tinumaftei scrie:Cristian IONITA scrie:Dragul meu .... te-au luat si pe tine cei de la http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... ?nomobile= la plimbare prin Bucuresti?
Stiu ca nu-ti este simplu de conceput .... dar pentru multii conceptul de "timp al serviciului" este mult mai relaxat decat la altii
In plus .... poate ca ti-a scapat (desi sunt convins ca stii foarte bine si doar din ji.godie ce esti continuii te faci ca nu stii), finantistii, PR-isti, IT-isti de protesteaza la Bucuresti se comporta ca Cenusereasa .... la ora 12.00 sunt acasa ...
Cazul USR-istului este un pic diferit .... cei din USR picheteaza TOATA noaptea sediul PArlamentului (ptr ca nu cumva cei din PSD sa se intuneasca si sa ne trezim peste noapte cu alte gratieri/amnistii/etc) ... omul si-a cerut scuze, si-a pus cenusa in cap .... etc
Hai că ăsta e offside toată ziua, n-o mai scăldați cu pichetarile, că nu a făcut pichetare singur, ăilalți de ce nu sforăie?
Asta vară dormea în Vamă pe lângă niste tomberoane. Acolo ce a mai pichetat?
va rog sa nu ma faceti sa ma erijez in aparator al nici unui politician ... dar eu zic ca ticalosia de a vota legi al hotiei este cu mult mai josnica decat incapacitatea de a rezista fara somn .... sau ... substante.