Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 16 Iul 2017, 23:49

Salut!

Minunat!

Batranul din Munte - Aga Khan! :idea:

..."Multe lucruri de taină și de mare mirare l-a învățat Aka Khan pe șahul Abbas.

Au băut împreună vinul roşu de Şiraz, numit „numărul 5”, mică nesocotinţă a Coranului, pentru că vârtoşea bărbăţia la cinci triumfuri la rând asupra preafrumoaselor din harem, după cum spunea pe undeva, în rubbayatele lui, Omar Khayyam.

Dar timpul a trecut, vremea venise şi Bătrânul din Munte le-a spus că este pe cale să servească alt stăpân, în cer pe Allah şi că zilele îi sunt numărate.

Toţi cei din Divan au plâns şi s-au jelit, și-au pus cenușă în cap, și au îmbrăcat straie din pânză de sac, când Bătrânul din Munte s-a săvârşit dintre cei vii, ca un măreţ apus de soare în pustiu. Ultimul gest al Bătrânului: a făcut cu mâna un cerc, privind la şahul Abbas şi la prietenii lui. „Rămâneţi împreună” – a fost testamentul celui mai puternic şi mai de temut, dar şi ascultat şi iubit conducător spiritual. Șeful asasinilor"...

De aici poate provine expresia AGA - seful protectiei stapanului...Seful spionilor... :idea: :idea: :idea:
Mare OM , Dom'Profesor Stefanescu!....
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2780
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 18 Iul 2017, 18:47

http://www.ziare.com/dan-voiculescu/inc ... ta-1472976

Dupa un prejudiciu de zeci de milioane de euro, hotia nu a fost pedepsita nici macar cu o treime din termenul initial! Bine-nteles ca banii nu au fost recuperati.

http://evz.ro/radu-mazare-dosar-carnaval.html

Alt prejudiciu de 114 milioane euro s-a lasat cu suspendare. Si ghici ce? gaura e acolo..

Se mai indoieste cineva ca jaful asupra poporului roman de la revolutie incoace nu ar fi de cel putin O mie de miliarde de Euro?

Si, fireste, nimeni nu e vinovat! Tara asta are ZERO sanse! Se risipeste orice farama de speranta.
Nici un om sanatos la cap nu-si va indemna copiii sa traiasca aici.
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 19 Iul 2017, 19:08

http://www.catavencii.ro/ne-inarmam-pe- ... za-legala/
Hopaaaa! Mai uite unu care crede ca inarmarea este de fapt un nou ANRP. Mai ales ca noi romanii am creat un nou tip de amfibie care se transforma in " omu' din Atlantis"! Adică nu mai iese din apa in veci!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3307
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 19 Iul 2017, 20:50

M-am lamurit :)
Patrick André de Hillerin om de afaceri de casa al PSD.

Si cam ce propunere are haznaua 3? Sa nu ne respectam angajamentele si sa iesim din nato?

Ar fi asa de greu sa creezi niste locuri de munca suplimentare prin intermediul acestor alocari? Un cugir,un galati, etc? Probabil e greu dupa cum vedem viziunile stralucitoare ale partidului unic.
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 19 Iul 2017, 21:24

Catavencii sunt o revista de umor. Ca atare nu trebuie luat articolul in serios. Este un punct de vedere, plătit sau nu!
Ideea cresterii cheltuielilor de inarmare, nu este chiar atât de rea. Doar ca am un deja vu cu astfel de mega, extra, nemaintalnite" idei de afaceri" . Vezi autostrada Transilvania, ANRP si care or mai fi si noi am uitat. Toate au in comun ca au fost prezentate la nivel înalt ca fiind priorități absolute. Dupa schimbarea regimurilor, am aflat ca ele au fost surse de finanare a alegerilor si , chiar daca nu s-a dovedit inca , de imbogatire a unor inalti demnitari.
As paria ca la cheltuielile de achiziție a armamentului si tehnicii militare se vor adăuga niste" tva-uri" de te doare mintea si care vor fi înglobate in contracte " secrete". Asta sa nu afle si prostimea de ele. Si atunci se vezi tehnica militare cu cristale svarowski, uniforme de la ....prada, curele de pantaloni de la vuitton, bocanci de la Mihai Albu , izmene de la Botezatu, taburi marca bentley, tancuri tunate la mercedes si avioane....cu aripi din aur pentru a nu fi detectate de radar.
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3307
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 21 Iul 2017, 09:04

Si, fireste, nimeni nu e vinovat! Tara asta are ZERO sanse! Se risipeste orice farama de speranta.
Nici un om sanatos la cap nu-si va indemna copiii sa traiasca aici.

Succesiunea de evenimente absurde, ce au loc cu o rapiditate unica in Europa, ne determina sa ne intrebam , cine este nebunul: noi, ei sau toti. Din multimea de evenimente halucinante, devenite regula, se remarca unul apparent neinsemnat.
Cu cca doi ani in urma , patriotii varanului, asociati cu oamenii lui Ponta, aratau cu degetul spre Schweighofer strigand cat ii tineau bojocii ca acestia impreuna cu-cine altcineva decat- Iohanis si nevasta-sa, taie si jefuiesc padurile patriei. Intreg Aliotmanul dupe paralela 45, nu mai putea dormi de grija codrilor in care haiducisera vitejii lor inaintasi. Varf de lance, un fel de muma paduri, varsand otet din clont si ochi , raspunzaend la apelativul ,,fa doina”. De trei zile incoace, gura nu-i mai tace, si din gurita ei televizata aflaram ca taierile la ras, demonizate cu doi ani in urma , cu aprobarea Romsilva, ba sunt de acum trei ani, ba sunt TRATAMENTE legale. Cu alte cuvinte ceea ce era jaf acum 2 ani acum sunt tratamente. Am mai aflat din gura unui secretar de stat si a unui presedinte ?...ca asociatia Forestierilor romani are 1 130 de membri, adica patroni de gatere, jefuitori ai padurilor, care mor de foame,in SUV-uri BMV si in vile cat un hotel. Ceea ce acuzau si demonizau in urma cu doi ani, justificau cei doi cu nesimtire ,seara trecuta, la DIGI TV. . Si am mai aflat ca respectivii promotori ai minciunii, cu rang inalt la stapanire, nu dau doua parale pe romanii pe care-i mint fara sa clipeasca, si pe care-i dispretuiesc profound. Iar romanul, frate cu codrul, multumit de cei 100 de lei de la pensie, rosi de inflatie si de taxe , tace. C-asa-i romanul: Cand romanul nu te place , el se face surd si tace. Iar poporul in marea lui majoritate, are conform regulilor democratiei si ale dragostei, exact ceea ce merita. Si totusi exista o speranta : Scapa cine poate!
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 24 Iul 2017, 08:58

"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata. Si acum raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." (I Corinteni 13).
Palarie intr-un picior ...ghici ciuperca..cine a postat ?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 27 Iul 2017, 09:45

Inspirată de rezultatele de excepție din tenis, obtinute de Simona Halep , România a decis sa cumpere cateva seturi de rachete noi, pentru încurajarea sporturilor de masă. Astfel, sportul national " datu' cu saniuta" se va numi " trasu' cu racheta".In caietul de sarcini se cere ca aceste rachete sa fie inscripționate cu un slogan care sa scoată in evidență " mândria națională ", deci sa fie " patrioate"! De asemenea, acestea trebuie sa fie achiziționate la preturi " nesimtite" , doar n-o sa mergem la urmatoarele confruntări, pardon, concursuri de mare slam, cu rachete ieftine ori piratate ca la ultima olimpiada! Singurii care s-au calificat pentru livrarea ...rachetelor , au fost americanii de la firma #######, care au promis ca vor suporta si costul transportului, exclusiv pe calea aerului. Rusii de la firma " Moldova nost" au depus si ei o oferta de livrare a unor rachete, gratis! .Ei susțin ca rachetele fabricate de ei sunt cele mai bune si cele mai frumoase( vezi cele folosite de Sarapova ) si nu negre si anoste ca ale americanilor (vezi surorile Wiliams si turnurile gemene).
Societatea civila a propus ca acestea se fie expediate direct parlamentului si presedintiei. Ei le-au cerut , ei să le primească!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3307
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 27 Iul 2017, 21:19

Europa 2038 este titlul proiectului, iar din ţara noastră au fost cooptaţi profesori de la Universitatea din Oradea. Cum privesc tinerii de astăzi, cu vârste între 16 şi 25 de ani, Europa de peste două decenii a fost obiectul unui sondaj, iar din ţara noastră au fost chestionate 437 persoane tinere, 62% femei, 38% bărbaţi. Aceştia au fost chestionaţi cu privire la îngrijorările lor privitoare la viitorul Europei.
Conform rezultatelor sondajului, cea mai mare temere a tinerilor din România este legată de terorism, pe grupa de vârstă 16-19 ani procentul de îngrijorare fiind de 24,7%, în timp ce tinerii între 20 şi 25 de ani sunt îngrijoraţi de terorism în proporţie de 36,3%. Injustiţia este a doua principala temere în tândul tinerilor de 16-19 ani, cu 22,1%, în timp ce la 20-25 de ani a doua mare temere după terorism este corupţia, 27,5%. Podiumul este completat la ambele grupe de vârstă de violenţă şi crime, cu 21,6%, respectiv 26,3%
Dacă schimbările climatice nu reprezintă motiv de îngrijorare printre tinerii între 16 şi 19 ani, ele sunt pe locul 7 în topul îngrijorărilor tinerilor de 20-25 de ani, cu 17,5%.
La nivel comparativ, este de subliniat că şi în alte ţări participante la studiu, precum Italia sau Spania, principala temere în rândul tinerilor este legată de terorism. Lucrurile se schimbă însă cu privire la celelalte îngrijorări. Italienii se tem de şomaj (locul 2 – 40,9%), un război în Europa (locul 3 – 28,6%) sau discrimare şi rasism (locul 4 – 25,2%). De asemenea, la spanioli, Top 3 al temerilor este ocupat de terorism (37%), şomaj (35,4%)
Astia chiar sunt tembeli.Intre 16 si 25 ani...te doare fix la trei metri in fata de soarta Europei.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 28 Iul 2017, 21:05

. Cât despre activitatea OJZ Vaslui, Cãtãlin Chelmu a explicat cã activitatea institutiei pe care o reprezintã este încurcatã de faptul cã fermierii de subzistentã nu apeleazã la serviciile lor. “Foarte multi crescãtori apeleazã la monta naturalã clandestinã cu tauri, berbeci si vieri, neautorizati din propriile gospodãrii”, a explicat coordonatorul OJZ Vaslui.
Doane feri sa ajunga Chelmu la sanatate. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Neafiliatul » 31 Iul 2017, 12:36

Imagine
Neafiliatul
 
Mesaje: 1977
Membru din: 15 Dec 2013, 12:01

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 31 Iul 2017, 22:30

Sa fi plecat boul la o monta naturala prin vecini??
Nuu...Ca e bou.Daca doamna nu a a mai avut rabdare...cu siguranta domnul bou coleteaza de cateva zile ...adeverinte pentru ratia de ORZ. :lol: :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 01 Aug 2017, 09:50

Ordonanta Part time.
Obisnuiti sa apreciem evenimentele din perspectiva impactului imediat sau presupus, asupra vietii noastre, nu observam marile drame ale unor oameni umili. In umbra atator aberatii cu care ne-am obisnuit sau pe care le neglijam, interzicerea printr-o ordonanta care incununeaza absurdul, incepand de azi 1 august, a dreptului la munca pentru 300 000 de oameni modesti, care lucrau part time, fiindca doar atata puteau, spaima si durerea lor nu mai impresioneaza pe nimeni. Femei de serviciu, curieri, soferi de microbuze scolare sau baieti de pravalie, oameni care cu 200- 400 de lei isi asigurau painea, medicamentele, sau apa de baut, dar si asigurarea medicala, sunt aruncati incepand de azi la lada deseurilor umane. Legendara solidaritate romaneasca, manifestata zgomotos la Jina, de catre gospodinele isterice si gospodarii cu burti pline de mici si bere la pet, fata de candidul Pomohaci, nu are drept de extindere si asupra acestor "Jude nestiutul". Altruismul nostru milenar capata o noua forma: Scapa cine poate!
Oare ce spune "...mare om dom profesor"?!
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 01 Aug 2017, 13:00

Neafiliatul scrie:Imagine

De aceea se spune ca Dumnezeu , pune întotdeauna laolaltă un bou si-o belea!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3307
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 01 Aug 2017, 17:17

Prin intrarea in vigoare a ordonantei “part time” se pune capat celei mai subtile forme de evaziune fiscala. Cele mai periculoase evazioniste, femeile care nu s-au calificat pentru furatul in Franta, Anglia sau aiurea, selectionate sa faca curatenie pe scarile blocurilor, vor fi nevoite sa scoata la lumina banii negri obtinuti fraudulos prin spalarea ilegala, fara contract de munca, a celei de a 5-a scari, fata de cele 4, din norma zilnica legala, eludand astfel toate declaratiile, de la 200 la 228. Se recupereaza astfel fonduri excedentare, care vor permite crearea fondului suveran de investitii, finalizarea autostrazii A1, asigurarea lotului de vaccinuri si tiparirea abecedarelor pentru anul scolar 2027 - 2029. Si astfel se confirma mareata previziune: Viitor de aur tara noastra are!
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 04 Aug 2017, 11:08

Fidel noii politici de înzestrare a armatei, izvorata din cuvantarea magistrala a presedintelui, Statul major a decis sa achiziționeze pe langa bateriile de rachete patriot si cateva mii de bateriii de.....vin. Astfel, fiecare soldat va avea in rănită pe langa bastonul de general , gamela, unghiera, batista, oglinda, curpapir si o sticlă de vin din care se va împărtăsi inainte de bătălie. Dupa care isi va consuma linistit rolul de carne de tun. Pe langa aceste arme de nimicire in masa, armata va mai lansa cereri de oferta (!?) pentru achiziția a n-spe mii de pâini, cateva tone de sare si cateva hectare de panza alba pentru a intampina cum se cuvine, vrăjmașul care încearcă sa ne cotropeasca!
Nu pot sa nu remarc ca actuala politica de inarmare a României este ca folosirea prezervativului: iti da un sentiment de siguranta atunci când esti violat! Pardon, atacat!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3307
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori


cron