Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 12 Dec 2016, 09:21

tinumaftei scrie:
feederman scrie:Euforie in gasca penalilor. Rabdare. Nu mor caii cand vor cainii.

Alegerile astea au îngropat ficusul. De acum să vedem ce excursii că face, că în trei ani trebuie să vadă lumea de două ori cel puțin.
Dar nu cred că va mai fi trei ani la Cotroceni.
Ce zici Feederman? Jumătate din profeția mea s-a adeverit. Dacă KWI nu va termina meciul în picioare chiar ca ma voi numi profet!!

In privinta profetiilor, esti pe locul doi. Afinitatea electoratului majoritar pentru indivizi condamnati penal, confirma realitatea afirmata a primilor profeti ai romanilor, Grigore Ureche si Simeon Dascalu. Alegerea de ieri confirma doar, amintirea perena a unei origini glorioase. Si deschiderea potecii grecesti a risipei, spre o prosperitate ce va avea costuri pe care le vor plati generatiile prezente si viitoare. La multi ani romani si sa traiti cum ati ales.!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 12 Dec 2016, 09:22

tinumaftei scrie:
feederman scrie:Euforie in gasca penalilor. Rabdare. Nu mor caii cand vor cainii.

Alegerile astea au îngropat ficusul. De acum să vedem ce excursii că face, că în trei ani trebuie să vadă lumea de două ori cel puțin.
Ce zici Feederman? Jumătate din profeția mea s-a adeverit. Dacă KWI nu va termina meciul în picioare chiar ca ma voi numi profet!!

In privinta profetiilor, esti pe locul doi. Afinitatea electoratului majoritar pentru indivizi condamnati penal, confirma realitatea afirmata de primii profeti ai romanilor, Grigore Ureche si Simeon Dascalu. Alegerea de ieri confirma doar, amintirea perena a unei origini glorioase. Si deschiderea potecii grecesti a risipei, spre o prosperitate ce va avea costuri pe care le vor plati generatiile prezente si viitoare. La multi ani romani si sa traiti cum ati ales! O meritati din plin.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 12 Dec 2016, 10:49

so ....

ne-am linistit si de data aceasta
Fişiere ataşate
15442105_1220967357985454_9158270633166267975_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bambucha » 12 Dec 2016, 11:34

Democratie e democratie... felicitari PSD
:mrgreen: :mrgreen:

Imagine
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde filip » 12 Dec 2016, 11:45

Asteptarile sunt mari,promisiunile din campanie la fel.Sa vedem cum le realizeaza :?: :!: :?:
filip

Mesajde Closcutz » 12 Dec 2016, 11:53

Feederman nu ti se pare ca lumea a votat anti Cilos pentru ca s-a saturat de atata bine si competenta?
A criticat pe Ponta ca nu a facut investitii si absortie de fonduri, dar tehnoretardatii au avut absortie de fonduri 0! Cu minimisul ne-au batjocorit. Hotararile judecatoresti la profesori nu le-au onorat, taxele nu vor sa le elimine, doar salariile lor sa creasca ...eventual sa se dubleze, la pensionari si la celelalte categorii ( educatie, sanatate) le ofera alternativa foamea!
Closcutz

Mesajde csaa » 12 Dec 2016, 11:55

Ce promisiuni??? Au tacut si au castigat. PNL (Alina Gheorghiu) a dat din gura (aiurea) si a pierdut.
csaa

Mesajde filip » 12 Dec 2016, 12:01

csaa scrie:Ce promisiuni??? Au tacut si au castigat. PNL (Alina Gheorghiu) a dat din gura (aiurea) si a pierdut.

Eu stiu pensionari cu viziune liberala care a votat PSD ca mareste punctul de pensie la 1400 si pensiile vor creste cu 60% in urmatorii 4 ani.
Sa vedem cum bifeaza toate promisiunile din program.
filip

Mesajde Bambucha » 12 Dec 2016, 12:21

filip scrie:Asteptarile sunt mari,promisiunile din campanie la fel.Sa vedem cum le realizeaza :?: :!: :?:

Se redeschide sezonul la contracte direct atribuite de la stat asa ca pe termen lung e clar cine plateste. :mrgreen:
Aveti grija la portofel!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde tinumaftei » 12 Dec 2016, 18:05

feederman scrie:
tinumaftei scrie:

In privinta profetiilor, esti pe locul doi. Afinitatea electoratului majoritar pentru indivizi condamnati penal, confirma realitatea afirmata de primii profeti ai romanilor, Grigore Ureche si Simeon Dascalu. Alegerea de ieri confirma doar, amintirea perena a unei origini glorioase. Si deschiderea potecii grecesti a risipei, spre o prosperitate ce va avea costuri pe care le vor plati generatiile prezente si viitoare. La multi ani romani si sa traiti cum ati ales! O meritati din plin.

@ Feederman: credeam că ți-ai folosit toate gloanțe în campania electorală. Dar văd că ai trecut la politică locului pârjolit. Ai pariat pe o gloabă si acuma plângi după bani!!
Victoria PSD era evidentă, dar proporțiile dezastrului dreptei puteau fi cu greu anticipate. Dacă te uitai cu atenție ai fi văzut că Ciolos și-a luat o mare marja de manevră si nu s-a înscris nici în PNL nici în USR si nici n-am candidat pentru că a evaluat corect faptul că nu va câștiga. Nici măcar nu s-a înscris în partid pentru că își pierdea statutul de "tehnocrat" si traseul lui pe la Bruxelles era închis definitiv.
În ce mă privește aștept cu interes și sfârșitul carierei lui KWI si dispariția completa a acestei drepte. Până când aceste partide clientelare de dreapta nu se vor prăbuși nu avem nici o șansă să avem o reconstrucție a dreptei.
În ce mă privește chiar ma bucur ca ministrul care și-a bătut joc de noi anul acesta este pe făraș!
tinumaftei

Mesajde Donbazil » 12 Dec 2016, 20:42

Donbazil

Mesajde Donbazil » 12 Dec 2016, 21:10

Salut!

Mie mi-a placut cum suna , raspunsul!!!..... :idea:

„Eu as retrage dreptul la vot tuturor pensionarilor (.. ) Pai cum sa îmi decidă mie viitorul un mos senil care iasă din secția de votare și da coltu’ ”– acesta este mesajul unui tânăr, postat pe facebook. :cry: :evil: :oops:

https://justitieoarba.com/2016/12/11/sc ... re-tineri/
Donbazil

Mesajde Bambucha » 12 Dec 2016, 22:46

Bravo. E lucrat bine raspunsul! Se vede munca din spatele lui, mai putin inadvertentele :P

Singura sansa a Romaniei in viitor este educatia. Educatia solida! Imi e teama insa ca nu exista nici un interes.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde MIHAI BALS » 12 Dec 2016, 23:02

Bambucha scrie:Bravo. E lucrat bine raspunsul! Se vede munca din spatele lui, mai putin inadvertentele :P

Singura sansa a Romaniei in viitor este educatia. Educatia solida! Imi e teama insa ca nu exista nici un interes.

bun raspuns.
ce studii ai?
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 12 Dec 2016, 23:06

Shrek scrie:
MIHAI BALS scrie:stau bine cu dansul!
se pare ca si tu.
da...cine esti ma tu?
ce cauti aici?
pe cine cauti?
ce vrei?
din ce localitate esti?
de ce te ascunzi?
ce ai de ascuns?
ce interese ai?
exista vreun membru al forumului care te cunoaste(fizic)?
raspunde la intrebari!!!

Tu esti cu asta? Te crezi cumva Sf. Petru ? Daca nu reusesti sa citesti ce scriu io, roaga pe cineva sa-ti traduca! Pe Popika ca e liber!D-acolo de langa tine! Care dintre pietre, Olt sau Sat?

prietene,ti-e greu sa raspunzi?
hai,uimeste-ne,spune-ne ce personalitate esti.
si in ce cerc te invarti.
astept...
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 12 Dec 2016, 23:09

Bambucha scrie:Democratie e democratie... felicitari PSD
:mrgreen: :mrgreen:

Imagine

va rog sa nu va mai postati afinitatile electorale.
nu e rubrica de anunturi.
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE