Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde bio » 18 Iul 2017, 23:39

Donbazil scrie:Lasați militarii și polițiștii de rând în pace, pentru pensiile lor au tras destul, în anii de armată sau poliție au fost privați de o serie de drepturi constituționale de care toți ceilalți s-au bucurat...


UAAUUUUU !!!

Da este foarte interesanta postarea.
Interesant de aflat care ar fi acele drepturi constitutionale de care au fost privati "politistii de rind"
bio
 
Mesaje: 369
Membru din: 11 Oct 2011, 16:25
Localitate: Ialomita

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 19 Iul 2017, 07:47

De exemplu dreptul la libera circulație....
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 19 Iul 2017, 11:26

Donbazil scrie:Salut!

O postare interesanta!... :idea: :idea: :idea:

Alexandru Erdei‎ în Pensionarii militari din M.A.I
8 ore ·
Făcătorilor de legi , pensiile militarilor și polițiștilor sunt pensii militare, nu speciale, așa cum vreți voi să mințiți românii ! În Germania, Marea Britanie, SUA, Israel, Egipt, Japonia, sistemul de calcul al pensiilor militare este reglementat prin legi separate ! Iar baza de calcul se stabilește în funcție de valoarea soldei din ultima lună de activitate, în Turcia, Italia, Grecia Japonia, în Franța și Egipt se calculează media soldelor ultimelor 3-6 luni de activitate, iar bazei de calcul i se aplică un procent de 75-80 %.
La ieșirea la pensie, în Israel, militarul sau polițistul primesc 100.000 USD, în Franța, Marea Britanie sau Egipt, pensionarii militari primesc cca 36 solde, iar în Austria se primește o sumă egală cu 70 de pensii lunar. În toate aceste țări pensiile militare se indexează imediat odată cu creșterea salariilor militarilor activi și în raport cu inflația.
Lasați militarii și polițiștii de rând în pace, pentru pensiile lor au tras destul, în anii de armată sau poliție au fost privați de o serie de drepturi constituționale de care toți ceilalți s-au bucurat...



oare ce o fi atat de interesant sa vezi cum "imbuibatii" nu au nici o minima decenta in a declama imbuibarea

In Romania anului 2017 etica si decenta sunt sf-uri .... sa balesti la pensiile si beneficiile din alte tari din pozitia de "aparat de stat" - adica dintre cei platiti sa lucrurile sa functioneze ... denota doar egoism si imbecilitate.
Militarii si politistii (chiar si cei de rand) prin lamentarile dse genu' nu fac decat sa-si sublinieze statutu' de paraziti ai societatii.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 20 Iul 2017, 23:48

Salut!

Da!....Un alt "imbuibat" care nu-si va mai creste copii.... :evil:

Un polițist de la Transporturi Feroviare a fost atacat, joi seară, cu un cuțit, în Gara Burdujeni. Polițistul Sorin Vezeteu a fost înjunghiat în zona gâtului, a căzut la pământ si a fost apoi înțepat de mai multe ori, pana cand atacatorul a fost imobilizat. Polițistul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Sorin Vezeteu avea 38 de ani, tatăl a doi copii minori.

Suspectul, Ioan Beșa, de 23 de ani, din Mironu, comuna Valea Moldovei, a fost reținut...
http://stiri.dinuzara.com/2017/07/polit ... a.html?m=1

https://www.dcnews.ro/mobile/poli-ist-o ... 51196.html
Fişiere ataşate
Doliu.jpg
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 21 Iul 2017, 00:31

Cristian IONITA scrie:Militarii si politistii (chiar si cei de rand) prin lamentarile dse genu' nu fac decat sa-si sublinieze statutu' de paraziti ai societatii.

Desi nu iti cunosc varsta ( scuze pentru tutuiala), presupun ca te apropii cu pasi repezi de 50. Asadar, 15 ani ca maine trec si de nevoie vei ingrosa randurile " generației gurilor stirbe". Chiar îmi doresc sa traiesc si sa vad cum te baga in cerneala generatie fb 3D, ca fiind un parazit al societătii, care nu faci decat sa le distrugi viitorul, indatorandu-i pentru a -ti plati tie pensia. Ba mai mult, nu faci nimic altceva decat sa le ocupi locurile de parcare la .....mol , susținând in fals ca ai nevoie de un rollshtul. ( doamne fereste). Fiind deja in categoria" parazitilor" nu iti va mai ramane sa te legi decat de copii care primesc alocație desi nu fac nimic, deci nu sunt decat niste " *******" care sug sângele clasei muncitoare!
PS.: Dumnezeu sa-l odihnească pe polițistul cazut la datorie!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 21 Iul 2017, 12:49

of ... iar nu ai ratat ocazia de ati declama ignoranta si mai ales superficialitatea.

De unde pana unde ai scornit tu ca as avea ceva cu pensionarii sau/si copii .... si de ce ai impresia ca peste o anumita varsta chiar toti oamenii or sa fie si stirbi?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 21 Iul 2017, 15:37

Salut!

Si dupa cum se exprima pe-aici, din cata ura si dusmanie emana toate postarile lor, lesne se poate constata ca unii sunt de acord cu criminalii....
Iar dupa cum se exprima, poate chiar ei ar da cu cutitul...Pacatul lor sa fie!..

/www.stiridinbucovina.ro/2017/07/21/fotocriminalul-a-declarat-anchetatorilor-am-vrut-sa-omor-un-politist/
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 21 Iul 2017, 15:45

Salut!

Doamna ministru nu aude!... :idea: .Are alte "sarcini de partid" !... :idea: ..
Iar unii politisti striga....Ca Moise in pustiu !.... :cry: :idea:

,,Știam doar că a fost înjunghiat. Am fost trimiși la fața locului, iar când am intrat în gară ne-am intersectat cu colegii de la SMURD ce se retrăgeau, tăcuți și întunecați la chip. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce am simțit când am văzut pe peron cearșaful alb cu care era acoperit trupul colegului meu, Sorin Vezeteu, știu doar că mi s-au înmuiat genunchii...
Am văzut sute de morți, prin natura serviciului, dar toți aveau privirea aia rece. Sorin nu. Parcă se uita la mine cu aceeași căldură, la mine, la noi, care însă nu mai puteam face nimic. Mi-au dat lacrimile și am încercat să ascund asta de camerele și flashurile presei. Colegului meu la fel. Și celuilalt. Urmam procedura de cercetare la fața locului toți, cu ochii în lacrimi.
Nu a trecut o lună de când "urlam" public: NE MOR COLEGII ÎN STRADĂ!! I-a păsat cuiva? NU...au decis să fiu cercetat pentru asta.
Colegul meu, iertate fie-i păcatele, lucra SINGUR, cu bună-știința șefilor, pe care personal îi consider direct răspunzători, VINOVAȚI de moartea lui Sorin...încă nu-mi vine să cred că nu mai e...
Câți mai trebuie să murim, Doamna Ministru? Pe câți dintre noi mai trebuie să avansați subinspector post-mortem, Doamna Ministru? Câte soții și copilași mai trebuie să plângă, "consolați" de mesajele fade ale MAI, în timp ce își înmormântează eroii?
Știi cum îl mângâia soția lui, țipând disperată și neajutorată către noi..."Faceți ceva, nu-l lăsați să moară!!!"...el era dus deja, săracul, zăcea pe caldarâm, cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge...cu privirea spre cer...
:( Dumnezeu să te ierte, dragă Sorin, EROULE, pe tine și pe cei care se fac vinovați de plecarea ta...AI NOȘTRI te-au omorât, nu boschetarul ăla nenorocit... R.I.P...
Preluare după Bogdan Bog
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 21 Iul 2017, 15:53

Salut!

In toate tarile prin care am fost, patrulele sunt formate din 2 - sau mai multi lucratori....In Italia erau trei carabinieri. Unul ne-a oprit si a discutat cu noi - dupa ce ne-a legitimat, unul - cu mana pe pistolul automat - si cu degertul pe garda tragaciului! - statea la 4-5 metri in lateral si cel de-al treilea n-a parasit postul de la volanul masinii de interventie....
In Israel unul singur vorbeste cu persoana oprita iar ceilalti 2-3 sau chiar mai multi stau in lateral atenti si pregatiti sa intervina la nevoie, iar de dotare...Si de masini.. La noi nici in vise...Doar dincolo de "zid" la palestinieni era cate un singur politist cu AKM-ul in spate care supraveghea trecatorii... Dar agenti de circulatie n-am vazut - iar circulatia e un haos total si climatul de insecuritate e la cote maxime... :shock:

"Agentul Sorin Vezeteu, care lucra singur pe tură în Gara Burdujeni, a fost măcelărit cu 40 lovituri de cuţit de un psihopat care l-a atacat prin surprindere, fără să fi existat un conflict prealabil între cei doi"..

.http://www.epochtimes-romania.com/news/ ... i---263255
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 22 Iul 2017, 13:52

Salut!

:idea: :idea: :idea: :shock:

Ivanciuc Iustinian-Alexandru
6 ore
Avertizare în interes public
Domnilor inspectori șefi de poliție,
TOT ATÂT DE MULT PREȚUIȚI VIAȚA COPIILOR DVS. PE CÂT DE PUȚIN PREȚUIȚI VIAȚA POLIȚIȘTILOR DIN SUBORDINE?
INCOMPETENȚA ȘI LAȘITATEA VOASTRĂ A CREAT CONTEXTUL ÎN CARE SORIN VEZETEU A FOST OMORÂT !
Colegul nostru, polițistul Sorin Vezeteu își făcea meseria SINGUR în momentul în care a fost omorât de infractorul Ioan Besu. Besu - recidivist care are un frate, Alexandru Besu, urmărit pentru ultraj.
.....
Noi, M.A.I.-ul, stăm bine la capitolul polițiști omorâți pentru că erau singuri de serviciu. Ciudată sintagma și sintaxa mea, nu? La fel de ciudată și realitatea.
Acum mult timp, inginerul social Thomas Malthus a pretins că trebuie să se acționeze cu foametea, bolile și crimele, pentru a "controla populatia".
Domnule împuternicit-șef IPJ Suceava Aicoboae Dorel, să vă luați de mână cu bloggerul-șef al IPJ Hunedoara Dumitru Liviu Gabriel, care este și șeful dvs. la CISPOL – Clubul Inspectorilor șefi din Poliția Română. De aceeași mână să vă luați: de mâna pe care sunteți. De mâna pe care v-o dați mișelește după întâlnirile voastre malthusiano-cispoliene unde puneți la cale planurile voastre de control politic social meta-polițienesc secret.
Ne-am convins că nu vă interesează decât ÎNCREDEREA cetățeanului în falsa voastră imagine de inspectori șefi.
Ne-am convins că nu vă interesează nici SIGURANȚA cetățeanului, nici AUTORITATEA legii, nici integritatea polițiștilor, nici utilizarea judicioasă a resurselor.
.
,,Știam că polițistul execută serviciul singur. Puteam să-i verific pe incompetenții împuterniciți și desemnați de mine. Trebuia să nu aprob planificarea cu polițiști singuri de serviciu. Recunosc tot ce nu am făcut însă nu regret. Nu regret că un polițist a fost omorât în timpul serviciului. Vă rog să-mi respectați toate drepturile” - așa să spuneți reporterilor. Și să nu tremurați când spuneți asta mari șefi de inspectorate de poliție. Nu aveți de ce să tremurați: doar aveți și voi doi copii care vă așteaptă acasă. Doi copii. Ca și polițistul Sorin Vezeteu.
(,,domnilor” !?) inspectori șefi de poliție,
TOT ATÂT DE MULT PREȚUIȚI VIAȚA COPIILOR DVS. PE CÂT DE PUȚIN PREȚUIȚI VIAȚA POLIȚIȘTILOR DIN SUBORDINE?
Să răspundeți la întrebarea asta. În fața reporterilor. În fața soțiilor voastre. În fața ofițerului de serviciu pe inspectorat care vă dă raportul dimineața. Și în fața dispecerului. Căci purtătorii de cuvânt ai inspectoratelor numai ei știu de ce tremură când NE MINT PUBLIC.
.
Nu cumva Statul Român să uite SĂ-I DEA APĂRĂTOR DIN OFICIU infractorului.
Apărătorul din oficiu e plătit și din contribuția către Statul Român a soției polițistului omorât de infractor.
Căci criminalul care a curmat o viața unui polițist, fără drept, într-un stat de drept, e om și are drepturi.
Nu cumva același Stat Român să uite să plătească. Că doar n-o să plătească ÎMPUTERNICITUL AICOBOAE Dorel ceva. Nu viața polițistului. Că viața nu se plătește. Oricât de politic ar fi împuternicit inspectorul șef de poliție sucevean.
NESIMȚIȚI, LAȘI, INCOMPETENȚI, CORUPȚI. Asta văd, asta simt, asta percep eu care lucrez la ordine publică din 2006.
Așa percepe un zero ca mine.
Și știu unde o să-i doară pe cei doi -Dumitru și Aicoboae- de ce spunem noi: la un metru în fața lui paișpe.
.
Să vă intre bine în cap (,,domnilor” !?) ingineri sociali bloggeri șefi de inspectorate:
Noi, polițiștii de OP și de TF, nu suntem sclavi pe plantația voastră de corupție, de incompetență, de cercetări prealabile abuzive, de destituiri rapide la comandă de tip SS, de amenințări, de mușamalizări prin echipele de la Biroul Control Intern.
Vă solicit să cercetați intern asta - atribuțiile împuternicitului Aicoboae, subordonatul CISPOL al lui Dumitru:
https://sv.politiaromana.ro/ro/ipj-suce ... managerial
Apoi să cercetați intern asta - atribuțiile bloggerului Dumitru, șeful CISPOL al lui Aicoboae:
https://hd.politiaromana.ro/…/IPJ_Hun…/cv/cv_dumitru_Bun.pdf
Concluzie:
Șeful hunedorean de poliție al șefului sucevean de poliție nici nu are atribuții. Nu publice cel puțin.
De unde atribuții ?
Că lui Dumitru -șeful CISPOL al lui Aicoboae- după ce i s-a pierdut urma doctoratului în dresajul polițienesc canin din Sibiu, acu i s-a pierdut și fișa postului.
Eu cred că e de fapt nulă. Doar că nu există monitor suficient de oficial pentru publicare.
.
Dacă Sorin Vezeteu făcea uz de armă, erați călare pe el, cu psihologi, cu control intern, cu hărțuire, cu tot ce trebuie.
.
Șeful de post din Vișeul de Jos, județul Maramureș, a fost ucis chiar în postul de poliție în cursul serii de 04.01.2017 Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani a fost găsit fără suflare după ce a fost înjunghiat în zona abdomenului și a toracelui.
.
Dacă Gheorghe Nistor făcea uz de armă, erați călare pe el, cu psihologi, cu control intern, cu hărțuire, cu tot ce trebuie.
.
CĂ AȘA SUNTEȚI VOI – ȘEFII INSPECTORATELOR DE POLIȚIE JUDEȚENE HUNEDOARA, SUCEAVA, MARAMUREȘ.
O întrebare MAI am: dați bine la fiecare 6 luni cu câte un polițist mort ? Polițist planificat singur în serviciu de către voi, INCOMPETENȚILOR ?
Cu stimă,
.
Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare – Poliția Lupeni – jud. Hunedoara
Agent principal de poliție
Ivanciuc Iustinian
https://www.youtube.com/watch?v=EEZ-E7LDAmM
https://www.youtube.com/watch?v=EEZ-E7LDAmM
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde bio » 22 Iul 2017, 16:18

Acum ceva timp in urma urmaream niste imagini actiunea 7-8 politisti reuseau sa-l imobilizeze pe super-periculosul de Boureanu si acum vedem ca agentul Vezeteu era in timpul serviciului singur .

Se pare ca politia considera ca pe drumurile publice ar umbla infractori mai multi si mai periculosi de aceea politistii de la rutiera sunt cita frunza si iarba ? poate ca de aici a aparut bancul cu citi politisti ar fi necesari pentru a schimba un bec .

Ai dreptate Donbazil: Ar trebuii altfel organizate efectivele in Politia Romana . Sa fie scosi cit mai multi politisti la patrulare, sa lase dracului vinatoarea de soferi si sa fie eliminate la maxim posturile de politisti care stau ascunsi dupa birouri . Asa poate nu ar mai fi nevoie de atitea muieri politiste care sa se ocupe de "voia buna" a acelor din birouri .
bio
 
Mesaje: 369
Membru din: 11 Oct 2011, 16:25
Localitate: Ialomita

Re: Politia in actiune

Mesajde viorel55 » 22 Iul 2017, 19:00

Poliţistul Marian Godină a precizat că mai multe persoane s-au folosit de tragedia prin care trece familia lui Sorin Vezeteu, agentul de poliţie omorât pe peronul Gării Burdujeni din Suceava, pentru a o ataca conducerea Ministerului Afacerilor Interne, în special pe Carmen Dan. Acesta a mai arătat că deşi nimeni nu putea preveni o astfel de tragedie, trebuie făcută o schimbare în ceea ce priveşte Statutul Poliţistului. Vă prezentăm integral mesajul transmis de Marian Godină prin intermediul paginii sale de Facebook. „Dacă doamna Carmen Dan îi e antipatică cuiva, moartea unui poliţist aflat în timpul serviciului reprezintă un moment prielnic, bazat pe emoţia creată, pentru a-i cere acesteia demisia. De obicei fac asta cei interesaţi mai puţin de pierderea unui coleg şi mai mult de câştigarea unui capital de imagine. Mi s-a cerut de către mulţi colegi să postez ceva dur împotriva doamnei ministru. Am scris pe pagina ministrului un comentariu în care îi sugeram schimbarea legislaţiei, asta pentru că stă în puterea dumneai să facă asta. Nu am făcut asta în legătură directă cu ce s-a întâmplat cu colegul de la TF deoarece îmi place să rămân raţional şi cerebral. Acel caz, în care un tâmpit a omorât un poliţist din senin, pe la spate, pentru că aşa i-a trecut lui prin cap, nu poate fi pus pe spatele nimănui, nici măcar pe cel al ministrului de interne. Putea fi ministru de interne un absolvent de Harvard, un ministru extrem de competent. Ar fi schimbat asta cu ceva acea seară? Am fi putut avea legi ca în America. Ar fi fost altfel deznodământul? Nici asta nu cred. Dacă avea poliţistul salariul mai mare, nu l-ar fi omorât descreieratul acela? Eu consider că ce s-a întâmplat acolo este un caz izolat care nu are vreo legătură nici cu neregulile din MAI, nici cu faptul că avem un ministru care a fost secretară de şcoală generală, nici cu faptul că nu avem salariile foarte mari. Se întâmplă uneori, ca din lipsă de personal, să lucrez singur în vreun post fix, dar în general lucrez cu încă un coleg. Cu toate astea, sunt momente în care sunt singur, că doar nu sunt siamez cu colegul meu. Deci e posibil să fiu planificat cu încă cinci colegi de serviciu şi să fiu surprins de vreun ****** care are ca ţel în viaţă uciderea unui poliţist. E posibil să opresc un şofer care nu poartă centura, iar el să fie vreun urmărit general care crede că îl opresc pentru a-l duce unde îi e locul, iar când mă duc la el la geam să îmi tragă un glonţ în cap. Ştiu, sună a film, dar nu e o variantă imposibilă. Acestea sunt riscuri pe care ni le-am asumat atunci când am ales să devenim poliţişti, deşi puteam opta pentru a deveni cofetari, brutari etc. Cam aşa văd eu situaţia asta şi cam de-asta am ales să nu "dau" în ministrul de interne, folosindu-mă în mod abject de o tragedie de pe urma căreia o familie întreagă suferă. Iar dumneavoastră, doamna ministru Carmen Dan, deşi aţi spus că nu aveţi timp să citiţi ce postează Godină pe Facebook, sper să începeţi să faceţi pentru poliţişti ceva mai mult decât a adresa mulţumiri când ne facem treaba şi condoleanţe când unul dintre noi piere, pentru că am impresia că doar asta faceţi de când sunteţi ministru. Rămân la părerea că Statutul Poliţistului trebuie schimbat, că avem nevoie de legi care să ne protejeze mai mult şi că puteţi schimba asta. Că aveţi nevoie de timp pentru asta şi că nu puteţi face asta peste noapte, aşa cum aţi declarat, nu o cred, mai ales că ştiu că aţi semnat o OUG chiar peste noapte, sau seară. Era chiar o OUG care proteja. Doar că îi proteja pe infractori, nu pe cei de partea legii”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/otht54
viorel55
 
Mesaje: 329
Membru din: 09 Apr 2011, 19:46
Localitate: Campina

Re: Politia in actiune

Mesajde bio » 22 Iul 2017, 22:16

Ce vorbesti dl- Viorel ?....politisti.,..??....sunt destui cioflingari printre ei care pentru un grad in plus l-ar vinde si pe tac-su darmite sa nu se foloseasca de aceasta tragedie pentru a se "afirma" si ei oleaca ?
bio
 
Mesaje: 369
Membru din: 11 Oct 2011, 16:25
Localitate: Ialomita

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 23 Iul 2017, 00:38

Desi nimeni nu indrazneste sa o spună public, uciderea unui polițist pe peronul unei gări în nord estul țării seamana izbitor cu uciderea unor politisti in Franța ori GB. Doar ca acolo au fost considerate acte de terorism. In toate cazurile, politistii au fost înjunghiati in locuri publice, intens circulate iar crimele au fost de un sadism înfiorător tocmai pentru a induce teroarea in rândul opiniei publice. Daca in unele situatii, asasinii au fost auziti bolborosind ceva in arabe, in cazurile din Franța acestea nu au putut fi confirmate. La noi, un descreierat " scolit" prin penitenciarele din Spania, a copiat o astfel de crimă, dar nici o autoritate nu s-a intrebat de ce a ucis tocmai un polițist si nu un ceferist de exemplu pentru si acela poarta uniforma. Poate pentru a nu provoca panică. Realitatea este ca suntem tot mai vulnerabili in astfel de situatii, iar "băieții cu ochi albastri" ne servesc stiri umflate despre minori si zilieri " radicalizati" in timp ce potențialii teroriști isi fac de cap. Sper sa fie doar o coincidență moartea polițistului cu atacuri similare si sa nu ne trezim cu nu stiu ce canon intrat in mulțime la vreun pelerinaj.
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde teinegru64 » 23 Iul 2017, 11:46

Pe timpul lui Darie...jandarmii isi schimbau des locatia.Cautau poduri cu parapet.Si Juvete ,,prieten'' cu tata lui Darie a trecut prin asta.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 24 Iul 2017, 19:12

Cristian IONITA scrie:...

oare ce o fi atat de interesant sa vezi cum "imbuibatii" nu au nici o minima decenta in a declama imbuibarea

In Romania anului 2017 etica si decenta sunt sf-uri .... sa balesti la pensiile si beneficiile din alte tari din pozitia de "aparat de stat" - adica dintre cei platiti sa lucrurile sa functioneze ... denota doar egoism si imbecilitate.
Militarii si politistii (chiar si cei de rand) prin lamentarile dse genu' nu fac decat sa-si sublinieze statutu' de paraziti ai societatii.

De ce atunci cand tu strigi cretinisme doar pentru ca urmezi ca dobitocul niste ”formatori de opinie”, actiunea se numeste protest al societatii civile, iar cand cei care te-au amendat isi cer drepturile le definesti ca ”lamentari, egoism, imbecilitate”.
Mars inapoi in gaura jigodie!
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori