Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 16 Dec 2016, 08:17

lucky5strike scrie:Mai frate, dar chiar se rotesc ciomege pe acilea... :o

Cristi, daca asta ai perceput din ce am zis eu, atunci imi cer scuze.

lucky5strike scrie: Tu intelegi ceva din evolutia sectorului apicol in ultimii 5 ani?

La fel de mult ca si tine. Am avut 1 an de guvernare asa zis tehnocrata, si 4 ani de guvernare .?. timp in care s-a pus in aplicare legea 383. Poate tu o consideri buna? Am avut si o initiativa din partea unor parlamentari de a ne scoate in extravilan... Ne-a trecut glontul destul de aproape de tampla! Nu-s indreptatit sa cred ca aceste methene vor recidiva?

lucky5strike scrie:Cat va fi gheara straina pe noi, nu ne va merge bine.

Aici chiar sunt dezarmat total. De la astfel de lozinci la xenofobie si fascism nu mai e decat un mic pas! Foarte mic!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 16 Dec 2016, 09:57

tinumaftei scrie:aproape de fascism. A rămas să ne mai spui că pe cinne nu este de acord cu tine îl vei împușca!.... altul decât ficusul!

Fascismul este o ideologie politică radicală şi autoritară definită, în primul rând,[1] de un naţionalism radical (numit şi "ultra-naţionalism").[2][3] Fasciştii încearcă să organizeze o naţiune în conformitate cu perspectivele, valorile şi sistemele corporatiste, inclusiv sistemul politic şi economia.[4] Ei susţin crearea unui stat totalitar cu un singur partid, care urmăreşte mobilizarea în masă a unei naţiuni şi crearea unui ideal „om nou”, pentru a forma o elită care reglementează prin îndoctrinare, educaţie fizică şi politici familiale,

Imi aduc aminte cu duiosie de gurita dulce a Olgutei Vasilescu care soptea: nemtalaul asta si de distinsul Sova care declama: neamt gangavit. Astazi exprimarea a evoluat si are forme disimulate cu acelasi sens: strainii dusmanii patriei.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde tiih » 16 Dec 2016, 10:27

Bambucha scrie:
lucky5strike scrie:Mai frate, dar chiar se rotesc ciomege pe acilea... :o[/quote

Aici chiar sunt dezarmat total. De la astfel de lozinci la xenofobie si fascism nu mai e decat un mic pas! Foarte mic!

De la caderea lui Decebal am avut parte numai de "gheare straine"...romani,vandali,huni,tatari,turci,hasburgi..polonezi.....Asta e o realitate istorica nu o..ideologie,cum o relitate istorica e si faptul ca am devenit"capsunarii europei"....
Generatia care munceste in tara ei ptr echivalentul a 200...300 de euro pe luna(milioane de oameni :!: ,cu pensii ciuntite de 100 si ceva de euro daca au muncit 35 ani vechime dar nu au implinit 65 ani )alte sute de mii de oameni.... un milion :!:
tiih

Mesajde tinumaftei » 16 Dec 2016, 11:32

feederman scrie:
tinumaftei scrie:aproape de fascism. A rămas să ne mai spui că pe cinne nu este de acord cu tine îl vei împușca!.... altul decât ficusul!

Fascismul este o ideologie politică radicală şi autoritară definită, în primul rând,[1] de un naţionalism radical (numit şi "ultra-naţionalism").[2][3] Fasciştii încearcă să organizeze o naţiune în conformitate cu perspectivele, valorile şi sistemele corporatiste, inclusiv sistemul politic şi economia.[4] Ei susţin crearea unui stat totalitar cu un singur partid, care urmăreşte mobilizarea în masă a unei naţiuni şi crearea unui ideal „om nou”, pentru a forma o elită care reglementează prin îndoctrinare, educaţie fizică şi politici familiale,

Imi aduc aminte cu duiosie de gurita dulce a Olgutei Vasilescu care soptea: nemtalaul asta si de distinsul Sova care declama: neamt gangavit. Astazi exprimarea a evoluat si are forme disimulate cu acelasi sens: strainii dusmanii patriei.

Mă jignești trunchindu-mi mesajele.
Am fost foarte clar si am spus că nu te învinuiesc de atitudine asemănătoare cu fascismul decât din pricina violentei dovedite în limbaj. Nu ești naționalist, că doar ești brucselez.
Îți mai dau o idee: acum 100 de ani în România nu aveau drept de vot nici 10% din populație, că de restul erau proști. Cum nu va venit această idee grozavă să dați drept de vot decât celor care pupă străinii?
tinumaftei

Mesajde feederman » 16 Dec 2016, 11:44

Vorba distinsului nostru coleg, asa ie! Cel mai clara dovada a perfidiei ghiarei straine este judetul Alba in care, ziua in amiaza mare, umbla parlagii cu cutitul in dinti cu scopul declarat, de a lua pielea bietilor romani si unguri, care sufera in tacere. Capii acestei bande cu ghiare ascutite, trebuie facuti cunoscuti patriotilor verzi de pretutindeni ,pentru a fi supusi oprobriului public. Iata-i: Mercedes- pfui, ce nume de fufa- cu fabrica de cutii de viteze de la Cugir, Bosh-Rexroth cu o fabrica de elemente de robotizare de la Blaj, Albalact americani, Albacher...,si cei mai ticalosi, celebrii defrisatori Schweighoffer de la Sebes. Toti astia au strans- cu arcanul bineinteles- toata forta de munca din cate 7 sate, de jur imprejur si-i exploateaza minimum 8 ore pe zi, de nu mai ai cu cine bea o bere, la crasma satului, de la la ivitul zorilor si pana la asfintit. Este un motiv de bucurie faptul ca tot mai multi patrioti se gandesc la lupta de eliberare de sub gheara straina. Ce-ar fi sa incepem cu gheruta “FORD” de la Craiova. Si-apoi ce-o fi o fi, ca doar suntem obisnuiti. Loboda si dragaveiul cresc si fara munca.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 16 Dec 2016, 12:41

Mircea_63 scrie: ... Omul simplu gandeste simplu si nu e neaparat ceva rau. ...

ba ... permite-mi te rog sa nu fiu de acord ... atat timp cat "valoarea" votului este egala fiecare om are OBLIGATIA de a gandi ... si nu de a pune botu' la pomeni.

faptul ca acceptam si mai ales "intelegem" astfel de derapaje nu ajuta in nici un fel. Vom ramane in continoare natie de dependenti si pomanagii.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 16 Dec 2016, 12:42

lucky5strike scrie:Mai frate, dar chiar se rotesc ciomege pe acilea... :o

macar de ar fi si ceva ciomege implicate .... eu nu vad decat vorbe goale si fara minima responsabilitate
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 16 Dec 2016, 12:43

un OM scrie:Nici cu gheara rumaneasca nu mie rusine. Neica Dragnea reusi sa ma amuze cu patriotismul sau patetic. Reproduc din memorie: sa mancam sanatos din produsele romanesti !!?? Ce ziceti, nu ar dori niste rosii sanatoase si nu numai din serele bulgarilor din Giurgiu, care au in bazinele de alimentare numai lichide super hranitoare? Sau niste puisori cu putin, putintel antibiotic? Sau purcelusi luati la varsta de doua luni si in maxim 3 luni ajunsi la suta de kile, toate, sanatoase foc.
Patriotismul este bun, luat in cantitatile necesare. Ca orice medicament are insa si contraindicatii, cadem doamne feri in penibil si e pacat.

pe tine te-a amuzat ... pe altii (cei incapapabili de minima ratiune) i-a incantat
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 16 Dec 2016, 14:09

O declaratie de independenta, ce tocmai o facu d-l Tariceanu-pod Agigea II. Bruxelles, jos mana ta hrapareata dupe noi! Unii mai curajosi o facura din vreme. In fruntea listei se afla judetul ce naste genii patriotice. Teleormanul si-a luat de mult tara inapoi, a refuzat ghearele agenturilor straine, iar raportul angajati, pensionari este de 10/17. Dupe cum merge trebile se prevede un raport de 10/ 20. Pomanagii din toate judetele uniti-va. Rabdare, cat de curand da coltul ierbii si rasare stevia. Scapa cine poate!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde kovacslg » 16 Dec 2016, 16:18

PSD anunta sume uriase pentru fermierii Romani.

http://www.agroinfo.ro/vegetal/psd-anun ... rii-romani

Apicultura?????????
kovacslg

Mesajde Shrek » 16 Dec 2016, 21:54

Când credeam ca nu mai este nimic de văzut in politica, realitatea vieții de zi cu zi , ne mai da....`una peste bot `,cum ar spune un clasic rosu încă in viata si libertate!Tocmai lăudam atitudinea președintelui de a nu-si da coate si bate pe burta cu toți `penalii` din viata politica, aflam astăzi, ca a avut o întâlnire `informala`cu neica Tariceanu, dar ca nu s-a referit la pnl. Ori la politica! Curat murdar cum ar spune nenea Iancu! Pupat piața independentei! Adica, in loc sa accepte bărbătește rezultatul votului, menținând condiția de integritate pentru funcția de premier si ministri, acum cotrobăie prin cocina politica, cautând cu disperare, purcelușii dreptei pe care sa ii pună sa sugă la scroafa cu lapte pe care o reprezinta bugetul României. Nu prea ii ies la număr, dar spera sa facă o scamatorie, pana la urma, o cheamă pe Roberta Anastase sa ii numere si uite asa au sa faca o majoritate. Bleahhhhh.....
Rusinica dom` președinte! Rusinica!
PS. Asa cum despre corupție se spune ca ucide si puterea corupe.....! Moral!
Shrek

Mesajde Mircea_63 » 16 Dec 2016, 22:03

Cristian IONITA scrie:
Mircea_63 scrie: ... Omul simplu gandeste simplu si nu e neaparat ceva rau. ...

ba ... permite-mi te rog sa nu fiu de acord ... atat timp cat "valoarea" votului este egala fiecare om are OBLIGATIA de a gandi ... si nu de a pune botu' la pomeni.

faptul ca acceptam si mai ales "intelegem" astfel de derapaje nu ajuta in nici un fel. Vom ramane in continoare natie de dependenti si pomanagii.

Permite-mi in schimb sa fiu total deacord cu tine, insa trebuie sa-ti aduc aminte ca fiecare obligatie trebuie sa fie insotita de precizarea "daca nu, atunci ce?". Asadar ceea ce spui (spunem) este o utopie. Nu poate fi pusa in practica. :(
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristian bh » 17 Dec 2016, 17:38

cornelioandanciu scrie:Traiasca Timisoara ! https://youtu.be/0sTB8AXKxoA

Ramane un frumos remember a ceea ce era candva spiritul Timisoarei.Cu el,..s-a infratit apoi,spiritul din mai toata regiunea de vest,...un spirit ce rezona mai degraba la valsurile lui Motzard decat la tanguirea patetica a lui Muresanu.Azi,....acest spirit pare inabusit de maretele politici fanariote de pe malurile Dambovitei,...resemnarea punand incet incet stapanire pe tot ceea ce a insemanat candva ,....Spiritul Timisoarei.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde tinumaftei » 17 Dec 2016, 19:54

cristian bh scrie:
cornelioandanciu scrie:Traiasca Timisoara ! https://youtu.be/0sTB8AXKxoA

Ramane un frumos remember a ceea ce era candva spiritul Timisoarei.Cu el,..s-a infratit apoi,spiritul din mai toata regiunea de vest,...un spirit ce rezona mai degraba la valsurile lui Motzard decat la tanguirea patetica a lui Muresanu.Azi,....acest spirit pare inabusit de maretele politici fanariote de pe malurile Dambovitei,...resemnarea punand incet incet stapanire pe tot ceea ce a insemanat candva ,....Spiritul Timisoarei.

Sa mulțumim rușilor si americanilor pentru serviciile lor secrete care au fost prezente acolo. Celor maghiare nu le-aș mulțumi pentru că aveau si alte obiective.
Altminteri mămăliga ardelenească bubuia si mai încet decât cea de pe Dâmbovița.
Dacă românii ar fi putut vedea atunci timpul nostru nu stiu cata lume ar fi ieșit în calea gloanțelor că sa dea tara pe tavă emanatilor.
Am castigat libertatea, dar cu mari costuri... si inca mai avem de plătit.
tinumaftei

Mesajde gica.mosu » 17 Dec 2016, 22:08

DAAAAAA,am castigat di toatiiiiii,inclusiv dreptul de a avea ca,candidati la alegerile precedente,tot soiul=felul de indivizi care mai de care plini de buuuuube'n cap si cu antecedente penalee :mrgreen: ...VAAAAI,tatucaaaa, ca mari dreptate ai avut...O SA FIE si MAI "GHINIIIII"...ve-ti videa voi(zicea el)... :mrgreen: P.S- pacat ca dupa 27 de "ierni" nu se stie= cunosc cini o tras in ei in 16- 22 8-) RUSINICAAAAA.... :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Shrek » 17 Dec 2016, 22:25

Cine a tras in noi , după 22? Un slogan la moda in anii '90! Răspunsul nu a venit nici acum. Dar se stie ca cei care au dat ordinul sa se tragă au ajuns presedinti, premieri, ministri, europarlamentari......
PS. Mosuleeee! Daca nu era momentul Timisoara si mai apoi Bucurestiul, acum 27 de ani, matale nu mai aveai internet la purtator si nu mai postai pe forum. Te uitai 2 ore la telejurnal, scriai sms pe hârtie si trimiteai online. ....cu posta romana!
Sărbători fericite!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE