feederman scrie:Democratia este manifestarea absoluta a drepturilor omului. O manifestare care il defineste. Poporul roman si-a utilizat cu responsabilitate maxima dreptul de a alege. ........................................................................................ Bine ai venit victoriosule! "Ferma animalelor" te asteapta si-ti ofera gazduire gratuita. Simte-te ca acasa! Pe termen nedeterminat.
peterneamt scrie:
Shrek scrie:feederman scrie:Democratia este manifestarea absoluta a drepturilor omului. O manifestare care il defineste. Poporul roman si-a utilizat cu responsabilitate maxima dreptul de a alege. ........................................................................................ Bine ai venit victoriosule! "Ferma animalelor" te asteapta si-ti ofera gazduire gratuita. Simte-te ca acasa! Pe termen nedeterminat.
Personal, nu am intentia de a te considera o "trompeta" a uneia sau alteia din manurile politicii romanesti (stânga ori dreapta ) ! Dar mi se pare nedrept sa judeci o masa de oameni doar prin prisma votului pe care l-au dat. Este ca si cum o alta masa de oameni ar contesta mandatul lui Johanis pe motiv ca acesta este.....protestant. Nu ma pricep prea tare la religie dar ma gândesc ca aceasta ramura a religieii contesta....pe Isus? Eu nu stiu, doar intreb. Deci noi romanii obisnuiti ,fiind crestini ortodoxi, avem dreptul ca sa cerem pastorului sa fie de aceeasi religie? Pastorul fiind presedintele, sa nu se inteleaga gresit.
Românii au avut puterea in mana si au folosit-o asa cum au crezut de cuviință. Peste patru ani iar vor avea puterea. Dar daca acum ei vad ca cei care au castigat , nu isi pot duce mandatul, s-ar putea sa se răzbune si sa voteze masiv acelas lucru. Ba poate cu si mai multa indarjire.
Sau poate ar trebui sa ii lase sa isi rupa gatul! Daca nu vor fi la înălțimea asteptărilor, istoria ii va arunca la cosul de gunoi! Este doar o parere!
petru71 scrie:...
Ei lupta de acolo ca sa faca ceva aici.
Noi luptam aici, ca sa facem ceva aici.
Ramane totusi intrebarea:
Suntem prigoniți în scopul depopulării!? Cel mai probabil, da!
F.M.M.D.T.
petru71 scrie:Mai bine ascult jazz...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori