Cristian IONITA scrie:oki .... uite ca se poate sa ne si intelegem
te asigur ca nu "poate" ci fix asta am afirmat ....
in politie spaga era (si inca mai este dar la nivel mult mai redus fata de acum 5-6 ani) foarte bine impamantenita.
Ce anume mai precis intelegi tu prin "contravenient cronic"? de la cate contraventii incolo apare "cronicitatea"? ....
De acord cu tine ca o data cu scaderea salariilor au mers in continuare investitiile mai mult sau mai putin folositoare, personal apreciez realizarea si extinderea partiilor de schi (Translapina, Poiana Brasov), dar pe langa acestea au fost risipiti airea foarte multi bani, si iara-si iti impartasesc opinia ca si atunci ar fi fost constructiv ca opinia publica sa aiba "reactie" .... dar ce-a fost a fost ... dupa mine mult mai important este ce-o sa fie de acum incolo si nu sa raman cramponat in ce-a fost pana acum ....
Spui ca nu vrei caderea Guvernului care in mod evident in mod total abuziv a incercat sa-i "scoata" pe unii dintre alesi ... ne-ar ajuta sa ne explici si de ce ai accepta asa ceva? .... de ce accepti in deplinatate cunostimnta de cauza ca in tara ta sa fie legiferata o asemenea enormitate?
Am multi prieteni straini, zilele acestea au fost foarte curiosi sa afle ce se intampla la noi .... dupa ce le-am explicat majoritatea m-au intrebat daca chiar mai vreau sa stau in Romania .... le-am spus ca fix pentru acest motiv doresc ca EU sa raman in tara iar jigodiile care voteaza (si cele care accepta asta - iar acum da .,.. ma refer si la tine) sa plece sau sa intre in puscarie.
Faptul ca in trecut am acceptat (incunostiinta de cauza sau doar din ignoranta) abuzuri asemanatoare nu este o argumentati sa continuam in acelasi fel, ba dimpotriva.
Tu ai spus ca ai savarsit multe contraventii. Nu ma apuc acum sa dau definitii din dex.
In sfarsit ai acceptat ca s-a furat. Trebuie sa mai accepti ca s-a furat din BANII MEI.
Daca nu sunt de acord cu un anume text dintr-o ordonanta nu inseamna ca trebuie sa dau jos guvernul si sa creez o instabilitate politica. Bun, li s-a aratat ca lumea e atenta, au reactionat in consecinta (au anulat ordonanta)....ce mai vrem????
Ca sa fim intelesi: nu mi-a placut un anume paragraf din ordonanta, restul a fost...ok.
Sa plec din Romania MEA!!???? Mai...aici ne suparam grav si depasim stadiul agresivitatii verbale. Pai n-am plecat eu cand mi-a urat besecu, vrei sa plec cand spui tu???? Revizuieste-ti atitudinea!
Bine, stiu ca nu asta ai spus, dar vreau sa vezi care e conceptia mea.
Prietenii mei de la Londra, Bruxelles si Madrid stiu ca nu o sa plec niciodata.
In ce priveste coruptia din Romania....discutia asta am mai avut-o de cateva ori si nu vad de ce draq am mai continua daca tot nu ajungem la o concluzie comuna. as fi absurd sa spun ca NU MAI E CORUPTIE IN POLITIEI. Absurd, orb si surd. Dar trebuie sa recunosti si tu ca nu prea mai merge (si asta nu e meritul DNA). Acum am niste baieti noi, angajati in urma unui concurs curat, destul de inteligenti. Sunt curios cum se vor comporta cand vor intra cu adevarat in activitate.
Totusi de ce crezi ca DNA nu ancheteaza ordonantele lui boc? Oare nu cerceteaza selectiv dosarele?
AAA! Uitasem. Despre divulgarea in presa a informatiilor din dosar nu ai spus nimic. Ai bagat sub pres aspectul asta?