Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 10 Feb 2017, 13:37

Cristian IONITA scrie:off off ... mhai mhai .... ce sensi-isterico-plangaciosi suntem azi .... cum sunt unii rai si nu ne inteleg ineptiile si ideeile crete .... si nici nu-si scot palaria in fata noastra de semidocti.

Iarasi postarea ta nu aduce decat jigniri. Fara un raspuns la argumentatia mea.
Ce sa iti raspund la asta!? Atata poti, atata faci.
csaa

Mesajde Bambucha » 10 Feb 2017, 13:39

@Gorjeanul
Nu e vorba de nici un psd-ist sau pdl-ist.
Unii sunt gandaci negri, altii maro. Cum a zis el marinero in 2004... ce blestem pe acest popor sa fie condus de comunisti! Securisti ai sistemului infiltrati la varf in tot spectrul transpartinic postdecembrist. Din pacate nici odraslele n-au sarit departe de trunchi :(

In toti acesti 27 de ani nedreptatiile s-au acumulat incet-incet in constiinta unei bune parti din natiune, natiune care zilele acestea a ajuns pur si simplu la un punct de inflexiune. Suntem mai putini cu 5 milioane de romani datorita jafului si violului etic-moral la care am fost supusi in toti acesti ani, in conditii de pace! Pur si simplu nu mai merge asa!

Acesti gandaci legitimati ar trebui sa constientizeze ca exista riscul de a fi deratizati daca fac in continuare rau propriului popor. Au fost legitimati pentru a creste salarii, pensii, si a scade taxele oamneilor, nu pentru maltratarea lor.

Urmatorul instrument muzical pe care-l voi achizitiona va fi unul incarcat de traditie si datina stramoseasca:

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde gorjeanul » 10 Feb 2017, 13:41

Citatul respectiv il dadea Cocosila. Un infatuat ,care credea ca le stie pe toate ,in fond fiind un semidoct. Te caracterizeaza.
gorjeanul

Mesajde gorjeanul » 10 Feb 2017, 13:48

Bambucha, astia nu inteleg ca nu aparam pe basescu ,johanis, blaga etc,etc? Schimbarea gandacilor va venii. E ultima lor zbatere. Cum? Eu cred ca Psd-ul se va reforma in interior. Un lider gen V.Dancu ,cred ca ar reusi sa-i dea un suflu de adevarat partid social -democrat.
gorjeanul

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 13:54

gorjeanul scrie:Bambucha, astia nu inteleg ca nu aparam pe basescu ,johanis, blaga etc,etc? Schimbarea gandacilor va venii. E ultima lor zbatere. Cum? Eu cred ca Psd-ul se va reforma in interior. Un lider gen V.Dancu ,cred ca ar reusi sa-i dea un suflu de adevarat partid social -democrat.

cat optimism ... ce bine ar fi sa fie asa .... eu cred ca mai avem inca mult de lucru ... schimbarea la varf este zero atat timp cat nu schimbam si mentalitatea celor multi ... iar printre cei multi exemplare tip "cssa" nu-s deloc exceptii.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 10 Feb 2017, 14:00

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:off off ... mhai mhai .... ce sensi-isterico-plangaciosi suntem azi .... cum sunt unii rai si nu ne inteleg ineptiile si ideeile crete .... si nici nu-si scot palaria in fata noastra de semidocti.

Iarasi postarea ta nu aduce decat jigniri. Fara un raspuns la argumentatia mea.
Ce sa iti raspund la asta!? Atata poti, atata faci.

Omul a vrut sa-ti explice ca amesteci lucrurile , grupul de la Visegrad cu Mica Antanta sau formarea unei aliante balcanice(ce o fi insemnand asta?!!!) .Nu e suficient sa te uiti la anumite televiziuni si sa urmaresti documentare pe you tube .
gorjeanul

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 14:07

corect :)
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 10 Feb 2017, 14:11

Cam ce ar trebui sa facem noi, cei multi?? Sa luam de bun tot ce emit smecherii??? :o

Gorjene un semidoct ca mine ti-a dat mai ieri o lectie de cultura democratica. Se pare ca ai uitat-o! Daca vrei pot sa iti dau si o lectie de mahalagism pe care n-o vei uita prea usor.
Eu as prefera sa folosim argumente de bun simt si, eventual, ironii. Daca citatul din Morometii te-a jignit imi cer scuze, eram aprins dupa "discutia"cu Ionita.

Omul (CI) nu a inteles nimic din ce am zis. Eu am spus ca ne puteam lega de istorie, nu sa reinventam roata. Daca Iliescu a ratat aderarea (desi nu a cerut-o) la grupul Visegrad de ce Constantinescu sau basescu nu au demarat ceva pe tema asta????
csaa

Mesajde Shrek » 10 Feb 2017, 14:15

Cristian IONITA scrie:Shrek-ule ... asa se intampla pe vremuri ... acum lucrurile stau ceva mai relaxate

ca sa nu vorbim pe supozitii .... esti invitatul meu in acest w/e la Bucuresti ... masa, casa si daca e nevoie iti trimit si bani de tren/avion .... hai vino ca sa vorbim sa vezi cu ochii tai ce si cum.

Nu poci! Lucru! Spre deosebire de alti' la mine programul nu este atat de relaxat! Sau relaxant?!
Acu' n-am timp da' iti promit ca fac un scenariu si pentru " protestele " de azi. Se vezi ce coincidente ciudate! Pentru cele de la Victoria ca alelalte nu se pun!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 15:32

am inteles .... oferta ramane valabila si pe viitor ... din pacate nu ne va lipsi ocazia prea curand.

spor la lucru
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 10 Feb 2017, 15:43, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 15:42

csaa scrie:Cam ce ar trebui sa facem noi, cei multi?? Sa luam de bun tot ce emit smecherii??? :o

Gorjene un semidoct ca mine ti-a dat mai ieri o lectie de cultura democratica. Se pare ca ai uitat-o! Daca vrei pot sa iti dau si o lectie de mahalagism pe care n-o vei uita prea usor.
Eu as prefera sa folosim argumente de bun simt si, eventual, ironii. Daca citatul din Morometii te-a jignit imi cer scuze, eram aprins dupa "discutia"cu Ionita.

Omul (CI) nu a inteles nimic din ce am zis. Eu am spus ca ne puteam lega de istorie, nu sa reinventam roata. Daca Iliescu a ratat aderarea (desi nu a cerut-o) la grupul Visegrad de ce Constantinescu sau basescu nu au demarat ceva pe tema asta????

Off .... norocul tau ca-mi esti simpatic si de aceea iti explic suplimentar: stii vorba aia "omu' potrivit la locul potrivit"??!! , mai trebuie adaugat si "momentul potrivit" :)
Iliescu a fost refuzat ... si asa a fost pierdut "momentul", daca ai uitat Romania anilor '90 era un focar de instabilitate (mineriade, Tg Mures, scandaluri rasiale (Hadarau) inflatie la nivel record, colaps economic si social, etc) nu erau multi cei fericiti sa aiba de-a face cu noi ... Constantinescu a avut alte obiective considerate atunci mai importante (aderarea ratata la NATO ptr 1997, iar despre Basescu chiar nu e cazul sa mai discutam (eram deja in NATO iar stimabilu se si vedea lider regional) ....

Regret daca din ceea ce ai scris tu eu am inteles ca putin iti pasa de ce fac alesii si prioritar la tine este ca procurorii DNA abuzeaza de bietii "inculpati" prin acuzarea lor fara sa respecte virgula din codul penal.
Cristian IONITA

Mesajde mellis » 10 Feb 2017, 15:46

Citez pe Cristian Tudor Popescu
Inainte ne luptam cu dictatura co-munista
Acum ne luptam cu dictatura co-ruptiei!

Sanatace...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 16:14

e fumigena mai degraba, chiar daca din motive procedurale (gen a plecat judecatorul fara sa dea cu subsemnatu') condamnarea va fi anulata se va rejudeca procesul ... iar atat timp cat "legea" ramane neschimbata va primi o noua condamnare.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 10 Feb 2017, 16:18

politia este cu noi http://cetin.ro/angajatii-ministerului- ... victoriei/ .... in strada

pentru bani in plus bineinteles .... ca doar nu se asteapta nimeni sa iasa in strada din "simt civic" sau .... doamne fereste "constiinta"
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 10 Feb 2017, 17:46

Nu stiu de a aparut prostia asta cu aderarea la grupul de la Visegrad acum?!! Acele 4 tari au creat o uniune inainte de intrarea lor in U.E., ca o alternativa mai mult economica ,deoarece nici ei nu puteau patrunde pe piata U.E . La acea vreme Romania lui iliescu era o tara profund corupta si nerestructurata economic. Cine statea de vorba cu tara lui iliescu? Polonia incepuse reformele ,cei drept dureroase , din 1991 . Pe vremea lui E. Constantinescu s-au inceput timid reformele dar eram departe de ei ,se pierduse trenul. Pe timpul lui Basescu nu mai avea nici un sens sa aderam la acest grup. eram tara membra U.E cu drepturi depline . Grupul de la Visegrad a devenit caduc odata cu intrarea celor 4 tari in UE. Se supun legilor europene .Ca sa incheiem acorduri bilaterale,trilaterale etc, nu trebuie sa facem parte din niciun grup, le putem face . Problema e ,ce sa exportam?!!!
gorjeanul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE