Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde luci » 11 Noi 2015, 20:37

Autostrazi ;parcuri stadioane pretexte pt sifonat bani publici care apoi sunt expatriati si ies din economie.Salariile sunt sub productivitate mult.Comparati cu salariile din tari cu pib per capita similar si veti vedea ca sunt mult in urma.
Ca sa te bucuri de autostrazi trebe sa ai si bani de combustibil.
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde Mircea_63 » 11 Noi 2015, 20:54

luci scrie:Cand va fi platita munca in tara asta?

Exista stupari in Romania la fel de cum exista stupari in alte tari cu salarii mai mari.(Ma refer doar la cei ce traiesc din stuparit). Cum explici "salariile" stuparului din tari in care "munca este platita"? caci stuparul autohton la fel ca cel din Strainezia este propriul salariat si traieste din ce produce.

Mie nu-mi plateste nimeni munca de stupar, ci imi plateste doar mierea ce o produc, de fapt doar cea pe care o vand. Cu cate procente (cat la suta) este mai mic pretul de achizitie din Romania fata de tarile pe care le invidiezi?
Difrenta in procente este egala cu diferenta de procente a salariilor?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde alt stupar » 11 Noi 2015, 21:05

luci scrie:Autostrazi ;parcuri stadioane pretexte pt sifonat bani publici care apoi sunt expatriati si ies din economie.Salariile sunt sub productivitate mult.Comparati cu salariile din tari cu pib per capita similar si veti vedea ca sunt mult in urma.
Ca sa te bucuri de autostrazi trebe sa ai si bani de combustibil.

prietene... acoo unde autostrazile exista unii au bani de combustibil fiindca au un job bun, la o firma serioasa. Firma aceea este acolo si nu altundeva si fiindca... exista autostrada ;)

”parcuri, stadioane... pretexte pt sifonat bani publici”
Aha. Deci sa nu se mai construiasca nimic. Toti banii in consum. Dupa noi, potopul :oops:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde luci » 11 Noi 2015, 21:14

La pibul per capita din Romania angajatii statului roman sunt mai prost platiti comparativ cu alte tari europene cu pib per capita similar.(cu mult mai prost platiti)In ce priveste autostrazile si stadioanele in Ro nu exista. Exista doar zeci de md euro datorie.
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde Shrek » 11 Noi 2015, 21:58

Jean Valjean scrie:[quote

Tu ai habar despre ce si mai ales CINE vorbesti?
Eu cred ca nu.
De fapt,nu cred, sunt convins.

Nu! Nu am habar! Dar seamana izbitor cu un caz din Moldova! Cand i-a taiat APIA macaroana, a dat in balbaiala! Un fost arbitru , acum mare mosier. Dar deh, statul este de vina........... ca nu-i mai da si ii cere si banii inapoi.
Shrek

Mesajde mircea.costache » 11 Noi 2015, 22:21

Shrek scrie:
mircea.costache scrie:Buna Seara.

„Noi suntem români”

În curtea sediului administrativ al holdingului, la oră fixă, sună în difuzoare „Noi suntem Români”. Se întâmplă de fix 24 de ori într-o zi, de 10 ani. Aceeaşi temă muzicală răsună şi în ferme sau printre grajduri..

Asta e cea mai tare! Iti dai seama ca peste zi, toti boii, vacile si porcii se simt romani, iar seara raporteaza ideplinirea planului zilnic si chiar depasirea acestuia.......
"Mai taie din ele........." cum zicea la relevizor un nene de pe langa Bals, acum cativa ani.
Gandeste singur ca numai subventia pentru teren se apropie de un mil de euro. Dar pe animale? Si spune ca are profit un mil de euro, dar da redeventa 260 euro pe ha. Aproape cat subventia! Eu cred ca este un presedinte de carton si ca, in curand, lumea va fi foarte dezamagita, daca se vor trezi in faliment. Imi doresc totusi sa ma insel. Ar fi un lucru bun pentru oamenii locului.
Toate cele bune!

Buna Seara

Imi pare rau ca ti-am dat meniul doar cu desert.Uneori foamea nu se astampara cu dulciuri.Oricum nu ti-e foame,si nu de mancare ai nevoie.Alt restaurant aici este sala de lectura.Scuze

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Shrek » 12 Noi 2015, 00:21

mircea.costache scrie:
Buna Seara

Imi pare rau ca ti-am dat meniul doar cu desert.Uneori foamea nu se astampara cu dulciuri.Oricum nu ti-e foame,si nu de mancare ai nevoie.Alt restaurant aici este sala de lectura.Scuze

Cu respect

Nu am avut nici cea mai mica intentie de a va necaji cu postarea mea. Am crezut ca este un articol preluat si postat in forum, chiar daca nu este indicata sursa. Iar ironia nu era la adresa dv. , ea fiind indreptata spre cei care incearca sa creeze statui cu picioare de lut luand de bun o fotografie "prelucrata".
Toate cele bune!
Shrek

Mesajde alt stupar » 12 Noi 2015, 00:31

CAI Curtici numai urias cu picioare de kut nu se poate numi... :lol:
Sunt la ani lumina fata de ceea ce se intampla in majoritatea fermelor romanesti !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde a_costy » 12 Noi 2015, 10:03

a_costy

Mesajde Cristian IONITA » 12 Noi 2015, 18:48

cat de adevarat ....

ghinionul nostru ca nu a facut careva asta .... ca uite cum ratam alti 25 de ani de "nu ne vindem tara"
Fişiere ataşate
12196181_897271473703088_5171989519426738541_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 13 Noi 2015, 00:11

Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Mircea_63 » 13 Noi 2015, 00:22

N-as fi impotriva, ci m-as bucura.

Numai ca nu cred ca se pune problema ca romanii de dincoace de Prut sa fie deacord, ci sa fie deacord cei de dincolo de Prut si sa se poata realiza dpdv geopolitic.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde TDI » 13 Noi 2015, 00:30

Costurile directe pentru Romania ar fi de aproximativ 65 miliarde de euro.
Indirecte, inestimabil.
Costurile Rusiei ? O mare parte a populatiei e rusofona sau rusificata. Sa nu aveti impresia ca moldovenii nu muncesc. Muncesc, numai ca nu muncesc in UE, ci in Rusia - atunci, unde sa stea loialitatea lor?
Rusia a investit in ultimii 15 ani, direct si indirect in Republica Moldova - nu neaparat investitii profitabile, cat exercitii de imagine, etc - de 10 ori mai mult decat Romania... si vorbim de miliarde.
Si... nu se vrea.
Adica, sincer, ar fi un pretext extraordinar pentru inca o conflagratie, initial locala...
TDI

Mesajde cristian bh » 13 Noi 2015, 11:18

Eh,uite ca Mutulica al nostru,(cate case mai are)....mai are un motiv serios sa fie ,mai mutulica de acu nainte! :?
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde teinegru64 » 13 Noi 2015, 11:57

Inca odata ...ioan puiu...cu articolul din viewtopic.php?f=38&t=6234&start=192.
Am stiut cu totii ce se petrece in TOATE primariile din tara.....am concluzionat la un final...- Daca as fi fu(a)ctionar la arhiva primariei.... as fi si eu proprietar. De case si terenuri.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde teinegru64 » 15 Noi 2015, 04:16

“România este într-un moment de cumpănă şi trebuie să treacă un test”, îmi spunea un amic. Adică după ce am fost furaţi, vânduţi şi cu banii luaţi mai trebuie să stăm şi într-un picior? Să-l acceptăm pe fostul comisar care, cât timp a fost la guvernarea Uniunii Europene, a reuşit să scoată de pe lista interdicţiilor mai multe organisme modificate genetic şi a făcut să avanseze negocierile pentru secretul Tratat de Liber Schimb între UE şi SUA. Se grăbeşte oare să umple Piaţa Obor de pui dezinfectaţi cu clor şi “pink slime” – clisă roz care descrie pasta din ciolane şi zgârciuri ce se vinde deja în Europa sub eticheta de “carne tocată”? Nici nu mă interesează dacă Dacian Cioloş este nepotul lui Virgil Ardelean zis “Vulpea” şi nu are importanţă dacă nevastă-sa, franţuzoaica, fata nu ştiu cui, este nepoata fostului ministru de Externe şi comisar desemnat de Franţa în Comisia Europeană Michel Barnier. Grav e că domnul Cioloş, OMUL LUI BĂSESCU, nu este un tehnocrat, ci un birocrat trimis de Înalta Poartă ca să ne ia şi băşica din fereastra bordeiului!
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE