu mine extraordinar si pentru toti sunt obligat sa reusesc in viata asta in meseria asta..am toata baza....sii dai de cate unul care se pise pe imaginea ta ..un om care ar trebui sa fie un exemplu pentru un tanar..un dascal fratilor care se preteaza sa intre in altercati fara rost sens...intr-o discutie intre doi oameni cu caracter o contra de genul...nu-si au rost membri ai familiei rostiti sub nici o forma insa tocmai un dascal recurge la astfel de patinaje

Si totusi am sa ma opresc..nu merita nici un efort...si daca eram singurul care credeam asta taceam drac din gura...
am intalnit oameni minunati mi-am facut prieteni de suflet cu,,,care cred ca am sa ma vizitez probabil concedii si multe a;ltele...de ce sa intru in conbinatiile murdare facute pe aici
Domnule Mircea(admin)..va rog din suflet sa ma intelegeti...sa nu priviti doar intr-o parte...desi personal nu v-am cunoscut..simt ca sunteti un om bun..mai stiu si din auzite treaba asta iar eu calul nu l-am mai saritt asa grav incat sa va supar....observati va rog raimea unora...dusmania din scris si modul in care incerca sa-ti distruga imaginea...sunt convins ca a-ti trecut prin astea...insa am simtit nevoia sa spun cat mai mult pentru a termina definitiv asta..
-as renunta acum imediat la tot ce inseamna stuparitul insa ce-i bun aici depaseste cu mult intunericul pe care incearca sa-l lumineze niste oameni care au pierdut de mult volanu
CATALIN

Mesajde cristian bh » 23 Noi 2015, 21:31

Acelasi drac pe care-l invoci aici, te pusa sa faci pe avocatul lui alt stupar :lol: ,...ca de stateai in banca ta nu se ajungea aici!
Din postura de catelus poti beneficia si de alintare cat si d-un sut,in fund ...gen ,,mars d-aci potaie!
Nu stii tu ca daca scoti castanele altora din foc ,fierbinti ,cu mana goala te frigi?
Un sfat prietenesc daca vrei sa-l iei ,.....pt viitor,....comporta-te cu toata lumea la fel,...nu considera in discutii ca unii-s moderatori si altii,...niste iobagei,...pe domeniu nobiliar,..pt ca in fond moderarea se face in culise iar participarea moderatorilor la discutii se face din postura de simplu user! :idea:
Asta e,...mai inghit si multe galuste :) ,...mai trag jarul sub ei ,dar in principiu e in limite acceptabile!
Asta pana nu se considera unii din ei niste planete gen jupiter ce cauta sa atraga totul in sfera lor de influenta gravitationala si sa dezintegreaze tot ce misca in sens invers cu rotatia lor pe orbita,.... :oops:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde CATALIN » 23 Noi 2015, 21:38

ai dreptate FRATIOARE...a rmai fi de completat dar....lasa-le drac in pace...
CATALIN

Mesajde lucky5strike » 23 Noi 2015, 22:50

Catalin, oricata dreptate crezi tu ca ai avea la un moment dat... si firea umana e facuta sa lucreze astfel... adevarul si dreptatea nu stau totdeauna langa noi.

Omul e suma parerilor celorlalti despre el. Ce putem face e sa ne slefuim, si cel mai bine pe forum e ca acolo unde scriem sa vrem sa iasa soare... Deci, exerseaza, pocneste din degete si scoate pozitivul, cu atitudini, pareri, cuvint magice.

Atitudinea pozitiva se cultiva in principal prin optimism, energie, umor (care le ai!), dar si prin atentia la reactia celorlalti la ceea ce spunem sau ce facem... aici tre sa urmarim initiativa, diplomatie, rabdare, asumare, iertare...

La astea, firea umana trebuie sa slefuiasca... la nesfarsit.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde CATALIN » 02 Dec 2015, 19:26

si ma pomenii azi cu postarita....facuta MOS-NICOLAE

HMMM
Fişiere ataşate
SANY0102.JPG
Ultima oară modificat de CATALIN pe 02 Dec 2015, 19:28, modificat 1 dată în total.
CATALIN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?