csaa scrie:Ce inseamna kwj???????????????? Poate JFK!?
Shrek scrie:Nu vad nimic rau ca un presedinte de tara, sa aiba un salariu decent. Suma de 3-4 000 euro, nu este o suma exorbitanta nici pentru Romania. Sunt sefi de institutii bugetare care primesc mai mult de atat. Dar nu cuantumul este important. Ci aceasta mentalitate absurda ca un președinte de tara sa fie rupt in c*r pentru a da bine la popor. Ei uite ca avem unul care a spus lucrurilor pe nume si multi se dau raniti ...in amorul propriu. Lumea se aștepta probabil sa vada astăzi si putin circ la festivități, dar uite ca nu a fost nevoie sa se întoarcă cu.. dosul catre unii participanți ori sa nu se salute cu unii dintre asa zisii persecutați. Io cred ca suntem pe drumul cel bun si sper ca....Santa Claus sa ne aducă anul acesta un pic de demnitate. Ne-ar prinde bine!
Shrek scrie:Nu vad nimic rau ca un presedinte de tara, sa aiba un salariu decent. Suma de 3-4 000 euro, nu este o suma exorbitanta nici pentru Romania. Sunt sefi de institutii bugetare care primesc mai mult de atat. Dar nu cuantumul este important. Ci aceasta mentalitate absurda ca un președinte de tara sa fie rupt in c*r pentru a da bine la popor. Ei uite ca avem unul care a spus lucrurilor pe nume si multi se dau raniti ...in amorul propriu. Lumea se aștepta probabil sa vada astăzi si putin circ la festivități, dar uite ca nu a fost nevoie sa se întoarcă cu.. dosul catre unii participanți ori sa nu se salute cu unii dintre asa zisii persecutați. Io cred ca suntem pe drumul cel bun si sper ca....Santa Claus sa ne aducă anul acesta un pic de demnitate. Ne-ar prinde bine!
tinumaftei scrie:
Sa ne reamintim că KWJ printre primele măsuri pe care le-a solicitat fost mărirea salariului sau si a camarilei din administrația prezidențială. Nu am crezut în 1989 că vom ajunge în situația asta...
MIHAI BALS scrie:un blestem s-a abatut asupra noastra!
...si a votat-o majoritatea lui Ponta. Curat logica sentintei in procesul de viol, pozitia capra. Violatorul achitat. Capra-psd vinovata ca putea sa fuga. De ce n-o facura?tinumaftei scrie:@feederman: ia lucrurile așa cum au fost și nu miza pe uitare... onor' gheneral Oprea, vicepremier pe atunci a semnat ordonanța.
tinumaftei scrie: De ce nu a început cu o lege ca salariul minim să fie 7-800 de euro? Da, nu se poate. Dar pentru salariul lui KWI s-a putut. .... Dar mai devreme sau mai târziu societatea se va mai întoarce pe acolo, că nu am învățat mai nimic.
Magnific exemplu. Imi aduc aminte de urmatoarele dovezi ale decentei: vila de la Olanesti vila de la Covasna,... Predeal, Neptun, Snagov, Balea, palatul Primaverii, Azuga s.a. Si de pionierii care stateau ore in sir in frig in hainute subtiri asteptand sa-l aplaude pe decent. Si multe ,multe , altele. Nu avea nevoie de salariu caci toate erau ale lui. Mai este loc de un sfant. S-a declansat procesul de sanctificare?!Comunistul ala pe care l-am împușcat era mai decent
Ar fi interesant motivul constitutional. Mutra sau marimea pantofilor omului nu sunt suficiente. Pana atunci o veste proasta. Bucurestenii s-au comportat excelent la parada. Zavergii n-au avut de partea lor decat vreo doi betivi. Ne maturizam incet, incet. Pas cu Pas!suspendare
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori