Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde daffid mihailov » 05 Feb 2017, 21:10

Imi pare rau, dar daca opozitia se foloseste iar de proteste sa-si aduca oamenii o sa votez pentru prima data cu PSD. Pacat de oamenii frumosi.

P.S. Va dati seama ce sanse avem in agricultura cu asa discurs al Ministrului Argiculturii? haha
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Re: Cand ai dubii despre sensul vietii...

Mesajde lucky5strike » 05 Feb 2017, 21:36

Bambucha scrie:Sa vina sindicatul sa dea o capsunica la nenea! 8-)
Se pare ca a fumat niste neonicotinoide.

Uite-l si pe ala micu in actiune... acum l-au dus la mediu.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 05 Feb 2017, 22:39

Ar fi un super prilej sa se ridice si problema padurilor puse jos de austriecii aia care au falimentat atatea mici intreprinderi romanesti... a cumpararii asidue de pamant de catre straini... a nivelului scazut de trai...

Pacat ca pentru astea nu stim sa protestam.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde daffid mihailov » 05 Feb 2017, 23:49

O sa protestam si pentru paduri si impotriva taierilor. Vine vremea lor. Pana atunci sa ne aducem fumarele la guvern, impotriva neonicotinoidelor.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde MIHAI BALS » 06 Feb 2017, 00:38

gorjeanul scrie:
daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada. :idea:

Va aduceti aminte de Colectiv? Cum a intrat frica in psd si ponta? A demisionat ,parlamentul dadea pe banda rulanta accept la arestari etc. Cat a durat? Cand au vazut ca oamenii s-au linistit totul a revenit la normalitatea banditeasca. Linistea le place sa fure in liniste.

cine esti tu?
agitatorule!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 06 Feb 2017, 00:39

daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada. :idea:

ce ai bagat?
in cine?
ai cu ce?
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 06 Feb 2017, 00:40

lucky5strike scrie:Irimescu reales... :twisted:

...la al 12-lea congres!
MIHAI BALS

Re: Cand ai dubii despre sensul vietii...

Mesajde MIHAI BALS » 06 Feb 2017, 00:44

Bambucha scrie:

Sa vina sindicatul sa dea o capsunica la nenea! 8-)
Se pare ca a fumat niste neonicotinoide.

se pare ca si tie-ti place fumul!
ce trageti voi pe ...nas?
(acolo la bucale,vai de plamanii vostrii!)
ghici cu cine vb?
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 06 Feb 2017, 02:29

constat,inca 1 data,ca oamenii au mai multe valori!
depinde cine le descopera!
sper sa va faceti bine temele!
sunt cu ochii pe voi!
bals=HUNTER!
MIHAI BALS

Mesajde Bambucha » 06 Feb 2017, 09:25

Donbazil scrie:Acuma tre' sa recunosc faptul ca nu prea-l am la inima pe Dragnea, dar...Jos palaria!... Asta am postat pe facebook: :shock: :o :idea:

Magu Vasile
8 minute ·
Iar le-a tras-o prin gura Liviu Dragnea!.....A dovedit ca el e "MIEZU"....

:(
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Cristian IONITA » 06 Feb 2017, 10:53

lucky5strike scrie:
Cristian IONITA scrie:
Donbazil scrie:Salut!

O declaratie de-a dreptul halucinanta, circula de cateva ore pe retelele de socializare. Raluca Turcan, presedinta PNL afirma cu subiect si predicat, ca ”PNL va uza te toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva https://tvmneamt.ro/video-halucinant-tu ... justitiei/

Stim cu totii ca dumneavoastra puteti mai mult decat sa raspanditii mizeriile unor televiziuni obscure.

Eu zic ca ar fi o buna ocazie sa ne bucuram de faptul ca de aceasta data bunul simt a castigat .... ordonanta votata pe sestache va fi anulata (abrogata, prorogat, etc) ....

Sa raspandim atunci mizeriile televiziunilor consacrate... :lol:

eu zic ca ar trebui sa ne vindecam de "ticalosie" si sa tratam lucrurile in mod constructiv si meritoriu.

Avem enorm de mult de lucru la schimbat (de fapt la indreptat) mentalitati.

Din partea ta stii foarte bine ca nu am pretentii .... nu vad mare diferenta intre modul cum procedeaza Dragnea si PSD-isti si modul cum ai procedat tu (si cativa dintre colegii moderatori) ca sa-ti mentii anunturile sub neon.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Feb 2017, 10:57

lucky5strike scrie: ...
In rest, imi plac DNA, BNR, SRI, DIPI... dar nu-mi e clar, sefii astora dau socoteala cuiva?

teoretic sau "faptic"?

In majoritatea cazurilor activitatea institutiiolor enumerate este verificata de catre comisii parlamentare de specialitate ... faptic din comisii fac parte si cei care fac obiectul activitatii comisiilor respective ... si de aici abrambureala
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Feb 2017, 10:59

gorjeanul scrie:

Va aduceti aminte de Colectiv? Cum a intrat frica in psd si ponta? A demisionat ,parlamentul dadea pe banda rulanta accept la arestari etc. Cat a durat? Cand au vazut ca oamenii s-au linistit totul a revenit la normalitatea banditeasca. Linistea le place sa fure in liniste.

Un guvern "ticalos" isi pierde orice urma de legitimitate .... banuiesc ca nu este cazul sa reiau lista ticalosiilor comise de actualul guvern.

Deciziile de orice fel (cu atat mai mult cele guvernamentale) nu trebuiesc luate "la frica" .... ci la modul constructiv .... eu nu vreau un guvern caruia sa-i fie frica .... vreau guvern "moral" si nu loc de refugiu pentru cei urmariti penali.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Feb 2017, 11:07

lucky5strike scrie:Ar fi un super prilej sa se ridice si problema ... (...) ... a nivelului scazut de trai...

Pacat ca pentru astea nu stim sa protestam.

Tu ce propuneri concrete ai pentru solutionarea acestei probleme?

Eu raman la ideea responsabilizarii individuale a ficaruia dintre noi .... stiu ca e mai simplu de stat cu mana intinsa gata sa inhati "pomana" .... dar mai "sanatos" decat sa-ti gestionezi singur "nevelul" nu cred ca se poate.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Feb 2017, 11:22

Revenind la politica ... posibile etape ce vor urma:

1. Se manifesta in strada pana pleaca Grindeanu. Nu concep ca bugetul tarii sa fie stabilit de un om prins la furat.
2. Iohannis se consulta cu partidele parlamentare. Nu e obligat legal sa aleaga de la pesede, dar, la bunul simt, cam asa ar trebui sa faca. Nu primeste propunerea lu' Dragnea de premier nou, oricum s-ar numi ea, si-l desemneaza premier pe primarul de la Iasi, un om care-a criticat de la inceput ordonanta hoteasca si e de la pesede, chiar vicepresedinte.
3. Daca nu trece de Parlament, pesedeaua da semne ca e de spital! Isi respinge un vicepresedinte doar pentru ca e cinstit! Wow! Super-semnal! Si-atunci Iohannis il desemneaza pe Moisa, europarlamentar pesede, care si el s-a pozitionat de partea corecta cand cu furatul de marti noapte.
4. Daca pesedeaua nu-l vrea nici pe el, e clar, vorba Omului Important: desi a castigat alegerile, nu vrea sa guverneze, si-atunci facem anticipate parlamentare pe mana lor.
Cristian IONITA

Mesajde kiloz » 06 Feb 2017, 11:28

Avem preturi europene,simtem plini cu firme private cu capital straini. Doar veniturile numai la unii sint europene,restul sint numai slugi pe bani de nimica. Tot sistemul actual este cladit,conceput pentru a folosii asa numitii roboti intelectuali in folosul lor,indiferent de culoara politica.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE