Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Bezna Zorilor » 29 Iul 2017, 20:09

Salutari,

Am avut curiozitatea, vorbind cu o prietena despre cum este Tinder pe telefon prin alte tari si cum sunt oamenii, sa il instalez pentru vreo doua zile, sa ne uitam si noi ce oameni sunt pe el, in Romania. In mare parte am vazut corporatisti, razlet doctori si destul de des diversi cocalari cu lant de aur si freaza'n cap cum se zice. Apicultorii stau pe tinder? Pentru cine nu este familiarizat, Tinder este o aplicatie pe telefon pentru dating intru cotaiala, in care ii dai o raza de actiune si varsta pe care o cauti si iti arata oameni care au interese comune cu tine. Ce sa mai...tehnologia viitorului, in toate sensurile. :)) Dar daca esti la cuca macaii, pe camp, ce raza de actiune ii dai si ce ai sanse sa iti gaseasca? Ma refer la cei care nu si'au pus inca pirostria... Desi am avut "placerea" in cele doua zile de tinderuiala sa imi dea like iubitul unei prietene, doctor, el nestiind cine sunt. Si acum nu stiu cum sa'i spun la biata fata ce face prietenul ei cand e de garda la spital. Un fel de "here comes da police" daca vrei sa vezi care e treaba printre prietenii care isi lauda relatiile fara sa stie ca concubinul sta pe Tinder. E inutil sa scriu aici parerea mea despre Tinder, cuvintele mele colorate nu si'ar gasi loc pe acest forum. Dar ce parere au apicultorii? Presupunand ca vorbim despre niste oameni cu principii mai sanatoase. Cum se imbina filosofia voastra de viata cu tehnologia? Intreb pentru ca am vazut pe aici niste oameni care scriu binisor. Dar pana la urma poti fi oricine pe telefon, pe facebook, in spatele unui monitor. Deci...a folosit cineva? Ceva dezamagiri, pareri, glume?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Mircea_63 » 29 Iul 2017, 23:36

Acum aud prima data de tinder. Ca orice lucru, sigur are nisa lui. Ma depaseste sensul folosirii de catre barbati. Pentru ei exista o larga oferta contra cost. Platesti si la revedere, nu ne cunoastem. In schimb n-am vazut oferte pentru doamne, asa ca pentru ele o fi mai util. Sau pentru cei dornici de adrenalina.
Deci: ce motive ar avea un barbat sa se complice cu asa ceva? E o curiozitate pentru mine.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63
 
Mesaje: 5459
Membru din: 15 Mar 2012, 12:55
Localitate: Timisoara

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Iul 2017, 00:38

Te saLU’ Bezno !

Nu ştiu dacă eşti doar o matcă întârziată, interesată în mod elegant să-şi reîmprospăteze spermateca estivală, sau chiar eşti sincer sufulcată până la brâu într-un studiu antropologic privind impactul tehnologiei asupra ovulaţiei carpato-danubiano-pontice. Aspect extrem de important pentru generaţiile ce va să vie. Sau va să plece...

Cert este că ai picat cu subiectu ăsta peste apicultori, exact când erau cu pantalonii în vine şi mânuiau de zor la circuitul lăptişorului de matcă în natură. Lucru dracu-n casa popii…

Apicultorii, de felul lor, stau mai mult în Tindă de cât pe Tinder, că n-are botoane şi nu tre nici ochelari. Cei care nu şi-au pus încă pirostriile, dar sunt interesaţi de cotăială în pastoral, reglează raza de acţiune manual, până obţin rezultatul dorit. Sau, mă rog, se mulţumesc cu orice specie meliferă endemică, repartizată de primăria comunei pe teritoriul cărei se află raza de acoperire.

Vârsta nu contează foarte mult la apicultori, cunoscut fiind faptul că ei sunt longevivi la extremităţi şi înţeapă bine, indiferent de vârstă.

În ceea ce priveşte aspectul cu ‘principii mai sănătoase’, ţi-aş recomanda să te reglezi cu interesul spre cei cu stupinele convertite la BIO, că ăştia nu mai au voie să folosească antibiotice şi atunci sunt mai grijulii să evite usturimile pe căi naturale, spre deosebire de cei cu stupinele clasice, care îşi permit să se scarpine necontrolat.

Filosofia de viaţă a apicultorului întâmpină tehnologia cu stoicism, prin prisma înţelepciunii acumulate de veacuri, stând singur în vânt şi ploaie până i s-a strâns şi pielea de pe coate:
“Bă, nu scuipa cu mniere pântu o ţâr die bulion !”

Pentru edificări ulterioare şi detaliate privind sexul pastoral la nord de Dunăre de la origini şi până în present, îţi recomand lucrarea academică (netradusă încă), “Nevastă de Stupar”! https://damblarin.blogspot.be/2013/05/n ... tupar.html

Bezno, sper că te-am luminat!
LU’ ;) 8-)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
Avatar utilizator
LUPU' ALBINELOR
 
Mesaje: 3818
Membru din: 23 Feb 2011, 13:33
Localitate: BRUXELLES

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Iul 2017, 13:28

Deloc intarziata, dezinteresata, dar curioasa si fara graba la maritis, am ras, Lupule. Multumesc pentru literatura, mesajul m'a distrat, bloguri nu prea am timp sa citesc. Presupun totusi ca aici e un forum de oameni intelepti, muncitori, care transmit invataturile stramosilor spre a edifica arhetipurile si a patenta altele noi (grija mare la incorporarea tehnologiei), nu stiu daca ma exprim tocmai corect... si nicidecum nu imi inchipuiam ca ar fi un forum matrimonial. Insa oamenii sunt deschisi la...hermeneutica. Ca sa iti raspund in ton cu mesajul tau, rugati'va sa nu livreze Romania tot lemnul pe'afara, ca acus de cand cu Tinder asta...stiti vorba aia... MA TIN DE POM!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Shrek » 30 Iul 2017, 16:40

Nu stiu de ce dar in cazul dumitale am senzatia vagă ca la.....bumbi este un bărbat. Ori o femeie" barbatatoasa" cum ii place lu ' Pomohaci sa le spuna.
In ceea ce priveste legendele cu apilarnil ori laptisor de matca sunt doar legende. In general, apicultorii, cred asta pentru ca fac copiii târziu si consideră ca plecatul in pastoral si "rămânerea grea " a soției sunt doar coincidențe.
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Iul 2017, 16:50

Blogul cu nevasta de stupar l'ai oferit ca ghid? Multumesc si promit sa arunc o privire... :))

Tipic forumurilor, cu toate ca as putea spune mai degraba tipic uman, intrebi ceva si lumea incepe sa intrebe/presupuna mai mult sau mai putin direct chestii despre tine. Poate tu, lupule, esti acela insuratu', insa, la o analiza relativ simpla, caci se poate si mai complicata, Dumnezeu stie cati barbati in Romania, si chiar pe mapamondul intreg, s'au apucat de albinarit, suparati fiind pe soarta (a se citi femei), ca sa aiba mai mult timp sa se contreze cu Dumnezeu, sau sa vorbeasca cu alti stupari, confrati, in lanul de rapita si sub clar de luna, evident...despre problema apicultorului de dupa munca...si a omului amplasat in univers. :p

Doua zile cat am stat pe Tinder, nu am ratat ocazia sa dau like cunoscutilor mei, doar pentru ca i'am vazut acolo, sa prind in flagrant pe cate unii care au concubina acasa si sa fiu usuita de altii, grabiti pentru intalnire (sau sa le spui orice de bine, ca sa le cresti si lor stima de sine), care ori nu te cred ca ai intrat acolo doar pentru un raid de satisfacere a curiozitatii - c'ai vrut sa vezi ce fetze au, ori si se simt foarte jigniti de asta. :)) Ba unul mi'a zis ca "e o aplicatie de cotaiala, hai pa".

Cat despre mine, nu cred ca pot sa raspund pe masura sugestiilor, artista fiind, sunt oarecum dezafectata de soarta, si pentru ca ma consider un om moral, tintesc mai sus in tabela. Sigur nu pe Tinder, unde nu'i nici macar locul unui studiu antropologic. Studiul antropologic se poate face cel mai corect printre tarani (in sensul frumos si deplin al cuvantului), de aceea am intrebat aici. :)) Asa ca pot sa zic, dintr'o completa onestitate, ca bine ca n'a murit simtul umorului la barbati.

Cum merge anul asta cu stuparitul? Cu Tinder-ul ne'am lamurit. :)) Eu m'am apucat de vinuri din fructe de padure, nu din suparare, ci din filosofie si adevar.

Cum se zice, xoxo la toti si mult spor la bani. Sper si eu la un targ in Bucuresti, ca sa'mi aleg niste sortimente...mai deosebite...de miere, evident.

Pentru Shrek, eu zic ca sunt femeie, si simt ca suturile in fund mi le iau...din cauza pozei...eu sunt. Copiii mai pe la 35, desigur. Xoxo si tie.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Iul 2017, 19:45

Bezna Zorilor scrie:Blogul cu nevasta de stupar l'ai oferit ca ghid? Multumesc si promit sa arunc o privire... :))

Doar dacă te prinde şi te amuză genul pamfletar !


Da, ai dreptate. Sunt căsătorit şi am copii. Iar tentaţia apiculturii s-a comis tot pe un fond genetic artistic, atras de ‘viaţa idilică’ din mijlocul naturii şi reverberaţia nemijlocită cu divinitatea omniprezentă…Chestie văzută alături de familie şi nu ca o consecinţă a misogismului...

Dar, cel puţin în cazul meu, ‘România idilică’ a pierit prin codrii în care încă mai vrei tu să te ţii de câte un pom, (bine că poţi), ajungând într-un final cu familie cu tot în Bruxel…

După părerea mea şi a altor specialişti, cele mai multe dintre aplicaţiile de ‘socializare’ sunt de fapt de ‘cotăială’, după cum te-a informat şi geniul ăla anonim ! Diferă doar raza, apa, aerul şi fraierul care apare-n radar…

Să fii iubită pân o să te ţii de pom ! ;)

LU' 8-)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
Avatar utilizator
LUPU' ALBINELOR
 
Mesaje: 3818
Membru din: 23 Feb 2011, 13:33
Localitate: BRUXELLES

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde bio » 30 Iul 2017, 22:11

LUPU' ALBINELOR scrie:...
Sunt căsătorit şi am copii.....
Să fii iubită pân o să te ţii de pom ! ;)


Lupule, nu o mai da cotita ca si tie ti-ar place !!
bio
 
Mesaje: 369
Membru din: 11 Oct 2011, 16:25
Localitate: Ialomita

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Shrek » 30 Iul 2017, 22:17

Ce i-ar place? Sa se țină de pom? Nu cred?
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Shrek » 30 Iul 2017, 22:31

Bezna Zorilor scrie:
Pentru Shrek, eu zic ca sunt femeie, si simt ca suturile in fund mi le iau...din cauza pozei...eu sunt. Copiii mai pe la 35, desigur. Xoxo si tie.

Nu voi sa ce nacajesc cu intrebarile mele da' nu poci sa imi dau sama ce-nseamnă "xoxo" ista! Si nici "gogu" nu scie! Poate era mai neaos sa spui " ciuciu", ca samana la forma!
PS. Am citit ca vrei sa alegi neste sortimente de miere. Cele cu aromă de moca sunt cele mai căutate! Spor la catat!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Mircea_63 » 30 Iul 2017, 23:06

Shrek, xoxo e un fel de tzoctzoc... sunetul tzucaturii zgomotoase si lipsita de erotism, dar nu si de afectiune. Cam asa cum ne tzucau babele cand eram prunci, iar noi ne stergeam bosumflati. :)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63
 
Mesaje: 5459
Membru din: 15 Mar 2012, 12:55
Localitate: Timisoara

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde bio » 30 Iul 2017, 23:34

replici de neuitat din pastoral.

"daca ii pui un batic la cioata aia m-ai ca as sarii pe ea ! " :lol:
bio
 
Mesaje: 369
Membru din: 11 Oct 2011, 16:25
Localitate: Ialomita

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Iul 2017, 23:45

Miere cu aroma de moca, daca ai barbat stupar... Pai, eu avand oaresce radacini in Constanta pot, la o adica, sa'mi iau un marinar. E cam acelasi lucru la datul cu prezenta. Insa, eu am bafta numai la arhitecti-artisti psihopati, prezenti acasa, dar absenti de prin lumile astea in care suntem. Din pacate si pentru unii si pentru altii, mie nu'mi ajuta in postura de sclavi intre muri (a se lua sensul adliteram). Spor la toti!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde State » 31 Iul 2017, 00:19

Ia! S-a lăsat bezna peste Stuparitul...
A probat duduia aplicația și brusc....s-a gândit ea la apicultori, curioasa cum se freacă ăștia pe șanțurile patriei. Incredibil dar adevărat, are și poza la profil.

Parinte Panadragi, pardon Pomohaci, matale ești? Ascuți ciocanul?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State
 
Mesaje: 2028
Membru din: 12 Dec 2012, 00:27
Localitate: Sociopat

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde State » 31 Iul 2017, 00:24

Bezna Zorilor scrie:Miere cu aroma de moca, daca ai barbat stupar... i!


Și în cazul matale, daca n-ai ciocan deloc prin preajma, n-ar fi buna o muire cu aroma de puliflora?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State
 
Mesaje: 2028
Membru din: 12 Dec 2012, 00:27
Localitate: Sociopat

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Bezna Zorilor » 31 Iul 2017, 00:46

Pai...imi asum ce scriu cu propria mecla. Nu ma supar pe cei care nu o fac, dar ma amuza cei care, chiar si fara poza, isi developeaza instantaneu frustrarile pe internetzi. Din ce numar de mesaje ai postat pe forum, probabil esti un utilizator avid si lipsit de ocupatii, dar gata sa scoti animalul din tine ca sa iesi in evidenta. Nu e problema, il bag pe latrau la persoane insuportabile si poate sa scrie neincetat despre onanii si tot ce il mai tenteaza. Asadar, te pup maxim, haide pa.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 64 vizitatori