Cred ca e moda primaverii 2016!
yulian scrie:Grindina????
csaa scrie:Le dati floarea de salcam la adapatoare!!!!!!!!???![]()
![]()
![]()
Cred ca e moda primaverii 2016!
BRUMITA scrie:Acum o jumătate de ora . Salcâm 2016
Avram scrie:BRUMITA scrie:Acum o jumătate de ora . Salcâm 2016
of ,of .... imi pare rau sa vad asa ceva , mai ales la salcam !
Din pacate nu putem face nimic ... ramane speranta !
BRUMITA scrie:În ziua când am mutat la salcâm la cântar am avut 3 kg , am făcut o mare greșeală, dar învățare de minte sa nu mai crezi în tot ce se spune .![]()
lucky5strike scrie:Maine va fi mai bine...
mausica scrie:Na poftim mai fa ceva la salcâm dacă poți...
La mine ploua de numa și temperaturile is mici.......slabe șanse anu asta de salcâm desii zici ca e pom de crăciun așa lăsate is crengile de la cata floare e pe el.
Mircea_63 scrie:BRUMITA scrie:În ziua când am mutat la salcâm la cântar am avut 3 kg , am făcut o mare greșeală, dar învățare de minte sa nu mai crezi în tot ce se spune .![]()
Lucico, "greseala" au facut-o si altii! Numai ca exista multe lucruri de care depindem: transport cand vrei tu, vreme potrivita la momentul in care ai si tu disponibilitate, nevoia de a ocupa un loc la urmatorul cules vizat... In plus, omeneasca dorinta de mai bine (romaneste se poate numi lacomie) in sensul ca nu e de dat Cenusareasa pe Printesa si rapita pe salcam.
La anul faci invers, mai stai putin la rapita si da salcamul de rupe. Dupa ce te muti si tu la salcam... pauza.Multumim pentru ce am primit! Sa aveti butoaie pline si suflete impacate!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori