alec scrie:Dan, merita toate multumirile "comunitatii" ageamiilor in ale stuparitului.
Augustin78 scrie:Va salut.
Totusi nu vad unde este problema? Eu cred ca va creste traficul pe stuparitul..
Ce face Dan e ceva ce ne ajuta pe toti....comunicarea "face to face" ca sa zic asa.Se discuta de la egal la egal
Invatam de la cei cu experienta.
mircea scrie:Augustin78 scrie:Va salut.
Totusi nu vad unde este problema? Eu cred ca va creste traficul pe stuparitul..
Ce face Dan e ceva ce ne ajuta pe toti....comunicarea "face to face" ca sa zic asa.Se discuta de la egal la egal
Invatam de la cei cu experienta.
Augustine, pe primul plan trebuie sa punem informatia si nu numarul vizitatorilor. Asta face si Dan
Ia gandeste la urmatoarea situatie : doua emisiuni televizate, la fel de interesante....si la aceeasi ora . Inevitabil pe intervalul orar respectiv spectatorii se vor imparti .
In cazul nostru, chiar daca liveurile permit numai un numar limitat de vorbitori...mai sunt si un numar semnificativ de "ascultatori" . Acestia din urma sunt rupti practic de la a scrie pe forum, lucru care are un efect negativ (acestia nici nu scriu pe forum....nici in live nu pot participa activ) . Aici va contrazic... eu ascult si live-ul insa sunt si cu ochii pe forum.....pentru ca multe teme de discutie au plecat chiar dupa forum.
Pentru a preintampina acest inconvenient, l-am rugat pe Dan sa nu mai puna invitatiile aici si nici in timp real lincul de vizionare . Lincul de vizionare se poate pune a doua zi...pentru a putea fi vazut de orice doritor si pentru ca informatia trebuie sa circule liber . In acest fel impacam pe toata lumea cat si ambele canale de comunicare (forumul si liveurile) .
Intre timp am primit si raspunsul lui Dan . Tin sa ii multumesc pentru disponibilitatea si intelegerea de care a dat dovada. Dane, iti multumesc public pentru asta.
petru MD scrie: despre tuica ceapa piper???? ..... ca.despre.restu,cam.nunse,vorbeste si cine o sa scrie cei care au cite 5 stupi????
petru MD scrie:nustiu ce ar incurca dar din ce urmaresc eu daca se opresc livurile.si postarile pe youtube atunci ce sa vorbim pe forum??? despre tuica ceapa piper???? ..... ca.despre.restu,cam.nunse,vorbeste si cine o sa scrie cei care au cite 5 stupi????
petru MD scrie: dar majoritate cu 5 toata viata asa ramn si mai spun odata.ca cam numai prostii scriiuu,pe aici...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori