Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PFA-urile si taxa radio-tv

Mesajde feederman » 27 Oct 2016, 08:50

MIHAI BALS scrie: pai jojo-han de langa selimbar,de ce nu le redeschisa?

Esti sigur ca ai inteles? Sa-ti explic: in Teleorman nu exista nici o librarie, deoarece nu sunt amatori de carte. Iar astia care nu cumpara nici o carte, sunt majoritari, au drept de vot perfect democratic, si tot democratic hotarasc soarta celor care cumpara si citesc carti in mod nedemocratic. Nu este treaba celor de langa Selimber sa-i invete carte pe cei din Teleorman. Tocmai spuneam ca de alfabetizare s-a ocupat Liviu si Bombonica, dupa cea mai moderna tehnologie didactica, "scoala altfel".
Closcutz scrie:Eu sincer nu pot sa inteleg cum de tot pe ala de-a propus sa le elimine il blamati, iar pe mutomanul care-si ia tara inapoi si nu vrea sa promulge legea eliminarii taxelor, nici a conversiei creditelor (inselatoare) in franci elvetieni il aplaudati! Sa nu credeti cumva ca am luat vreun credit!

Ne indignam si plangem in cor pe umerii bietei tarisoare, fiindca o duce greu. Nu sunt bani pentru: reabilitarea sistemului de incalzire centrala al Bucurestiului, constructia centurii rutiere a Bucurestiului, redeschiderea caii ferate Bucuresti Giurgiu, constructia autostrazilor, salarii pentru medici, medicamente compensate. MIG-urile cad ca mustele, copiii de la sate nu au grupuri sanitare si apa potabila, scolile nu au sisteme de incalzire, elevii nu au manuale, catedrala neamului nu mai are fonduri. TVA - ul si taxele sunt cele mai sigure surse de venit ale statului pe care nici un consumator nu le poate evita decat prin furt. Cu ce pot fi ele inlocuite pentru a finanta in bune conditii; RADET si autostrazi si scoli si catedrala , radioul, armata, spItale ? Show me the money! Ori descoperira baietii pestera lui Ali Baba , iar noi habar n-avem!
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: PFA-urile si taxa radio-tv

Mesajde tinumaftei » 27 Oct 2016, 09:04

@feederman: Pai si cine va oprește să contribuiți benevol la buget. Eu unul nu am de gând. Diferența dintre noi este ca eu sunt sincer!
Până acum nu am auzit pe nimeni să iubească taxele!!
Si nu uitați că din taxe se plăteau cu precădere despăgubirile ANRP, adică zeci de milioane de euro către Stelu'!! nu către medici, autostrăzi, bla, bla, bla..
tinumaftei
 
Mesaje: 574
Membru din: 05 Dec 2015, 23:29

Re: PFA-urile si taxa radio-tv

Mesajde feederman » 27 Oct 2016, 09:29

tinumaftei scrie: Sărăcimea e multă si face ușor peste 50%!!!

Sa inteleg ca ar fi un ideal, o speranta, o virtute nationala?!
Cred că 6 case va semna legea.
Cat de usor acceptam calomnia si mizeria !
Si nu uitați că din taxe se plăteau cu precădere despăgubirile ANRP, adică zeci de milioane de euro către Stelu'!! nu către medici, autostrăzi, bla, bla, bla..

Deci la Stelu "sunt banii dumneavoastra". Iar bla, bla, bla ... le-au facut si le fac urmasele mamei omida. Adica tot de-ai lui Ali Baba.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: PFA-urile si taxa radio-tv

Mesajde tinumaftei » 27 Oct 2016, 09:52

Sigur există multe motive de sărăcie: alcool, nechibzuinta, dezastre.. Insa sărăcimea e multă pentru că în capitalism nu există echitate socială. Orice patron scoate câte piei poate de pe spatele angajaților. E drept, sărăcimea a cerut asta.
În ce privește pe marele sas, îmi aduc aminte că există o hotărâre irevocabilă prin care să stabilit că a încălcat legea, pe cale de consecință a încasat niste foloase în mod ilegal. Un altul la fel de egal în fața legii ar fi fost cercetat si trimis în judecată și pentru fals și uz de fals.. unde e calomnia? Mizeria?
Sigur, dacă ne place așa, așa vom avea.
tinumaftei
 
Mesaje: 574
Membru din: 05 Dec 2015, 23:29

Re: PFA-urile si taxa radio-tv

Mesajde feederman » 27 Oct 2016, 11:11

saracime
Saracimea trebuie stimulata sa aiba initiativa, sa munceasca, sa prospere si sa contrbuie la intarirea statului, adica la bla, bla bla... Ca fapt divers cine i-a pus pe romani sa-si vanda pamantul?! I-a impuns cineva cu sula in c...?
îmi aduc aminte că există o hotărâre irevocabilă prin care să stabilit că a încălcat legea, pe cale de consecință a încasat niste foloase în mod ilegal ...pentru fals și uz de fals...
Va aduceti aminte, selectiv si denaturat, ceea ce ne servesc, grupurile interesate in destabilizarea tarii, indepartarea de aliatii ei firesti si livrarea catre grupurile parazitare si vrajmasii ei istorici.
Hotararea irevocabila prin care..., se datoreaza unor factori generati de tranzitia linistita a despotului luminat Ion Iliescu, tranzitie care a dus la incapacitatea Romaniei de a se democratiza si moderniza pe deplin. Va reamintesc cateva piroane din talpa statului de drept care au dus al acele " hotarari irevocabile" si la nesfarsite procese : 1. Legea 18/1990 2.Legea 112/1995, care este legea celei de-a doua nationalizari. In treacat fie spus aceasta lege a nascut fenomenele STELU. 3 Indemnul adresat, de catre Ion Iliescu, institutiilor statului, intr-un discurs la Baia Mare, de a nu pune in aplicare hotararile judecatoresti de retrocedare a locuintelor si terenurilor nationalizate de catre comunisti. Si nu in ultimul rand, 4. Aglomerarea justitiei romane de la data acelei "hotarari", cu juristi verificati si recomandati de comitetul judetean PCR, cu militieni, securisti si absolventi de " Stefan Ghiorghiu", resapati in procurori, judecatori si avocati sau in cel mai bun caz, cu pui de nomenclaturisti plasati cu grija in posturi strategice. Adevarul este greu de mistuit. Mai ales cand incepe sa devina istorie.
În ce privește pe marele sas,
Marele sas, mutul, 7 case, a facut in partea lui de responsabilitate temporara, ceea ce nu au facut toti cei care se revendica de la Burebista, Stefan cel mare, Mihai Viteazul si Vadim Tudor. Numai prin chezasia obrazului sau a adus investitori nu numai in Sibiu, ci in toata Transilvania, astfel incat aici a aparut o penurie grava de forta de munca. Si va spun cu convingere: tinand cont de grava situatie geopolitica de presiunile interne asupra statului de drept al Romaniei, sasul, mutul, lifta pagana pe nume Iohanis este GARANTUL UNITATII ROMANIEI! Socant ! Dar meditati!
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: PFA-urile si taxa radio-tv

Mesajde tinumaftei » 27 Oct 2016, 13:34

Am înțeles! Factorii care doresc destabilizarea țării l-au pus pe el și pe alții din primăria pe care a condus-o să masluiasca actele și să se facă stăpân pe nemunca lui. Ghinion.
Am cunoscut personal o mare parte din aceste personaje politice și, cu mici și notabile excepții, acestea nu diferă decat prin culoarea politică. Va imaginați că cineva lupta sa ajungă parlamentar pentru 5000lei pe luna si mașină de serviciu? Sau primar pentru un salariu similar. Acolo este trăi nenică!!!
Numai noi punem botu' (scuzați licenta de exprimare) când la unul când la altul, de ajungem să le înghițim toate elucubrațiile. Hai fraților să plătim taxe multe si mari ca să trăim bine!
Cat despre marele sas om mai trăi și om vedea, că dacă nu îi ies socotelile, la anul pe vremea asta vom avea alegeri pentru înlocuitorul lui. Ca nu cumva să plece investitorii din Transilvania!!
tinumaftei
 
Mesaje: 574
Membru din: 05 Dec 2015, 23:29

Re: PFA-urile si taxa radio-tv

Mesajde proapis13 » 16 Noi 2016, 12:54

Cătălin Pop, românul care a învins Guvernul, Televiziunea Română și Electrica:
Nu mai plătește taxa radio-TV

http://www.stiri-extreme.ro/?p=5279
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
Avatar utilizator
proapis13
 
Mesaje: 7329
Membru din: 24 Feb 2011, 17:20
Localitate: Drobeta Turnu-Severin

Anterior

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori