Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iun 2017, 17:16

https://www.facebook.com/220ro/videos/1 ... 997596677/

de aici se poate observa ca "rutierii" (cei cu veste reflectorizante) sunt cei mai "jegosi" .... singurul dintre politistii care il ajuta pe boureanu cazut la pamant face parte din alta categorie (nu are vesta si nici chipiu :) )

si interesant mai este un aspect, aici lovitura a fost la gat .. din cate inteleg bourean a fost lezat si la capitolul mandibula&dantura ... probabil in sectia de politie si fara ca "actiunea" sa fie filmata

am impresia ca pe langa "cutremurul" din lumea politica nici cel al politiei nu va fi de mai mica anvergura .... din filmare se observa o sleahta de politai care asista impasibil la spectacol (cei care nu filmau aveau mainile in buzunare) .... daca acei oamenii raman in politie si dupa finalizarea cercetarilor inseamna ca nu gresesc deloc cand ii aprecize ca fiing tagma de jigodii.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 16 Iun 2017, 21:45

Boureanu s-a ales cu dantura sparta si fractura de piramida nazala in urma unui accident de ATV. Lovitura a fost in mandibula (de aia i-a sarit plomba provizorie).
Adevarul e ca nu s-au respectat procedurile: Boureanu trebuia incatusat de la inceput, pasagerii din masina trebuiau separati, actele procedurale nu trebuiau facute ”in strada”. Tipul fara cascheta si fara geaca reflectorizanta (ala pe care il lauzi tu), asa zisul sef de dispoztiv, a actionat ca ...... In nici un caz nu trebuia sa-l lase pe Boureanu sa se apropie de politistul vatamat.
Cazul asta arata cum trateaza asa zisii politicieni autoritatile statului, politistii si, in concluzie, cetateanul de rand.
PS - cutremur va fi daca Andrei Ovidiu Adrian pateste ceva in urma scandalului asta.
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 16 Iun 2017, 21:56

UIte o intervente a politistilor din SUA https://www.youtube.com/watch?v=5F3j1nBbiYU
Si aia era o femeie.
Uite inca un ****** care se crede Dumnezeu http://www.dailymail.co.uk/video/news/v ... trage.html.
Crezi ca politistilor alora li s-a intamplat ceva!?
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde bio » 17 Iun 2017, 09:10

dan pescarul scrie:..., reacţia poliţistului a fost reflexă şi pe măsura atacului.


Politistul are dreptul de a purta ARMA LETALA deci reactia politistului sub nici o forma nu poate purta amprenta golanului de cartier ......Reactia politistului trebuie sa fie reflexa si pe masura atacului dar trebuie realizata conform si in limita legii .....Politistul este aparat de lege si trebuia sa actioneze conform legii iar in cauza respectiva, din pacate, politistul a actionat ca un borfas de cartier .

Presupun ca politistul trebuia sa imobilizeze infractorul respectiv folosind alte tehnici nu modul golanesc in care si-a facut el singur dreptate ....Modul de actiune al acelui politist, care arata ca nu stie sa imobilizeze folosind tehnici legale o persoana care abia se tinea pe picioare de beat ne arata gradul de pregatire al acelui politist .
bio
 
Mesaje: 369
Membru din: 11 Oct 2011, 16:25
Localitate: Ialomita

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 17 Iun 2017, 10:03

Ce legătură are "arma letala" cu lovitura polițistului? A fost legitima aparare. Aparare a avut intensitatea atacului si s-a oprit atunci cand amenintarea nu a mai existat. A fost atât de clar in legitima aparare ca nici avocatul lui Boureanu nu l-a acuzat pentru lovire ci pentru purtare abuzivă.
Explica dumneata ce tehnici de imobilizare trebuia sa foloseasca.
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde stefanmadalin » 17 Iun 2017, 10:42

Idiotul ala loveste un politist si voi va asteptati la ce?
Data viitoare cand sunati la 112 sa aveti parte numai de politisti din aceia cuminti, care nu fac nimic infractorului de frica legislatiei.

Eu as vrea langa mine un politist care sa actioneze atunci cand se intampla lucruri nasoale, vreau ca legislatia sa-i permita sa loveasca, sa traga cu pistolul, sa faca ce vrea el, numai sa-si faca treaba. Si sa nu stea cu grija ca "daca trag cu pistolul" trebuie sa fac 10 rapoarte, cum am facut, de ce am facut, explicatii. Un astfel de politist, prefera sa fie lovit de Boureanu si sa nu riposteze, decat sa scoata pistolul. Nu vreau asta.

Urmariti reactiile de pe afara cu filmuletul in care politistul este lovit si mai apoi loveste si el. Nimeni nu condamna politistul!!!
In Romania, repede sariti la gatul lui.

Din procedura de imobilizare a persoanelor
Pentru înfrângerea acţiunilor agresive şi imobilizarea persoanelor turbu­lente se folosesc procedeele specifice luptei corp la corp; se pot aplica şi LOVITURI CU PUMNUL, mâinile şi picioarele, genunchii, coatele şi alte părţi ale corpului.
Se evită aplicarea loviturilor în zone vitale şi cu o intensitate exa­ge­rată, de natură a provoca vătămarea gravă a integrităţii corporale ori moar­tea persoanelor.
Forţa fizică şi procedeele de luptă corp la corp se folosesc numai după so­marea celor care se manifestă violent, de a înceta acţiunea agresivă şi de a se supune cererii îndreptăţite a poliţistului folosind formula: „POLI­ŢIA, ÎNCETAŢI!”.
NU ESTE NECESARĂ SOMATIA în cazul în care poliţistul este atacat PRIN SURPRINDERE sau integritatea corporală sau viaţa vreunei persoane este pusă în pericol imediat.
Marian Godina, pagina de fb.

https://www.facebook.com/godinamarian/v ... 189870135/
https://www.facebook.com/politistiiauum ... 583199314/
https://www.facebook.com/politistiiauum ... 386496967/

PS:nu va mai uitati la latrina 3 ca va indobitociti.
stefanmadalin
 
Mesaje: 1483
Membru din: 24 Feb 2012, 04:52

Re: Politia in actiune

Mesajde bio » 17 Iun 2017, 11:37

Politistul a actionat "la suparare" norocul lui Boureanu, precum si a celorlalti din zona, a fost ca politistul nu a avut pistolul in mina ca la suparare tragea ca in filme .

csaa scrie:Explica dumneata ce tehnici de imobilizare trebuia sa foloseasca.

Sunt destule filme, in care MAI ne prezinta cu diferite ocazii, tehnici de dezarmare si imobilizare a unor infractori . Cred ca in pregatirea lor politistii au destule ore de pregatire fizica in care sunt invatati sa imobilizeze un posibil infractor ca sa le poata aplica in strada .
Iar actiunile politistilor prezenti dupa acel KO nu-mi par ok. . Daca pentru moment Boureanu a fost imobilizat prin acel KO, parerea mea este ca dupa aceea [politistii prezenti trebuiau sa se asigure ca este OK dpdv medical apoi sa-l incatuseze .

Cit de jalnic putea fi acel politist cind arata camerelor de filmat degetul lui care si la prins la portiera masinii... pentru asta trebuia sa-i traga lui Boureanu si un picior in bot ca era tot tacimul complet pentru legitima aparare .. ;)

Am vazut un Boureanu mort de beat care avea chef de spectacol si un politist care a actionat la nervi, intr-o maniera neprofesionista, golaneasca .

P.s. Si pe mine m-a uns la suflet KO aplicat de politist.... dar nu a fost bine .
.
bio
 
Mesaje: 369
Membru din: 11 Oct 2011, 16:25
Localitate: Ialomita

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 17 Iun 2017, 13:31

Domnule pregatirea fizica in MAI (sub toate aspectele) e sublima dar lipseste cu desavarsire. Dupa ce au terminat academia sau scoala de agenti politistii nu prea mai au timp alocat pentru pregatire fizica. Teoretic ar fi 4 ore pe saptamana, dar doar teoretic, practic nu ai nici timp alocat, nici unde, nici instructori. In conditiile astea pregatirea fizica devine ceva strict personal si optional.
In ceea ce priveste incatusarea te contrazic: intai elimini pericolul (neutralizezi betivul - il incatusezi) apoi ii acorzi primul ajutor, ca altfel te poti trezi cu o caramida in cap in timp ce tu ii acorzi primul ajutor.
Daca ii dadea un picior, o palma, chiar si un bobarnac dupa ce era cazut, atunci ar fi depasit limitele legitimei aparari.




Cu modul de actiune al celorlalti politisti nici eu nu sunt de acord si am explicat de ce, dar agentul in cauza a actionat perfect legal.
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 24 Iun 2017, 23:44

Salut!

Ei!....Mai exista si unii care au conditie fizica....http://www.aradon.ro/focuri-de-arma-in- ... ei/1854781
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 27 Iun 2017, 00:01

Salut!

In timp ce altora ....Li se da foc!....

http://www.stiri-neamt.ro/neamt-sediu-d ... ncendiata/
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 27 Iun 2017, 18:59

Donbazil scrie:Salut!

Ei!....Mai exista si unii care au conditie fizica....http://www.aradon.ro/focuri-de-arma-in- ... ei/1854781

Eeee! Aici vorbim de tehnici de auto aparare din alea ca in filme: cu stanga parezi, cu piciorul stang il gadili in talpa, cu dreptul il sprijini sa nu cada, iar cu dreapta il stergi la c*r ca s-a c*cat pe el de ras.
Tu cum mai stai in picoare?? Nu mai stai, levitezi! :D
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde teinegru64 » 29 Iun 2017, 18:12

Integru, dar pãtat !
OBRAZNIC…Seful Serviciului de Informatii si Protectie Internã (SIPI) Vaslui, fostul « 215 » Dan Bahrim, s-a dat în spectacol la Iasi, dupã ce politistii de la Rutierã au îndrãznit sã îl opreascã în trafic, pentru cã a efectuat o depãsire neregulamentarã. Iritat de “tupeul » colegilor ieseni, seful de la SIPI Vaslui, care este de fapt iesean, a început sã facã gesturi obscene, sã jigneascã politistii si sã îi ameninte cã le va face raport. Acestia nu s-au arãtat intimidati si fãrã sã stea pe gânduri, i-au ridicat permisul si l-au lãsat pieton pentru 30 de zile. Mai mult, i-au dat si o amendã în valoare de 1.885 de lei pentru încãlcarea normelor rutiere si pentru gesturi obscene. Conform unor surse din politia ieseanã, Bahrim s-a dat zmeu în fata politistilor ieseni care au avut tupeul sã-l opreascã în trafic si i-a amenintat cu raport. Seful SIPI Vaslui a tinut mortis ca politistii de la Rutierã sã stie cã are functie înaltã, cã el conduce cel mai de temut serviciu din politie si cã vor plãti aspru pentru îndrãzneala lor. De altfel, acesta i-a si reclamat pentru comportament abuziv.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 03 Iul 2017, 12:57

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde teinegru64 » 04 Iul 2017, 08:52

,,Atunci când Politia Rutierã l-a oprit pe ambulantier, unul dintre agenti a sunat o asistentã de la Ambulantã, pe care o cunostea personal, si a întrebat-o ce cod are transportul de sânge, fapt la care femeia i-a spus cã e cod verde. Dacã politistul ar fi sunat la dispecerat, în mod oficial, i s-ar fi transmis cã ambulanta ACD primise cod rosu si cã avea toate situatiile în regulã.''
http://www.vremeanoua.ro/ambulantierii- ... ia-rutiera
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 04 Iul 2017, 23:19

A fost o actiune la nivel national impotriva celor care folosesc abuziv ”girofar si sirena”.
Cei care au cunostinte ce lucreaza la camerele de garda ale spitalelor stiu despre ce vorbesc.
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 04 Iul 2017, 23:23

Cristian IONITA scrie:http://www.catavencii.ro/iesi-afara-nesimtire-ordinara/

Aici ai dreptate. Pana acum sindicatele nu au aparat cu adevarat politstul.
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori


cron